כמה דברים
- היום החלטנו בערך על תפקידי ההפקה לסרט גמר.. ובאמתתתת שיש לי אחלה צוות שבעולם ואנחנו הולכים לעשות את אחד הסרטים הטובים אבל.. דיי הוחלט שאני הצלמת.. ואני לא יודעת אם בא לי על זה. הייתי הרבה יותר מרוצה אם הייתי יכולה להיות מפיקה או במאית, אבל תפקיד המפיק מממש ממש תפור על הפרטנר, שהוא דיי הידיד הכי טוב שלי, זה ממש בשבילו לדבר עם אנשים ולהתקמבן ולהשיג ספונסרים ושחקנים..הוא כאילו ממש בנוי לזה, וחבל לי סתם לקחת (כי אני יודעת שהוא יוותר על זה בשבילי בתכלס) ושהוא יתבאס על תפקיד הצלם נגיד, או הבמאי שהוא אומר שהוא לא יהיה מסוגל לעמוד באחריות כזאת. עכשיו..הקטע הוא שגם לבחור השני שאיתנו, ממש מתאים להיות במאי. הוא גם מדריך כמה שנים טובות בצופים ובנאדם דומיננטי כזה. נורא תפור עליו. אז יוצא שאני יותר מדי טובה בקטעים האלה ודיי יוצאת ותרנית כדי שאחרים יהיו מרוצים. אני מפחדת להיות צלמת גרועה כי זה 70% מהסרט בערך. ומחר יש קורס צילום של 4 שעות ואני אבוא אופטימית ונראה מה זה דורש, אבל אני מהזה רוצה להרגיש שאני חלק משמעותי בעשיית הסרט.. כי זה פאקינג סרט גמר של רבע שעה שמסכם 3 שנים לימודי קולנוע..ובאמת שבא לי להנות ממנו ולא להרגיש סתם יוסלס. אני לא יודעת אם זה ה-תפקיד בשבילי ואני אהיה מסוגלת להוציא ממנו את כל מה שיש לי להציע. ויש לי הרבה. מה לעשוותתתת... אוף. - ועוד משהו שאנלא בטוחה שזה עדיין נושא לקיטורים, אבל בכל זאת חברה שלי מהלהקה סיפרה היום שהאחראית כבר חילקה סולואים לטקס רבין. ולמרות שזה עדיין לא סופי לגמרי זה קצת מעצבן אותי...כאילו מה, למה נגיד שביעיסטית אחת, שוואלה אני מודה והכי אין לי בעיה לפרגן בעולם, שרה מדהים, והיא גם ילדה חמודה לאללה, צריכה לשיר שיר שלםםם בלייבבב ואני, שפאקינג שלוש שנים מחזיקה בלהקה הזאת והכי טוב שאפשר, ו,וואלה, אני גם שרה טוב מאוד ויש לי הרבה ניסיון בלייב, צריכה לעמוד לידה ולא לשיר אפילו סולו אחד בטקס הזה. שונאת להישמע שטחית כזאת אבל אוףף תנסו לעמוד במקומי!! זה באמת מעצבן. מעצבן אותי שהמפיקה אף פעם לא תיתן לי קצת במה... גם בטקס יום השואה והזיכרון שנה שעברה, בדיוק אחרי שחזרנו מפולין, היא לא נתנה לאף אחד מהשביעיסטים לשיר. ודווקא כשהכי הזדהנו והרגשנו שייכים לנושא אחרי המסע. סעמק גם כן וגם השמנתי/: אוףף נו באמת