למה בפקולטה באת"א

אחרי כמה זמן לומדים להכיר...

את הכיתות שיש בהן אינטרנט (102, 204, 304 למשל), את הכיתות שאין בהן אינטרנט (100,101,301 למשל) ואת הכיתות שיש בהן אינטרנט בנקודות מאד ספציפיות, רק אם הדלת פתוחה, ורק אם המחשב מוצב בקצה של השולחן בזוית של 45 מעלות מזרחה (כיתות 105, 308).

תתפלאי, גם ב 105

איפשהו בשורה ה 5-6, אם יושבים בקצה של השורה כשהדלת פתוחה יש קליטה. נמוכה אמנם, אבל יש. ב 308 הצלחתי לקלוט רק כשישבתי בשורה האחרונה ליד הדלת וגם זה בקושי.

Drunk Bullet

New member
אני בן..וישבתי בשורה 5 בקצה הקרוב לדלת במשך

כל השנה שעברה. המחשב שלי כבר התחיל לקלוט את המיקרופון הנייד של המרצה, מרוב שהוא התייאש מלנסות להתחבר לרשת האלחוטית.

Drunk Bullet

New member
היום ב308, מישהו שיכנע מישהי לשבת ליד החלון

ולפתוח אותו, כדי שאולי היא תצליח להתחבר לאינטרנט.. זה היה משעשע.

SuGaRBabe1

New member
דווקא ב-301 תמיד מתחבר לי האינטרנט

ב-100 היום לא התחבר לי אבל שבוע שעבר כן... 308 זה באמת מקרה אבוד. במיוחד עם השיעורים שמועברים שם

JaneLame

New member
אני יושבת ממש ליד הדלת ב-301 תמיד

פעמיים בשבוע. קליטה אין. אולי תסביר איפה ב-301 אתה יושב בד"כ?

SuGaRBabe1

New member
יושב בטוח לא... יושבת כנראה

ואני יושבת כל פעם במקום אחר, לא קרוב באופן מיוחד לדלת או לחלון... סתם בוחרת מקום רנדומלי בד"כ, וזה תמיד עובד. אבל האמת שהרבה פעמים קורה שאני מצליחה להתחבר לאינטרנט במקומות שאף אחד אחר לא מצליח... (חוץ מ-308, שכמו שאמרתי שם זה באמת אבוד)

Atenolol

New member
מממ...

מי צריך אינטרנט כשיש זומה?
האמת היא שאני שרדתי בלי לפטופ לאורך כל התואר (טעות, טעות) אבל עד עכשיו העיניים שלי מתגלגלות מהזומה של אלה שישבו לפני

זומה זה כ"כ 2006

נראה לי שבאבלז תפס את המקום שלו בגדול. מעניין מה המרצים היו חושבים אם הם היו יושבים בשורות האחרונות ורואים את כל מה שהסטודנטים עושים בשיעורים שלהם...

Atenolol

New member
באבלז... ../images/Emo99.gif

דיונים ארוכים ברציונלים של השד-יודע-מה עברו עלי תוך התבוננות מהופנטת בבועות החביבות...

JaneLame

New member
קולטים, אבל

יש ניתוקים חופשי. אני מצליחה לקלוט אינטרנט לסירוגין כמעט בכל הכיתות שאנחנו לומדים בהן. במסדרון של קומה 1 יש קליטה טובה מאוד, איפה שהספות הכחולות. שים לב שאתה צריך לנסות להתחבר לאחת משתי הרשתות שנקראת public-tau. יש אחת מאובטחת ויש אחת לא מאובטחת, זה לא כל-כך משנה. תתחבר למה שכן קולטים. המאובטחת תדרוש להקליד מפתח הצפנה, שזה גם כן public-tau. פעמיים. אחורי זה, אתה פותח דפדפן (ודיר באלאק שלא יהיה אקספלורר - טיפ כללי לחיים טובים יותר), ויבקשו ממך להכניס שם וסיסמה שוב. אותם שם וסיסמה שבווירטואל טאו, של הבידינג, של המייל וכו'. זה קייס סנסטיב. ואז אתה גולש. צפה להתנתקויות תכופות אבל זה יותר טוב מכלום.

למעלה