למה אין עסק ?

DJ$upreme

New member
האחדות היא שורש הרע

היא בסיס הפאשיזם, היא מוות לפלורליזם, היא מבוססת על הפחד מהשונה ממך, ואין בה שום דבר טוב באופן אינהרנטי. אחדות היא בסה"כ אמצעי להשגת מטרה, וכשכולם מתאחדים למטרה משוקצת, אין בזה שום דבר טוב. האחדות טובה כאשר היא מחוייבת להשגת מטרה טובה. די לנופךף באחדות כאילו היא המטרה בפני עצמה - לא רוצה להתאחד עם אחי המתנחלים או עם אחי החרדים או עם אחי חובשי הכיפה או עם אחי הערבים וכן הלאה סקטורים שאני לא שייך אליהם. רוצה שהם יחיו בשלהם ואני בשלי, ושהדבר היחיד שיאחד אותנו היא האמונה בדמוקרטיה ובזכותו של האחר להתקיים.

dresta

New member
סופרימו, אז מה יהיה?

כולנו נתפצל? נהיה עויינים אחד לשני? צריך להיות ביחד, זאת דעתי.

DJ$upreme

New member
לא, לא עויינים, נהפוך הוא

אני מכבד את זכותו של החרדי לגור היכן שהוא רוצה, ובמסגרת החוק והכבוד ההדדי, לקיים את חייו על כל המשמעויות. אני גם מוכן להתחשב בצרכיו המיוחדים של החרדי כשזה נוגע לתרומה למדינה - ולצבא. אך החרדי, לא מעוניין שאני אוכל לקיים את חיי כך, כחילוני. הוא גם לא מעוניין לתת את התרומה שאני נותן למדינה על פי חוק. (מצטער על ההכללות, כעיקרון זה נכון). אז מה המשמעות של אחדות? סתם ססמה. אחדות זה טוב לצבא. ובצבא, לא תשמע אותי מתנגד לאחדות. כולם חייבים לקדם שם את אותה המטרה. אבל בחיי היומיום - אני לא רוצה אחדות. אני אחד. אתה אחד. הוא אחד. זה מה שהופך אותנו לבני אדם ומפריד אותנו מעדר של בפאלו.

BIGO-G

New member
זאת הנקודה במלואה

אוטונומיה תרבותית שהחינוך לדמוקרטיה מגיל צעיר מאחד את כולם. הבעיה סופרימו היא שבדרך יש לך דת, פרימיטביות, בורות ובערות. ואחדות זה דבר סימלי,עם ישראל לעולם לא היה מאוחד ולעולם לא יהיה, כי על כל 2 יהודים יש 3 דיעות. אז תחסכו את השטויות.

TakTik

New member
הבעיה היא

שכשאדם מאוחד עם עוד אנשים הוא מרגיש חזק...וכידוע,כוח ממכר...וגם מעוור

Magic_DO4

New member
לא הצעתי שתתאחד עם אחיך החרדים...

התכוונתי שהסקטור החילוני ככלל מפולג לעומת המתנחלים והדתיים. הם מייצגים את דעותיהם ומשרתים את מטרותיהם טוב יותר, היתרון שלהם עלינו הוא הכח שבאחדות ביניהם. לא כל רוב החילונים שרק שונאים אחד את השני. (לא שיש בזה משהו רע). בררררררוווווווווווווווווזזזזזזזזזזזזז

BIGO-G

New member
כי הדתיים הם מיעוט

הדתיים והחרדיים הם מיעוט, הם עצמו המתבדלים מהרוב, העניין של החילונים שהוא הרוב זה שיש בו קבוצות רבות ודיעות רבות לעומת קבוצות המיעוט (אינטרס לחסידי מדעי המדינה שבנינו) ולכן החילונים לא צריכים להתאחד, למרות שמתחילים לראות את הדמה הזה עם חידוש החזית הפאשיסטית חילונית ושיוכה למגזר ע"י דמגוג בשם טומיסלב לפלד.

DJ$upreme

New member
אתם טועים

החרדים הם קבוצה גדולה מאוד של אנשים, סה"כ נדמה לי שיש יותר יהודים חרדים בעולם מישראלים חילוניים, וכך או כך החרדים מורכבים מעשרות קבוצות ופלגים וביניהם פילוג עצום. אפילו בתוך ש"ס הפילוג הוא היסטרי.

BIGO-G

New member
ובפילוג הזה יש גם שנאה מרובה

אני לא חושב שיש שונאים גדולים יותר מהחרדים האשכנזים לחרדים הספרדים. אבל האיחוד כיביכול הוא איחוד של קבוצת מיעוט, וקבוצת מיעוט שמרגישה מאויימת ע"י הרוב מן הסתם תהיה הרבה יותר מאוחדת מהרוב, כי זה מה שמייחד אותה.

Altryne

New member
אתה לא רואה חדשות

היתה כתבה שאמרקו שם שיש הרבה מאד מתנחלים שאמרו להם שילכו להיות מתנכלים שמו להם אולטמטום או שאתם חיים בהתנחלויות או שאתם גרים ברחובות...

or001

New member
אתה לא רואה מה שקורה מסביבך?

אומרים שיש אנשים כאלה... שקוראים לה.... אה נו... חילונים, זהו. זה השם. והם מממנים את העלוקות של המדינה שלא רק נהנים מזכויות אלא מזכויות יתר ואין להם חובות. אז נתנו ל....אה.... חילונים האלה אולטימטום: או שנמצוץ לכם את הדם או שנמצוץ לכם את הדם.

TakTik

New member
הזכות לעשות מה שרוצים בשם הדמוקרטיה

נפסקת ברגע שמה שרוצים גורם לפגיע ביתר האנשים... זה כמו שאני אחליט שבשם הדמוקרטיה אני רוצה לספר סודות מדינה,מותר לי,לא?

da^Lord

New member
איפה סופרים

שיגיד משהו על זה שכל פעם מישהו כותב כמה חרוזים וישר שם את זה בפורום ..

tomoshe

New member
מג´יק

החרוזים אכן היו טפשיים, כיאה לשלוש בלילה או לשיר של הרביעייה, אבל איפה שנאת ישראל? כל הטענות שלי הופנו כלפי שלוש מאות איש בדיוק שמתעקשים לעלות לנו בחיינו. אין לי בעייה/שנאה/טענות לאף אחד אחר מלבדם - לא לשאר המתנחלים, לא לימניים, לא לחובשי כיפה בכללי, ואפילו לא לך.

micL

New member
אחרי כל הדברים הנכונים שאמרת

היית חייב להוסיף "רק הליכוד יכול" אם אתה נגד ההתנחלויות אז יש מפלגות הרבה יותר מתאימות בשבילך (*שיעול מרץ שיעול*) - אני לא בטוח שככה עושים את זה אבל הבנת את הכוונה

למעלה