אתה החוליה החלשה... שלום!!!
´יתמכו בחיילנו שנמצאים בחברון כדי לשמור על מקום ששייך לנו מזה אלפי שנים´??! איך נגדיר את זה בעדינות, לא! בתור אדם שנמצא בשטח, האינטרס של חיילים קרביים לשרת בשטחים (באחוז מאד גבוה מהמקרים) הוא הרצון ל´נקמה´, איזשהו פנאט הרג את חבר שלי, אני אהרוג אותו. איזשהו פנאט הרג את בנדוד שלי, אני אהרוג את כל המשפחה שלו. איזשהו פנאט הרג את האח של חבר של בנדוד שלי גיסי, צריך להרוג את כל הפלשתינאים. תראה, אני לא אומר, יש אנשים שבאמת חושבים שחשוב להיות שם, מתוך האמונה ב´ארץ ישראל השלמה´, אני אישית לא מאמין בזה, לא במחיר של דם של אנשים, ולא משנה כרגע אם הם חיילים, מתנחלים, או פלשתינאים חפים מפשע, ויש כאלה - תאמין לי. ואתה יודע מה הקטע הכי כואב? שלאט לאט חלק גדול מהמתנחלים מתחילים להבין שזו לא הדרך, מישוב של 200 משפחות (אם אני זוכר נכון) הישוב בית חגי, כן, זה שהיה בו פיגוע לפני פחות מ-24 שעות, הפך לעיירת רפאים של 50 משפחות, בלחץ. אה, וזה לפני חצי שנה... אתה יודע שיש ישובים ששמים שם 4-5 חיילים כדי לשמור על איזשהו מטורף, ואין דרך אחרת להגדיר את זה אלא מטורף, ששם איזשהו קרוואן על גבעה מבודדת והחליט לקרוא לזה ישוב? בזה הצבא צריך להתעסק? אבל בזה הוא מתעסק, כי הצבא לא נועד כדי להגן על כל תושבי המדינה.