למה אין קיטורים?

AnGeL DoLlY

New member
כמה דברים

- היום החלטנו בערך על תפקידי ההפקה לסרט גמר.. ובאמתתתת שיש לי אחלה צוות שבעולם ואנחנו הולכים לעשות את אחד הסרטים הטובים אבל.. דיי הוחלט שאני הצלמת.. ואני לא יודעת אם בא לי על זה. הייתי הרבה יותר מרוצה אם הייתי יכולה להיות מפיקה או במאית, אבל תפקיד המפיק מממש ממש תפור על הפרטנר, שהוא דיי הידיד הכי טוב שלי, זה ממש בשבילו לדבר עם אנשים ולהתקמבן ולהשיג ספונסרים ושחקנים..הוא כאילו ממש בנוי לזה, וחבל לי סתם לקחת (כי אני יודעת שהוא יוותר על זה בשבילי בתכלס) ושהוא יתבאס על תפקיד הצלם נגיד, או הבמאי שהוא אומר שהוא לא יהיה מסוגל לעמוד באחריות כזאת. עכשיו..הקטע הוא שגם לבחור השני שאיתנו, ממש מתאים להיות במאי. הוא גם מדריך כמה שנים טובות בצופים ובנאדם דומיננטי כזה. נורא תפור עליו. אז יוצא שאני יותר מדי טובה בקטעים האלה ודיי יוצאת ותרנית כדי שאחרים יהיו מרוצים. אני מפחדת להיות צלמת גרועה כי זה 70% מהסרט בערך. ומחר יש קורס צילום של 4 שעות ואני אבוא אופטימית ונראה מה זה דורש, אבל אני מהזה רוצה להרגיש שאני חלק משמעותי בעשיית הסרט.. כי זה פאקינג סרט גמר של רבע שעה שמסכם 3 שנים לימודי קולנוע..ובאמת שבא לי להנות ממנו ולא להרגיש סתם יוסלס. אני לא יודעת אם זה ה-תפקיד בשבילי ואני אהיה מסוגלת להוציא ממנו את כל מה שיש לי להציע. ויש לי הרבה. מה לעשוותתתת... אוף. - ועוד משהו שאנלא בטוחה שזה עדיין נושא לקיטורים, אבל בכל זאת חברה שלי מהלהקה סיפרה היום שהאחראית כבר חילקה סולואים לטקס רבין. ולמרות שזה עדיין לא סופי לגמרי זה קצת מעצבן אותי...כאילו מה, למה נגיד שביעיסטית אחת, שוואלה אני מודה והכי אין לי בעיה לפרגן בעולם, שרה מדהים, והיא גם ילדה חמודה לאללה, צריכה לשיר שיר שלםםם בלייבבב ואני, שפאקינג שלוש שנים מחזיקה בלהקה הזאת והכי טוב שאפשר, ו,וואלה, אני גם שרה טוב מאוד ויש לי הרבה ניסיון בלייב, צריכה לעמוד לידה ולא לשיר אפילו סולו אחד בטקס הזה. שונאת להישמע שטחית כזאת אבל אוףף תנסו לעמוד במקומי!! זה באמת מעצבן. מעצבן אותי שהמפיקה אף פעם לא תיתן לי קצת במה... גם בטקס יום השואה והזיכרון שנה שעברה, בדיוק אחרי שחזרנו מפולין, היא לא נתנה לאף אחד מהשביעיסטים לשיר. ודווקא כשהכי הזדהנו והרגשנו שייכים לנושא אחרי המסע. סעמק גם כן וגם השמנתי/: אוףף נו באמת

LimiMimi

New member
תאמיני לי.

זה הכל לטובה. אני חושבת שזה התפקיד הכי פחות מלחיץ לפני/אחרי הצילומים, ואז את יכולה לתת הרבה יותר מעצמך ולהוסיף לעבודה של המפיק והבמאי ואפילו העורך. ברגע שהתפקיד שלך זה להיות המפיק או הבמאי זה פשוט כאב ראש אחד גדול.. עדיף לבוא עם אקסטרה מצברוח לעזור. הרי מי החליט שרק הם יעשו את התפקיד שלהם? הם בטוח ישמחו לעזרה. חוצמיזה אני בטוחה שאת תהיי צלמת טובה וזה יוסיף לך המון.

