למאיה יש אקדח

t o t a l

New member
הרי הבנתי מייד למה התכוונת

הכי נקי שבעולם ועם הכי הרבה הערכה לך ולכותב שמעלייך, אני יכול לומר שאתם טועים. ברור שנמשך לנשים יפות. אבל בורח מכאלו שרק יפות. מעט מתקומם נגד הקביעה החד משמעית שלך שאני שופט נשים רק על פי המראה החיצוני. מרגיש שאת עושה איתי עוול. יודע שהתיחסתי לכך באריכות בעבר. והדברים כתובים. מעריך מאוד את דעותייך ולא מקל ראש בדוגמא אישית. גם לא בהקשר הזה. אבל פשוט טעית. כתבתי בעבר: חושב לעצמי רק כמה תכונות צריכות להיות לאותה אחת, על מנת שארצה אותה. באמת ארצה. אין. אין אחת כזאת בכל העולם. הרי לא זה לא מספיק שהיא תהיה יפה וחתיכה ומושכת וחכמה ומוכשרת ורגישה.... הרי לא מספיק שהיא תהיה יצרית ונהנתנית ובליינית ותל אביבית..... הרי לא מספיק שהיא תהיה משלנו... הרי על מנת שהיא תעשה לי את זה, היא צריכה להגיע איתי למקומות הכי עמוקים. שנפש תגע בנפש. רוח ברוח. היא צריכה להיות אחת כזאת שתוכל לזיין ביחד איתי את אלוהים. אחת שתוכל להמריא איתי לחללים בלתי נתפסים. הנגיעה הזאת במהות של המהות. הצורך להבין, להתפלסף, לגעת. לא יהיה לי את זה עם אף אחת. בכל מקרה. תודה על ההתיחסות

לי אישית

אין דעה בעניין. רק ניסיתי לפרש את גליה כמיטב הבנתי. מכיון שאין לי בנות, לא נתקלתי בדילמה הזו, ולא יודע מה לומר בנושא.

galia1962

New member
אבל ברגע שהיופי הוא תנאי בל יעבור

ברגע שלא יתכן שתמשך לאישה שהיא פחות מיפה וחטובה- זה מה שמוקרן. יודעת שחשובות לך גם תכונות אחרות, אבל כל עוד נשים שאינן חתיכות ויפות, כלל אינן בגדר שוות בדיקה והכרות נוספת, זה מה שאתה משדר. שהעטיפה, שהחיצוניות היא העיקר. כי אם את לא יפיפיה וחתיכה, אף אחד בכלל לא יתחיל להסתכל עלייך ולתהות על קנקנך הפנימי

גליה אני שנייה מתייחס לשמועות

ותסלחי לי שעושה את זה אבל יצא כמה פעמים לשמוע הוא נמצא עם זאת או עם זאת ויצאו כמה שמות ולא כולן (טוטאל אני מבקש סליחה מראש) בעיני יפות או בכלל כאלה שהייתי חושב עליהן במושג של בת זוג למיטה לארוחת בוקר לחיים יש לו את הטעם שלו לי יש את שלי ולך יש את שלך אז מה זה אומר??? כלום!!!! נאדה!!! גורנישט!!!

t o t a l

New member
גדול עלי גליה. אני לא טהור כמוך

לא חושב שצריך להקנות לילדים תפיסה שיופי ומראה חיצוני אינו חשוב ואינו רלוונטי. חוץ מזה שגם אם הייתי סבור כך, לא הייתי מסוגל לכך. האמת גם לא הייתי רוצה למצוא את עצמי במקום אחר מבחינת העדפות שלי. דוגרי....גדול עלי. כן חושב שיש חשיבות להעביר מסר שיש הרבה מעבור למראה ויופי. זה כן.

galia1962

New member
טוטאל-כל מסר שאתה מאמין בו וחי לפיו

בפועל- זה החינוך שאתה מקנה לילדיך. ביחוד כשאתה שלם עם עצמך. ואם אתה חי ופועל ובוחר את בחירותיך בחיים גם על פי אידיאל היופי, ובמידה שווה גם על פי חשיבות האופי והטוב שבאדם אז זה מה שילדיך יפנימו. ולא חושבת שהעדפות ובחירות של אדם אחד הן טהורות ושוות יותר מבחירותיו של אדם אחר. כל אדם חי את חייו לפי מה שנכון לו. ולשמחתי , לאנשים שונים העדפות וטעם שונה. כך שיש מקום לכולנו בעולם הזה.. כך מבחינתי, השימוש ( הציני?) במושג טהור היה מיותר לחלוטין

t o t a l

New member
גם לי מותר לומר דברים לא נעימים

מצטער גליה. עם כל הכבוד שיש לי אלייך [ובאמת באמת באמת יש לי כזה], דברייך מרגישים לי מעט מתנשאים וצדקנים ומטובלים היטב בחצאי אמיתות. זכותך כמובן לחשוב אחרת ממני אבל זה לא ראוי לייחס לי דברים לא מדוייקים. ובכלל.... כאילו מה? נראה לך שהיא יושבת לי על הבירכיים באברקסס?

