למה אין קיטורים?

אני מקטרת יותר מדי בשרשור הזה...

דיי כבר, הכל חוזר אליי. שום דבר לא עבר "אני זה התחפושת, ובפנים אדם אחר" כל כך! הכל היה אשליה, הפסיכולוג הזה לעזאזל צודק. אני שונאת כשהוא צודק שונאת! הכל מתערבב לי. ואין לי אף אחד כרגע שאני יכולה לדבר איתו על זה... כולם רחוקים, 3 חברות הכי טובות אלה שאני יכולה לדבר איתן על הכל, בחו"ל. החבר, עסוק. כדורסל כדורסל כדורסל! לעזאזל. והידידים- לא יכולה לדבר איתם על זה. בא לי להפגש עם עם אחד מהם, אבל לא נעים לי להפיל את הצרות שלי. איך אני צריכה מישהו שבא לו להקשיב לכל מה שיש לי להגיד, לכל הבכי המפגר הזה. ואיכשהו אין מישהו כזה. הכל בגלל שלא נעים לי. ואיך הכל חוזר. ידעתי שזה יקרה, ידעתי שזה יקרה בבום שום דבר פה לא נמשך. טיפשה.

EVE Lights

New member
..

לא יודעת ספציפית מה קרה, אבל נשמע שאת זקוקה לחיבוק אז הנה

ThE uVa

New member
לפעמים אני נורא../images/Emo60.gif

מבולבלת. ולא יודעת, משתנה לי המצברוח כל עשר דקות, והדבר היחיד שמלווה אותי כל הזמן זה החוסר חשק הזה. משהו ממש לא מסתדר לי. ואני לא בטוחה מה.

use your guns

New member
חחחחחח למה זה קורה לי?

סיימתי עכשיועבודה באזרחות [שלא הגשתי היום כי עוד לא סיימתי והרזתי מהשעור] וסיימתי אותה עכשיו..ומה קרה??!?! 2 המדפסות שלי לא מדפיסות כמו שצריך.....בא לי לבעוט בהן או משהו כאילו למה? אתן לא יכולות להתקלקל מחר?! וזה לא הדיו כי הדיו מלא בשתיהן!!!!11111111111 סעמק. ועוד לא התקלחתי ואני מתה להתקלח..ולישון אוף

Ne§t£A Gi®L

New member
אכזבה

זה פשוט נבט לי בבטן כשחשבתי שאולי יש לי עוד סיכוי השקיתי בכל כך הרבה תקוות, טיפלתי במסירות כשדמיינתי שזה עוד ייקרה לי ועכשיו צמחה לי אכזבה כל כך כואבת אני כבר צריכה לדעת שאסור לי לפתח ציפיות.

אוף נשבר לי כבר מהג'טלג הזה!!:[ [לימי../images/Emo41.gifכנסי]

ב3 ימים האחרונים ישנתי בדיוק 5 שעות במשותף, אם לא פחות. והכי גרוע זה שאתמול אחרי לילה שלא ישנתי בו, החזקתי את עצמי כל היום ולא נרדמתי למרות שהייתי שחוטה רק כדי להירדם בלילה וגם זה לא הולך לי. ישנתי כולה שעתיים וחצי ועכשיו קמתי
לימימי- המוןהמון מזל טוב, למרות שאני בדיליי. ואני אפצה אותך ברגע שתגיעי כבר לקפה

LimiMimi

New member
חח את כזו כפרה.

נו מה אני אעשה אני עובדת כמו חמורה/עצלנית
אני מבטיחה שאני אנסה!

Summer moved on

New member
אוף אני ממש עצבנית.

לא יודעת למה. וזה גם לא מחזור. ואפילו הספורט לא הכי עוזר. אני לא מצליחה להרדם בלילות. אני עייפה כולי אבל לא מצליחה להרדם. למה זה קורה?! והיום התפרצתי על ידיד שלי ששיגעעעעעעעע אותי. והלכתי לישון וזה לא עזר. אני פשוט עצבנית. והשביתה הזאת כל כך, אבל כל כך, לא במקום.

רייל

New member
יופי, הנה עברו כבר יומיים בבית ספר

ואני מתחילה לאבד את זה שוב.

greeneye

New member
טריגר, או אנערף.

שמנה שמנה שמנה שמנה. אני דבה. אספנו את התמונות של כולן מתורכיה ועשינו דיסק משותף. והוא הגיע אליי אתמול. ואני נראית כלכך גרוע בכל התמונות. אני לא מסוגלת לראות את עצמי בתמונות. לא מסוגלת. שמנה ומכוערת, למה שמישהו ישים עליי? איכ. ואני כבר שלושה ימים, מאז שחזרתי מתאילנד בערך, רוצה ללכת לחדר כושר, אבל נראה לי שאני בג'ט לג! וסחיים לא הייתי בג'טלג! אני רק ישנה כל היום, אין לי כוחות לעשות שום דבר אחר. אני הולכת לראות טלויזיה ונרדמת. יושבת שניה- נרדמת. שמתי שעון להיום בערב כי ידעתי שאני ארדם, כדי ללכת לחד"כ- מכבה אותו בנונשלנטיות חצי מתוך שינה וחוזרת לישון. אני כזאת שמנה, כוסאחטק. אני מגעילה את עצמי.

moruush

New member
../images/Emo90.gifכנ"ל

וזה לא שאני לא עושה חדר כושר ויושבת רגל על רגל אני אשכרה כל יום בערך 3-4 שעות קורעת ת'תחת בסטודיו
החגים האלה..=\

החגים תמיד התקופות הכי טובות שלי משום מה.

אבל אני מפגרת, ונתתי לעצמי לצאת מזה קצת החוצה הרי בשניה אני חוזרת לשגרה ההיא, רק שכולם יודעים(חוץ ממני בערך.) שזה לא יהיה לי טוב לטווח הרחוק. אוף!!! לונדון העלתה אותי. לא בא לי להשקל
. אגב, 3-4 שעות להיות בסטודיו אמור להיות מעולה בשילוב של תזונה נכונה! זה גם אורח חיים בריא, וסטודיו זה כיף.

moruush

New member
../images/Emo90.gifזה הכי כייף בעולם

כי זה הדבר שאני הכי אוהבת והכי עושה לי טוב .. אבל חוץ מזה, זה לא שאני מלאה. אני 1.65 [דרדסית לעומת כולכן פה], והמשקל סביר פשוט פה ושם יש דברים שאני לא מרוצה מהם וזה מתסכל.

למעלה