למאיה יש אקדח

R a c h e li

New member
אצלי הכל ורוד......

היא שונאת ורוד אבל החליטה שצריך ורוד כדי שהבנים לא יפריעו לה בהפסקה.... יחשבו שהיא ניא ניא ניא..... יווווווווווווווו לכו תבינו ילדה מתוקה שלי עושה הפוך על הפוך.....
לדעתי הם מיד יבינו שהיא לא ניא ניא ניא....ומיד יקבלו אותה לקבוצת הכדור רגל.....כניראה שהיא תלך עם עקבים חחחחחחחחחח כך שלא יציקו לה הבנים..... טואטאלוש.......אוהבת אותך.....כוסאומוווווווו מי שאומר שאני לא....
אההההההההההה ושלי זו לורי.....

SecondOpinion

New member
האקדח.

האקדח הוא כלי. (אוי... יש לי דז'ה וו. לא זה העניין.) וככזה, יש להוציא ממנו את המירב ע"י שימוש נכון לפי הוראות היצרן ובהתאם לכללי הבטיחות. כתבת: "....וכשאני משוחח איתה על זה היא יודעת לדקלם עבורי את התשובות שהיא כבר מבינה שמניחות את דעתי. היא יודעת לומר לי שטוב לב, או חוכמה, או הצלחה בלימודים, חשובים מיופי. אבל היא מדקלמת. היא לא ממש מבינה..." היא לא צריכה להבין. היא צריכה לשנן. דוגמאות יש הרבה: ילד לא צריך להבין למה לשמור מרחק מהכביש. הוא צריך לשמור מרחק מהכביש. חיילים לפני מטווח צועקים את הכתוב על השלט, לא תמיד תוך הקפדה על הבנה מושלמת של הכתוב בו. אבל משננים. כמו את לוח הכפל. ההבנה תגיע כשהכלים להבנה יירכשו, תוך כדי התקדמות ודוגמאות מהחיים. אה, כן. ורצוי שתתגבר על תחושת הקבס ותתחיל לעשות כוניפות. זה טוב לחינוך של הילדה שלך. ומה לא נעשה למען הילדים.

כולכם

התחרפנתם לגמרי. טוטאל - קח את האקדח מהידים של מאיה, שים לה תיק על הגב ותאחל לה ממני בהצלחה בשנה החדשה.

יעלילה1

New member
קיצורי דרך

אין בחיים... יש מסלולים שצריכים לעבור. כל אחד מסלול אישי שלו, אבל בסופו של דבר זה מסלול של גדילה והתפתחות (למעט במקרים בהם יש קושי כזה או אחר, אבל זה לא נראה המקרה). נורא נורא חשוב - שיש אבא או אמא שהם כמו אי מבטחים שאפשר לחזור אליו כשצריכים, גם בבגרותנו. ואני חושבת שאם תדע להיות אי מבטחים כזה, והיא תדע שהיא יכולה לפנות אליך תמיד, תוכל להיות ממש אוצר עבורה. מתנה. לגדל ילד זה גם לשחרר... תהליך ומסע שמתחילים ברחם כשהוא קשור בחבל הטבור, אחר כך נישא בידיים כמעט כל הזמן, לאט לאט פחות ופחות... וכך הולך וגדל ומתרחק. אבל תמיד זקוקים להורה. ואחר כך זה מתהפך ואנחנו מזדקקים להם. אתה רוצה לשלוט על הדברים, שיהיה לה הכי טוב שאפשר, אבל צמחי חממה הם לא יפים כמו הצמחים שגדלים ביער

ליאל212

New member
גם אני לא יוצאת עם כונפות,מה לעשות

כל אחד עם השריטות שלו
. שיהיה בהצלחה לבת שלך. קראתי כתבה באינטרנט אם אני לא טועה ב-YENT שלמעשה הילדים שלנו מושפעים מהחברים שלהם יותר מההורים שלהם. ומה גם שאתם גרושים ורק 30% מהזמן היא איתך -במקרה הטוב. קו למחשבה. אנחנו עושים מה שאנחנו יכולים וקצת מעבר והתיקווה של כולנו ההורים שיהיה לילדים שלנו רק טוב. עם אהבה מזל בריאות ערכים טובים היכולת לתת ולא רק לקבל וכל מה שכתבת שאתה רוצה לבת שלך שאני בטוחה שהיא מקסימה
.

ס ת י ו 5

New member
מאיה

מאיה כלום לא נשמע יפה כמו לקרוא לך ילדתי... בהצלחה לילדה הכי יפה בכיתה א'

