למה אין עסק ?

TakTik

New member
ואם פתאום ממשלת אנגליה

מחליטה להקים "התנחלויות" בארה"ב? הרי הם היו שם קודם...

MyStiKaLL

New member
אתה החוליה החלשה... שלום!!!

´יתמכו בחיילנו שנמצאים בחברון כדי לשמור על מקום ששייך לנו מזה אלפי שנים´??! איך נגדיר את זה בעדינות, לא! בתור אדם שנמצא בשטח, האינטרס של חיילים קרביים לשרת בשטחים (באחוז מאד גבוה מהמקרים) הוא הרצון ל´נקמה´, איזשהו פנאט הרג את חבר שלי, אני אהרוג אותו. איזשהו פנאט הרג את בנדוד שלי, אני אהרוג את כל המשפחה שלו. איזשהו פנאט הרג את האח של חבר של בנדוד שלי גיסי, צריך להרוג את כל הפלשתינאים. תראה, אני לא אומר, יש אנשים שבאמת חושבים שחשוב להיות שם, מתוך האמונה ב´ארץ ישראל השלמה´, אני אישית לא מאמין בזה, לא במחיר של דם של אנשים, ולא משנה כרגע אם הם חיילים, מתנחלים, או פלשתינאים חפים מפשע, ויש כאלה - תאמין לי. ואתה יודע מה הקטע הכי כואב? שלאט לאט חלק גדול מהמתנחלים מתחילים להבין שזו לא הדרך, מישוב של 200 משפחות (אם אני זוכר נכון) הישוב בית חגי, כן, זה שהיה בו פיגוע לפני פחות מ-24 שעות, הפך לעיירת רפאים של 50 משפחות, בלחץ. אה, וזה לפני חצי שנה... אתה יודע שיש ישובים ששמים שם 4-5 חיילים כדי לשמור על איזשהו מטורף, ואין דרך אחרת להגדיר את זה אלא מטורף, ששם איזשהו קרוואן על גבעה מבודדת והחליט לקרוא לזה ישוב? בזה הצבא צריך להתעסק? אבל בזה הוא מתעסק, כי הצבא לא נועד כדי להגן על כל תושבי המדינה.

Dr.Drek

New member
dresta היקר - הודעה רצינית.

אין אנו תומכים בפלסטינים יותר מהחיילים, דווקא להיפך. אנחנו רוצים את החיילים שלנו, את האחים שלי, ואוהבים אותם יותר מהכל, ולכן אנחנו רוצים להעיף אותם מהשטחים האלה. למה שחבר שלי, ישב במקום שהוא שומר על 3 אנשים, ויקבל כדור בראש? למה? למה? הרי ברור לכל כי כל עוד נשב להם מול האף, הם רק ימשיכו לירות. אני די בטוח שאתה עוד לא בצבא, ושתהיה אני לא בטוח שתשמח ככ לשבת במקומות הללו, בהם אתה חשוף וכל צלף פלסטיני שיתחשק לו ישרוק לך כדורים מול הפנים...ומה אז ? היה שווה? היה שווה את המקומות הקדושים? בתור אחד שכן בצבא, וגם בן אדם רציונלי, זה לא.

dresta

New member
DREK כנס..

ילדון, אני משוחרר כבר שנתיים מסיירת צנחנים, אז לפני שאתה משוויץ בזה שאתה "חייל" - בטח בקרייה או משהוא, בדוק פרטים.

Dr.Drek

New member
dresta כנס...

א.לא השווצתי לרגע. ב.פלס"ר צנחנים כבוד. ג.ולא, ביחידה לוחמת. תודה. ד.אז איך בתור יוצא יחידה שכזו, אתה יכול להגיד כאלו דברים? אתה רוצה לשלוח את בנך גם לשמור על המתנחלים? למה? מה זה שווה? זה שווה את החיים של הבן שלך?

dresta

New member
DREK כנס..

גדוד 212, תודה. שמע, כל אחד והשקפת עולמו...

Dr.Drek

New member
Dresta כנס...

אני ביחידה אחות שלך...ואתה אמור לדעת מי היא :) (בלי לחשוף מספרים כמובן...בן אדם !) בכל מקרה, נכון כל אחד והשקפת עולמו... אבל עדיין, אתה באמת חושב שחיילים צריכים להיהרג על מנת שנוכל לגור בנצרים? בגוש קטיף? למה? אילו חיים אלה? לחיות שם אתה מחשיב חיים ?

Pace

New member
ידידי הצנפים, האם אתם יכולים להבהיר

לי משהו? קצת הסתבכתי... דרסטה טען שהוא שירת בפלס"ר צנחנים... ואח"כ אמר שמגלן. למיטב ידיעתי, אלה שתי יחידות שונות לגמרי, שמלבד הכומתה האדומה והיותן יחידות מובחרות - אין ביניהם קשר... מה הולך פה?

dresta

New member
ידידי המלומד...

נכון, אמרתי סיירת צנחנים, ואם היית מכיר את אופי הפעילו של מגלן אז היית אולי יודע למה אני מתכוון. למעשה, לא רציתי לספר יותר מדיי על היחידה שלי... וזהו

החבר דראסטה היקר

כן,הייתי בגוש קטיף, אנשים מקסימים ! במיוחד כלפי המילואימניקים. אני לא אוהב פלשתינאים, להפך, אני רוצה אותם רחוק ממני ואת החיילים שאני כן אוהב על גבול מחוץ למדינה הפלשתינאית שתקום אם נרצה או לא נרצה. צרור ברכות אלייך ואל בני משפחתך. רק בריאות ואושר.

Magic_DO4

New member
אין ספק שהמתנחלים

חיים בעולם משל עצמם, אבל זאת מדינה דמוקרטית אז כנראה שזו זכותם. ואם אנחנו החילונים היינו מאוחדים כמותם היינו יכולים לעשות למעננו, כמו שהם למענם. אבל אנחנו ה"רוב השקט", שסותם לעצמו את הפה כל עוד בשורותינו לא תהיה אחדות אנחנו רק מחלישים זה את זה. שבת שלום

DJ JuVi

New member
אם רק היינו מבינים כמה זה נכון.....

ואז היינו יוצאים לרחובות כמו בכל מדינה נורמלית שמנסה להתנגד למשהו... אולי היינו כותבים על זה קצת... אולי היינו מעוררים כאן מישהו... אבל כולם אומרים - ואף אחד לא עושה. נקודה.

למעלה