galia1962

New member
../images/Emo141.gifמתנצלת אם נראה שהתנשאתי

בדברי. אתה יודע שזו לא היתה הכוונה. אלא, להפך, חיזקתי אותך בעניין שאם אתה מקרין, לבת שלך, שגם אופי וחברות וטוב לב חשובים, לא פחות מהיופי(ויודעת שמכל אלו, יש לך בשפע), אז גם בלי הטפות ומילים, היא תפנים זאת.

t o t a l

New member
תודה גליה

אין עלייך. מאוד מעריך את מה שכתבת גם אם לא הסכמתי להכל.

יעלילה1

New member
בחיים אין דבר כזה "טוטאלי"...

אולי ראיתי יותר מדי סרטים. נזכרת בסרט צרפתי שקראו לו שכחתי, אבל השם היה קשור בקרן שמש ירוקה. קרן שמש ירוקה שמופיעה בזמן של מעבר בין עונות, או בין זמנים... אני חושבת שכן אפשר למצוא אהבה כזו. אבל לדעת, שזו לא יכולה להיות אף פעם ולחלוטין נפש תאומה. אתה לא רוצה השתקפות במראה, נכון? ניגודים, זה משהו מגרה. מגרה דמיון, מגרה מחשבה, מגרה מינית.. גם חיבורים אבל במיוחד אם מתלווים אליהם ניגודים. ניגודים שיוצרים הצתה... חריק חראק, של גירוי..

זה ישפר את חינוך הילדה

אם תראה לה שאתה מתיחס אל נשים כאל אדם עם נפש רגישה או רכה בדיוק כמו שיש לבת הקטנה שלך, ולא כמוצר צריכה לפי האריזה שלו. אם יש סיבה שאני לא הולך למועדוני חשפנות, זה כי אני רואה בכל אחת מהן מאיה של איזה שהוא אבא...

יערית

New member
סליחה../images/Emo70.gif

זה כ"כ לא היה במקום מה שכתבת!כ"כ מקומם!!!!לקחת את שם הבת שלו ,להלביש אותה למשהו כ"כ זול,אנשים אין לכם גבולות!!!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה - הוצאת אותי מההקשר

המשהו הזול שבהקשרו השם נמצא, הוא המקום כמעט מוקצן של התייחסות לנשים בתור סחורה, אולי חוץ מסחר בנשים. במקרה או שלא, בגלל השיר ה"דביק", גם לי יש מאיה, לכן ההערה שלך לא במקומה. טוטל - אם נפגעת, אני מתנצל.

t o t a l

New member
מבקש להבין

האם אתה טוען שאני מתייחס לנשים בתור סחורה? האם זאת הטענה שלך?

ממש לא

לא אמרתי שאתה מתייחס לנשים בתור סחורה, אלא הצעתי, להראות לילדה שקשר עם אשה מבוסס על רגש ורגישות. ולזה היא צריכה לצפות שתגדל. אני בטוח שכל אחת זוכה אצלך לרגישות הראויה. מצד שני אם תסתכל על סצנת הפיק-אפ, ואני מניח שאתה לא מדיר רגליך משם, אז שם הנשים, וגם אתה, סחורה, חד פעמית. האם היית רוצה לפגוש בפיק-אפ בת של מישהו שאתה מכיר (נניח חבר קרוב), מישהי שאתה מכיר מאז הייתה בת 3? איך היית מרגיש? עוד אפשרות היא לבחון את הנושא מנקודם מבט קיצונית. מה היית מרגיש אם היית רואה אותה במועדון חשפנות, ששם היחס קונה-סחורה קצת יותר מוגדר? לדעתי הדיון חורג קצת מענין השירשור המקורי ולכן אני אעצור פה.

t o t a l

New member
פיק אפ בתחת שלי

כמה דעות קדומות בהודעה אחת. גם זוג שמכיר בבר ומבלה את הלילה ביחד, הוא זוג של שני אנשים שבסופו של דבר נהנים אחד מחברתו של השני. גם זיון של לילה אחד יכול להיות מלווה ברוך ונועם. מי שמתיחס למישהו אחר כסחורה, יתיחס כך בין אם הוא נשוי לה 12 שנה ובין אם הוא הכיר אותה לפני חצי שעה.

t o t a l

New member
לא יכול להשיב לך

כי בעולם שלך פיק-אפ זאת מאורת זימה וחשק. סדום ואמורה. ועד כמה שאני יודע [ואני יודע] פיק אפ זה מקום. בר. שאנשים נהנים לשבת בו. לשתות. לשוחח. להנות מהריחות. מהצלילים. והאווירה. וכן. הם לרוב גם ישמחו להכיר שם מישהי / מישהו. אבל בן אדם. לא סחורה.

למעלה