למה אין קיטורים?

יופי יזין

כל הגוף שלי מגרד ברמות על, כל הרגליים פצעים. ולמה? נו נו לשאול למה? כי לחבר שלי יש בית מסריח ברמות על! חתולים שמחרבנים ומשתינים בכל מקום, האוכל המסריח שלהם נמצא במטבח, ובטח ובטח שהשערות המחורבנות שלהם בתוך האוכל, .. בכל הבית המסריחים האלה נמצאים, צריך לצבוע אותם בכחול ולזרוק אותם לים! פשפשים-קרציות-פרעושים הם דיירי קבע בבית. ונולדו 3 גורים, עכשיו הם חמודים והכל...אבל...הם יגדלו!!!!!!!!!!!#$@##$@@!!!!!!!!!! ואם זה לא מספיק אז אמא שלו גם כן מסריחה ראבקקקקק, אישה! את מפוצצת בכסף למה שלא תביא מנקה איזה..100 פעמים בשבוע!!! ואני לא רוצה ללכת לשם יותר, לא רוצה עקיצות של פשפשים/פרעושים/קרציות ועוד מזיקים כאלה ואחרים. אבל לא נעים לי ממנו, כי בכ"ז הוא רוצה שאני אהיה אצלו ועוד עכשיו הוא משפץ את החדר אז בכלל... וכמובן שאצלי הוא לא ממש אוהב לישון כי בשישי-שבת יש רעש על הבוקר. אוף והפצעים האלה ישארו סימנים שיעברו רק עוד המון זמן, כי ככה זה אצלי. :(

איכס, אני שונאת בתים כאלה

היה לי ידיד שהבית שלו היה בדיוק ככה, ושנאתי ללכת אליו לא מבינה איך אפשר לחיות בזוהמה

aYaLoLy

New member
והקט ע ההוא משגע אותי

אני מסתכלת על אחת התמונות ומתחרפנת! כי יופי שלא זיינו לי ת'שכל על זה ש"הוא פשוט ביישן" ולהלהלהלה ומי יודע מה היה קורה אילולא השיחה. מי יודע. ביישן? ביישן? בתחת שלי ביישן. הייתי צריכה ללכת עם האינסטינקט הראשוני של המסיבת גיוס. לא משנה כמה מחוקה הייתי, רושם ראשוני תמיד עובד. כנראה שזה ככה. ואני עייפה, עייפה עייפה עייפה ועייפה עוד צקת ועייפה מלראות את המדים האלו ועייפה פשוט. עייפה. והקטע הזה משגע אותי והוא עוד ישגע אותי להרבה מאוד זמן, זה ברור לי.

לא יודעת אפילו איפה לכתוב את זה

הוא פשוט כל פעם גורם לי להידלק עליו מחדש.. זאת כבר פעם שניה. לעומת זאת מהפעם הראשונה אני מכירה אותו יותר אבל עדיןן=/ אני חושבת שיש לו חברה, החברות שלי אומרות שהוא מעצבן - אבל הן סתם סתומות
חח, וחלמתי עליוו פאק אני לא מאמינה שה חוזר לי. אחרי שבועיים בלי להידלק על אף אחד=/

אני עייפהההההההההה

אוף למה אני כזאת עובדת מפגרת ואני מסכימה לעשות כפולהההה למה!!!!! אוף אין לי כח אין ליייייי יום חרבנה

אני צריכה טיפול תרופתי.

ואוי, איזו עייפות, לעזאזל....למה אני עובדת היום? :/ [אבל היי, לפחות הבוס-המסוקס שלח לי הודעת "משעמם לך?" אתמול ב-3 לפנות בוקר (שגיליתי כרגע אז טרם יצא לי לשאול לפישרה), כך שנראה שחלק מהיקום עוד מחבב אותי...]

Fragile rose

New member
שאני אתחיל?

אני והבחור לפני פרידה. ואני לאדעת איך לעזאזל אני אמורה לדבר איתו. וסיבכו לי את הראש וסובבו לי אותו לגמרי ואני לאדעת מה לעזאזל יהיה. והמיגרנות האלה עושות לי חשק עז למות, זה כבר היום השני שאני מרוחה במיטה בגלל זה. והכל כ"כ מגעיל וכ"כ כואבות לי העיניים מכל הבכי הזה

../images/Emo23.gif.

אמרתי לך מה אני חושב ולדעתי זה הדבר הנכון בשבילך...
Be strong ועוד פעם את בוכה אני נוסעת אליו ומכה אותו

LimiMimi

New member
ביש מזל

כולי מתעוררת היום בשמונה בבוקר (אחרי אתמול! שהשתכרתי כמו לא יודעת מה ונרדמתי ממש מאוחר!) מצפצופים של האזעקה כל איזה שתי שניות היא עושה ביפ, ביפביפ, ביפביפביפביפביפ. ומפסיקה. חשבתי שאני עלולה למות באותו הרגע או מינימום להתשגע לגמרי התחלתי להתרוצץ בבית לנסות לכבות את זה אך לשווא! ותבינו אני הלכתי לישון ממש מאוחר השעה שמונה בבוקר אני עם פאקינג האנגאובר#!$ התקשרתי לאמא בהיסטריה ולאח שלי וניסינו להגיע לטכנאי בסוף שמתי מוזיקה בפול ווליום לא שזה עזר כן.. עדיין שמעתי ברקע ביפביפביפביפביבפיבפ!#$!# ואז איכשהו נרדמתי עד עכשיו וזה ממשיך לצפצף
כלללללללל השבוע אני עובדת.. עד שיש לי יום אחד בבית אני רק רוצה לעוף מכאן אוף! בה.

ketty the sheep

New member
../images/Emo24.gif

זה נשמע כמו אחד הדברים המעצבנים! לא אוהבת כשמעירים אותי ככה. פעם, כשגרתי בדירת חיילות, אחת השותפות שלי חזרה בשלוש לפנות בוקר, אחרי שלי היה יום דיי ארוך. היא ראתה ג'וק, ובגלל שאני הייתי היחידה בכל הדירה שמסוגלת 'לטפל' בנושא הזה, היא לא הייתה מרוצה עד שלא קמתי על הרגליים ופיניתי את היצור המסכן.
עד כמה שאני אוהבת אותה, רציתי להרוג אותה באותו רגע.
אבל לפחות אנשים אפשר להשתיק.
הקטע עם האזעקה בהחלט הרבה יותר מטמטם, במיוחד כשלא מצליחים לכבות אותה. זה גם קצת מלחיץ.

LimiMimi

New member
מסוג הדברים המציקים!

שסיימתי לרשום את ההודעה עפתי לחברה שלי, כשחזרתי בסביבות שבע לקח לטכנאי להגיע איזה שעה, רק לפני 20 דק' בערך הוא ניתק את האזעקה, בתוספת נסיונות לתקן את זה שגררו עוד יותר צלצולים. זה היה מחריד.
אני צריכה לנצור את רגעי השקט האלה, בחיי.

ori 51

New member
כל השרירים שלי ברגליים תפוסים../images/Emo126.gif

וקיבלתי מחזור עכשיו
ועוד שנייה אני צכה לעוף לבייבסיטר ... מה עוד יקרה ליייייי !?!

למעלה