מצוטטת

New member
וואלללללללללללללה מרוח לי ../images/Emo9.gif

ענק על המייק אפ , אינעל דינק הכל Eצלך בטואללללללללללללי אז כומו תמיד , גם הפם.......... ובשונה מרבים אחרים אחרים לי, זה מ'זה טעים
כי לי מה שלכד את העין<העיקר> אלו הן השורות הבאות........ וביום חמישי אקח אותה לבת ספר. ליום הראשון של הלימודים. ואשחרר אותה אל העולם הגדול"... ומי מאיתנו לא מכיר ולא חווה ת'הרגשה שכ"כ יפה ציירתה ועיטרת בגוונים מי , מי לא מייחל עבור ילדי טוּב לב איכפתיות. שנינות אהבת אדם....שיקום
הנה מדגישה עוד אמירה שכ"כ כתבת אני רוצה שהיא תדע ותבין ותפנים שיש בעולם הזה יותר מיופי
טוטאלוש............. מאחלת לה מכל וכל
כי כך העולם בנוי........מה-כ-ל מצו' מחזיקה בדעה.........עץ מורכב מהומוני ענפים.......
לכם שם........
יופי של פוסט

cookie13

New member
../images/Emo79.gifמאיה יפה שלי../images/Emo79.gif

ליפיפיה שלך, תן לה חיבוק גדול ממני, הקוקיס עם שוקולד, ותגיד לה שנעה רוצה שוב ללכת איתה לים. ולך, אבא גאה, קח גם אתה חיבוק בדרך, כי... ריגשת אותי!

r e d head

New member
בהצלחה למאיה בכיתה א'

בהצלחה לכל הילדים שמתחילים השבוע כיתה א' הזכרת לי, לפני כמה זמן באמצע שיחה עם הבת שלי על ילדים בכיתה שלה ועל חברויות היא שלפה מהשרוול את המשפט, אבל אמא האופי הרבה יותר חשוב מהיופי ונהניתי לשמוע אותה, בגיל 10 זה כבר בא ממנה. וממש לא מזמן היא אמרה לי על חברה שלה, שאורית שמנה, אבל היא מאוד נחמדה. בגיל הזה ילדים שופטים לפי הצורה, זה חלק מהילדות, ילדים יכולים להיות מאוד אכזריים בשיפוט הזה, אבל החינוך ולא רק שלנו כהורים, אלא של כל הסביבה משפיע על הפתיחות שלהם לקבל אדם כאדם באשר הוא. זה יפה מה שכתבת, ויפה שאלו הערכים שאתה רוצה להקנות לבת שלך אני הייתי מוסיפה ושמה דגש על האהבה שלה לעצמה ולגוף שלה. אגב, מהניסיון שלי, בגילאים 8-10 מתחילים לראות בילדים התנהגויות שדומות או שונות לנו ההורים, פתאום אתה רוצה שהילד אימץ לעצמו את האופי שלך בכמה דברים שהיית מוותר עליהם בעצמך, וההתמודדות לא תמיד פשוטה. וגם הפוך הוא לוקח את הדברים הטובים שאנחנו גאים בהם.

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אבא

מקסים ומרגש כתבת מאחלת לחמודה היפה הזו הצלחה בכיתה א' ושהעולם המטורף והמוטרף הזה יקבל אותה בחיוך, בליטוף ועם הרבה קיצ'ים בגב... הגב הקטן הזה שמעכשיו יסחוב ילקוט מלא משקולות

ד ו ל ה

New member
דוגמא אישית

ילדינו מפנימים את הערכים שעליהם אנו מגדלים אותם, ואם אתה אדם הגון, חבר טוב,בן טוב להוריך, נותן אמון בבני אדם, מחייך אל העולם, נדיב, טוב וכ' ןכ' ןכו'... היא תפנים את הערכים האלה. המשיכה שלך לנשים כאלה או אחרות אינה רלוונטית כלל ועיקר. רובינו נמשכים לאנשים יפים והיופי המושך אותנו אינו רק החיצוני אלא גם זה הפנימי המוקרן החוצה. יחד עם זאת אני מאמינה שכל ילד נולד עם אופי וטמפו משלו. ממה שכתבת על המלאכית הזו היא בהחלט נולדה להיות כוכבת וכל מה שנותר לך לעשות זה לתת לה לגדול מוקפת באהבה כמו שאתה כבר עושה. כל השאר יבוא מעצם היותה ביתך. ולסיכום חושבת שהדוגמא האישית של אמה (בלי לבטל את זו שלך) היא משמעותית יותר כרגע היות והיא הדמות הנשית איתה היא מזדהה וגם בגלל הזמן הרב יותר שהיא מבלה עימה. בזמן שהיא איתך הקפד לשבח אותה על תכונות ומעשים שמשקפים את הערכים אותם אתה רוצה להקנות לה (כמו למשל על הישגים בלימודים, גילויים של נדיבות של חברות, וכו') . והפוסט הזה בהחלט מרגש.... בהצלחה בכיתה א' דולה (אם גאה)

naama78

New member
שלום כתה א'../images/Emo180.gif

בהצלחה למאיה, בשעה טובה , אבא...

GOG 1

New member
יש לה מגוון

של יופי פראי ואצילות, של רגישות וחוכמה יש לה מגוון... ואני בטוחה שהיא תגדל להיות מהסוג המיוחד, זו תקשורת שעוברת בלי מילים, זה תדר של מחשבות שמתפשט. ובכל מקרה, שיהיה לה ים של הצלחה בלימודים. וכן, גם בחלק החברתי שחשוב לא פחות

ת י א ה

New member
למאיה יש אבא נהדר ../images/Emo70.gif

ואני מצטטת כאן לכל אלו שלא המשיכו לקרוא ופיספסו את העיקר: "אני רוצה אותה חכמה. ומשכילה. ואני רוצה אותה טובת לב. ואני רוצה אותה אכפתית. אני רוצה אותה עמוקה. אני רוצה שהיא תאהב אנשים. אני רוצה שהיא תאהב דעת". מקסים טוטאלי.

למעלה