למה אין קיטורים?

shachari

New member
את לא דרדסית !!! ../images/Emo6.gif

את מדברת עם מישהי שהיא 1.55

Immortality

New member
נמאס לי להרגיש כמו אישה בת 80

במקום בת 18. למה אני חייבת להתפרק? :\ אני לוקחת כל ערב איזה 5 כדורים, יש ימים ש-7 [אם יש דלקת], ובבוקר עוד שניים. הגב שלי לא סוחב את פריקין אחיין שלי, ששוקל 3 קילו. אני לא יכולה להרים אותו בעמידה. שלא לדבר על ג'נספורט עם כל מה שאני צריכה לצבא. הברכיים שלי מאיימות לצאת מהמקום, השלפוחית שלי לא מתפקדת או מתפקדת יותר מדי [תלוי איך מסתכלים על זה]. דייייייי, נמאס@! כמה אפשר :\

Lost Lullaby

New member
תאמיני לי

מבינה אותך... אצלי זה מהנשק ומהרצועה המהזה גרועה שלו>: אבל היי, עוד שבועיים אין נשק לכמה חודשים טובים... רק חבל שהכאבים נשארים גם כשאני בלעדיו:[

Mrs big

New member
חולה גוססת מתה

אחרי כמה מחזורים שהיו אחלה (עד כמה שמחזור יכול להיות אחלה, כן?), פתאום כואב לי כמו פעם. מה שאומר, כאבים לא נורמלים. באמת לא נורמלים, כולם מפחדים ממני בגלל זה. וכלום לא עוזר. ובכלל, כל הגוף הדפוק הזה שלי. איכס. אני רוצה גלולות, אפילו לא בשביל לזיין או משהו (כי זה כבר באמת מותרות), אלא רק כדי לסדר כבר את המערכת ההורמונלית שלי שדפוקה מאז שאני בכיתה ג'. ומה לעשות? בשלב מסוים זה נמאס. אז כואב לי ואני נפוחה נורא (זה אף פעם לא קרה לי במחזור, אז אני מקווה שזה באמת זה ושלא העליתי איזה 5 קילו ביום בלי לשים לב, כי אני מסוגלת גם לזה). בנוסף, אני גם חולה. ואני חצי בבית ספר, חצי בעבודה, ולא באמת מתפקדת. אוף, אני רוצה רק זמן לנוח אבל יש כל כך הרבה דברים לדאוג להם. גם ככה החסרתי המון בגלל הפסיכומטרי (גם בעבודה וגם בבית ספר) אז זה מנות וגם ככה אני כבר לא מבינה כלום בכימיה ומת'. כואב לי, לעזאזל. ויש כאן רעש ממש מעצבן. ואחותי העירה אותי היום ב-6 ולא הפסיקה לדבר ואני מבינה אותה, ואני כזאת אחות רעה, אבל אוף, איך אפשר שלא אני לא מאמינה שאני באמת מתלוננת כל כך הרבה כשבסך הכל טוב לי יחסית בחיים. אבל מותר לי כי אני במחזור? כמובן שהוא לא מתקשר ומפתיע אותי, הוא(2) כבר חודשים לא יצר קשר (חוץ מהנס בכותל), הוא(3) משתנה לרעה והוא(4) סתם מתוסבך (יותר ממני, לעזאזל! איך אפשר להיות מתוסבך יותר ממישהי שמזכירה ארבעה בנים שונים בהודעה אחת?) וטיפש. ונסיים בזה שעד שנועה סוף סוף קבעה לי תור (אחרי שנים של דחייה) המחזור שלי הקדים בשבוע וקצת והכל בוטל. וכואב לי. עכשיו אני גם סתם כותבת הודעה ארוכה ומתבכיינת שאף אחת לא תקרא. פשוט נהדר.

עדיב4

New member
../images/Emo187.gifידיד שמעצבן../images/Emo46.gif

אין לי כוח רד ממני כבר. והוא רק מצליח לבאס אותי
נו טוב, יהיה בסדר. אני מקווה

shachari

New member
איזה מזל יש לאנשים כמוכם , שתמיד

יש את מי להאשים !!!!! למה לא ? יש אותי , יש את מי להאשים בפרידה שלכם !! אתם רוצים להפיל עליי עוד משהו אולי ?! :'(

mkarin

New member
לא בטוחה שאני רוצה את השביתה הזאת מחר,

לא בטוחה בכלל. לעזאזל, היא לא יכלה להתחיל ביום חמישי? ];

למעלה