בקשר לפרטים.
הוא אמר שיתן לי את כל הפרטים רק כשאני אעזוב את הבית. הוא בן אדם מאד קשה ולאחר שיחה ארוכה וויכוחים הוא שאל אותי אם אני באמת אוהבת אותו אז אמרתי לו שכמובן שכן ולאחר מכן שאל אותי האם יש משהו שיגרום לי לעזוב אותו אז אמרתי לו שכן שבגידה תהיה הסיבה שתגרום לי לעזוב אותו ואז הוא אמר לי אז בגדתי בך, ואמר לי זה קרה לפני כחצי שנה וזה היה כי הזנחת אותי ולא הבנת אותי וכמובן אני אשמה בזה והוא הוציא את עצמו גבר מזה, אני ביקשתי פרטים וזמנים כי מסתבר שאני באמת אוהבת אותו ויש בי רצון לסלוח, אבל הוא לא רוצה לתת פרטים. הוא אמר שהוא אוהב אותי ושכמובן היה רוצה שאני אשאר אבל אני חייבת להשתנות ולעשות מה שהוא אומר, אבל אני לא אקבל שום פרטים רק אם אני אעזוב. אני מבולבלת כולי, כי הוא אמר שרק כשמעמידים אותי במצבים קשים אני מבינה ומשתנה לטובה, ומיד אחרי זה אמר לי שהוא בגד בי. יש גם מצב עד כמה שהספקתי להכיר אותו שהוא סתם אמר שבגד בי כדי להכאיב לי ולבדוק עד כמה אני אוהבת אותו, שאם זה נכון זה מאד אכזרי לעשות את זה ואז כשאני אעזוב הוא יגיד לי שסתם אמר או שכמובן יש את האפשרות השניה שבכול זה נכון ואני סתם שוחה נגד הזרם.