אני חייבת להשלים שעות שינה

אני הרוגה מעייפות, רבאק [אני לא מהטיפוסים שנרדמים בצהריים] ודווקא ביום שישי הייתי צריכה לקום "הפוך", עם כאב ראש נוראי ולהפסיד שיעור פסיכומטרי שהיה די חשוב. התברר לי עכשיו שאי אפשר להשלים אותו בסניף אחר, כי רק בימי שישי יש שיעורים, באסה רצינית. /: אבל חוץ מזה יש חיוך ענקי על הפרצוף, אז אנלא ממורמרת יותר מידי :)

moruush

New member
../images/Emo90.gifוואל וואל

מחזור לסיים שיעורים באנגלית ולהתכונן ולשנן איזה 30 מילים לקרוא איזה סיפור באנגלית שיעורים בלשון אבלללללללל חוזרים לרקוד! קולולולולולולולולולולולוו

חח אני ב3 יחידות מתמטיקה

זה איום ונורא כוס-אמק. סעמקקקק מה אוף למה אני טמבלית זה לא בסדר, החומר של 3 מרגיש לי כמו גנון אבל לא אני לא ב4, או עצם, או משהו. חבל האמת, שנה שעברה הייתי על 80-90 במתמטיקה ועכשיו זה יידפוק לי בעתיד. אוף. ואבא מאוכזר והורטיקל עקום. אבל החיים יפיםםםםם=]

Mardy Bum

New member
אה

"וואו מיה, השמנת? את נראית מקסים!!". איך את יודעת תמיד לירות את החיצים הרעילים שלך בדיוק במקומות הנכונים

yaeli87

New member
יואוווו אני משתגעת.

דיברנו היום. הוא אמר שהוא אוהב אותי,שהוא מצטער על כל מה שהוא עשה לי! שהוא מצטער על זה שהוא לא השקיע,הוא מצטער על זה שהוא אמר שאני שמנה הוא מצטער על כל דבר הכי קטן שפגע בי. אמר שהוא לא יכול לראות את החיים שלו בלעדיי,הוא אוהב אותי כ"כ,שהוא בחיים לא יפגע בעצמו כי אני כ"כ יקרה לו והוא לא רוצה לאבד אותי,שהוא אוהב אותי כ"כ כ"כ כ"כ...שהוא יתחנן,שהוא ירד על 4 רק לא לאבד אותי,שהוא מצטער שהוא הלחיץ אותי עם ההתאבדות המפגרת הזאת,שהוא תכנן לנו טיול והלוואי והוא היה יוצא לפועל. שהוא מבין למה אני כאילו 'אנטי' אליו והוא כ"כ מתחרט על הכל. כ"כ קשה לי עכשיו. אני נורא אוהבת אותו. ואם אני לא אתן לו את הצ'אנס הזה ואני ארצה למות? ואם אני אתן לו את הצ'אנס ואני אתחרט?? אני לא יודעת מה לעשות. כרגע רק בא לי לחבק אותו. אוף.

stink

New member
../images/Emo24.gif

תחשבי טוב טוב לפני שתעשי משהו פזיז

Tin Doll

New member
תעשי מה שאת חושבת לנכון

אני הייתי אומרת לך לקחת קצת מרחב ולראות איך זה ישפיע על הקשר.

stink

New member
עד שקיוויתי לישון בבוקר

תקעו לי משמרת בוקר .

the mush

New member
נמאס מהדרכה.

כאילו, היה לי ברור כשלקחתי על עצמי את האחריות שזה לא הולך להיות קל, בכלל לא. אבל זה היה יכול להיות טיפה יותר נעים, כייפי ומשמעותי אם הייתי מסתדרת עם המדריך השני או לפחות, שהוא היה עושה משהו בהדרכה הזאת! נמאס כבר עכשיו, אחרי חודש. לא רוצה לראות מה יקרה עוד חודשיים-שלוש.

כנסי ../images/Emo4.gif

הדרכה זה לא קל. זה יכול להיות קשה ומעצבן ואפילו מייאש לפעמים. אבל, אין דבר יותר מספק מהדרכה-מניסיון אחרי שנה שלמה של הדרכה (ה'), לבוא כל שלישי ושישי לשבט,אחרי שכבר נגמרה השנה,וכבר יש להם מדריך אחר, לקבל מהחניכים הקטנטנים האלה חיבוק-זה הכי כיף בעולם! או במחנה קיץ,בסוף,כשחניך בא עם דמעות,ומחבק אותך ואומר לך שהוא רוצה שתמשיכי להיות המדריכה שלו.. אין דבר יותר מדהים מזה. או שהורה ניגש אלייך,ואומר לך שהילד שלו לא מפסיק לדבר עלייך, וחבל שאת כבר לא המדריכה שלו, זה שווה את הכל. ונכון, גם לי בהתחלה זה לא היה קל,והיו 1001 סיבוכים ובעיות, ושאלתי את עצמי מה אני עושה בהדרכה בכלל. ואז המצב התחיל להשתפר, ופתאום כבר לא הייתי "המדריכה" שלהם, הם היו סוג של חברים קטנים כאלה :) וזה כיף,באמת. והנה, גם השנה, אחרי שנה שלמה של הדרכה, אני מדריכה ט'. כי אין דבר יותר מספק מהדרכה. די חפרתי :S לא נורא. אם את צריכה עידוד וכאלה,דברי איתי :) אם את צריכה עזרה-אני פה! אל תתייאשי לעולם-באמת.

the mush

New member
מקסימה!

תודה ממש
העיניין הוא שאני מאוד אוהבת להדריך. נהנת מבניות פעולות, הכנת צ'ופרים, העברת פעולות, הכל... באמת. קשה לי עם הבחור שאיתו אני מדריכה [אני בשומר הצעיר, לא צופים. ובשומר הצעיר מדריכים בזוגות/שלשות. ממש נדיר שמדריכים לבד.] אבל כן, כמו שאמרת, אין דבר יותר מספק מהדרכה ולכן, יהיה טוב! תודה שוב ממשממש

זה מה שחשוב

שאת אוהבת להדריך! :) וברור שיהיה טוב. וממ..האמת שגם בצופים יש פעמים שמדריכים ביחד הבעיה היא שאצלנו בשבט יש מחסור בכח הדרכה אז הרוב מדריכים לבד. בהצלחה בהמשך! ובאמת שאין על מה :)

Lost Lullaby

New member
כואב לי הגב

נמאס לי מהנשק, מקווה שלא נקבל אותו בשבוע האחרון:<

../images/Emo41.gifהרי אני הכי טובה בלקטר, כל מה שאני עושה.

הפסיכולוג הזה, נמאס לי. אני הולכת כשאני חושבת שיש לי מה להגיד, אבל לא היה לי מה להגיד היום, ואני שונאת שיש אצלו שתיקות כל השאלות המעצבנות שלו. שמישהו ירביץ לו.
אני כל כך שונאת את האבא הזה. ויותר מדי פעמים, ולא אני לא אוהבת אותו גם כשאני כועסת אני שונאת שונאת שונאת אותו. אני אפילו לא זוכרת מתי פעם אחרונה הרגשתי שאני אוהבת אותו. למה הוא מוציא את כל העצבים שלו מהעבודה עליי?! אשמתי שמעצבנים אותו שם? מה אכפת לי?! שילך לטיפול פסיכולוגי הוא בעצמו. נמאס לי מהחרא שלו.
ועכשיו אמא שלי גם נסעה ל5 ימים. מה אני עושה עכשיו? אני ה"אחראית בבית" עכשיו אני צריכה לטפל באחים המפונקים שלי, בעיקר באח שלי הזה שקטן ממני בשנה! שילמד לעשות לעצמו חביתה ולנקות את הבוץ שהוא מכניס הביתה, לעזאזל.
החבר הזה.
אני אוהבת אותו יותר מהכל, רגילה להיות איתו מלא שעות ביום לישון איתו בלילה. ופתאום הכדורסל הזה, כי עכשיו הוא כבר בקבוצה חשובה. יופי, שכח אותי? אני יודעת שהוא אוהב אותי, אבל לעזאזל זה כדור וזאת אני. אני לא אומרת שהוא לא יכול להנות ולשחק, אבל דיי הוא חיי במגרש! ואין לי כוח להתחיל להגיד לו שאני פה. כי אני סתם יוצאת מגעילה. שיגמרו כבר האימונים האלה ושיחזור אליי, אני מתגעגעת אליו וצריכה אותו יותר מדי.
למה לא יכולה להיות שביתה ממחר? יום שני הזה מזעזע. כל שעה מקצוע אחר 10 שעות שונאת שונאת שונאת.
תהרגו אותי וזהו. טנקיו. אה אתן יכולות גם לעודד אותי במקום
ולא אכפת לי שאני דורשת תשומת לב.

לעזאזל, אני כזאת שמנה.

ידעתי שאני לא אוכל לעמוד בזה, חייבת לחזור לקודם. לאן כל זה נעלם? (ולא, זו לא הודעה בשביל שתגידו לי "את לא" סתם, קיטור.)

למעלה