למאיה יש אקדח

האמת?

מה ההבדל בין פיק אפ לקופידון? האם כי בקופידון מצויינות תכונות אופי זה הופך אותו ליותר ראוי? same same. אני לא חושבת שההתיחסות לחשיבות שבמראה חיצונית מפחיתה מהחשיבות לאופי. זה כמו לאמר שאם אתה אוהב בשר לא יכול להיות שאתה אוהב חלב.

Taz39

New member
ואווווו....חבל שאתה מייחס...

לאנשים שהולכים לפיק אפ בר כסחורה...אף פעם לא התייחסתי לאנשים כסחורה...לא משנה מה הם עשו איפה בילו...או עם מי הזדיינו...אנשים עושים את מה שעושים מתוך רצון ובחירה של שניהם...נהנו הלכו הבייתה... תתפלא שאפשר גם גם אחרת... טאז - פקח אני פורק סחורה...

יערית

New member
ולמה לך

להפליג רחוק במחשבותיך?להגיע לסחר בנשים,חשפניות?כולה כי המאיה שלו אוהבת להיות מגונדרת?כי אבא שלה יש לו מידות משלו להעריך אישה? אז לך יש מאיה יופי,גם לי יש מאי,הוצאת הדברים של טוטל מהקשרם ושימוש בשם בתו לשם ההקצנה שלך,קוממה! והתנצלות בהחלט מתבקשת.

shemesh22

New member
קצת התממות בעיני...

הרי כל אחד ואחת מאיתנו מסתכלים גם על האריזה, בין יתר התכונות מה שנקרא גם בתוך וגם מחוץ הקנקן.... כל אחד וטעמו, כל אחד ומה שמושך אותו. טואטל פשוט מצהיר על כך בפה מלא ושיקום זה או זו שיגיד שהמראה החיצוני לא חשוב לו. ומה הקשר בין טעם אישי לבין רגישות?

יערית

New member
מה ז"א מה הקשר?

בכדי למעט מערכו ,להוציא את דבריו מהקשרם,להקצין, כל האמצעים מ"קודשים". כולה הילדה שלו עולה לכיתה א',אבא גאה בבתו ובייחודיות שבה, איבדנו את התמימות,הגיע הזמן שמשיח יבוא!{אוף חם לי}

אין סתירה בין הדברים

מה שאמרתי במשפט "אם תראה לה שאתה מתיחס אל נשים כאל אדם עם נפש רגישה או רכה בדיוק כמו שיש לבת הקטנה שלך, ולא כמוצר צריכה לפי האריזה שלו." הוא: אחרי שבחרת במישהי, תתייחס אליה כמו אל בן אדם. הרי אף אחד לא לוקח את הילדים שלו לדייטים
ומלמד אותם איך לבחור בן/בת זוג.

d a n i e l s 5

New member
את יודעת יערית...

יש משהו בדבריו של קיפוד..... לא מזמן נכנסה לכאן אשה וסיפרה שבעלה מנהל רומן (וירטואלי או לא, לא היה ברור) עם ילדה בת 16 שהכיר דרך הבלוג שלו. ישבתי בבית ואמרתי כוס אמק....אם האיש הזה או כל אחד אחר היה לרגע חושב "לו היתה ביתי" ממקום של אבא....אולי זה לא היה קורה. אז נכון שזה לא קשור לפוסט של טוטאל.....אבל אי אפשר לבטל את הנושא הזה ככה בשאט נפש.

יערית

New member
או קיי

אם יש משהו בדבריו,ואם את גם קיבלת חלסטרה על מיקרה ששמעת, למה לכתוב אותו תחת הודעה תמימה עבור הבת שלו? הרשות נתונה לכל מי שמעוניין לפתח את הנושא מלמעלה ומלמטה, אבל כשזה חורג ממטרת הפוסט ומגיע לאן שמגיע,זה עוול.

וזה.. מחזיר אותי לשרשור של ערס..

לא כל שרשור צריך להתפתח לשיח ציבורי. דוגמא קלאסית.

שירלי6

New member
שירשרת-נסעת

מרגע שפיבלקת את הפוסט זה כבר לא שלך. אני דווקא אוהבת את המקומות שכל אחד לוקח. הזוי.

d a n i e l s 5

New member
כל שירשור...

יכול להתפתח לשיח ציבורי ברגע שיש בו עניין, כשכמובן הכותרת משמשת כנושא מרכזי....עם כיוונים שונים. אפילו שירשור יומולדת יכול להתפתח לכזה .... אפילו את לא התאפקת וענית לקיפוד למעלה על נושא הפיק אפ, ולמה....כי זה מגרה לענות על משהו שאתה מרגיש שיש לך מה להגיב עליו, וזה לא פסול בעיני. זאת דעתי .

total

לרוב ילדנו הם ההשתקפות הנגלת אלינו מן המראה. אני לא מדברת מבחינת דמות חיצונית, אלא מבחינת דמותנו הפנימית. הערכים עליהם הם יגדלו ויחונכו ומן הסתם יראו מיושמים, הם אלו אשר יעצבו את אופיים כשיגדלו ויהיו בוגרים. אמנם ישנה השפעה חיצונית, של חברה, מסגרת חינוכית וכו... (על זה אפשר לפתוח שירשור שלם). אך ההשפעה החזקה ביותר על ילדנו, היא מה שאנו הוריהם (אב, אם - גם כל אחד בנפרד) מקנים להם. וברור ומובן שיש צורך ליצור דוגמא אישית. בהצלחה למאיה המתוקה...
ולהוריה....

וואו

בא בן אדם כותב משהו (יפה) וישר מנסים לחנך את החינוך שלו אי אפשר לכתוב על משהו בלי שיתפסו למשהו שאמר או לא בעבר? תנו לחיות בשקט... טוטאל הרבמון הצלחה לקטנה שלך לגדול שלי ולכל הילדים

d a n i e l s 5

New member
מאיה היפה !

המעבר הזה , כאילו לעולם ה"גדולים", זוכרת אותו מהבית שלי כהתרגשות אחת גדולה. התרגשות של הילדים. התרגשות שלנו כהורים. שלום כתה א' .

galia1962

New member
../images/Emo141.gifולמאיה שלך מאחלת מכל ה-../images/Emo23.gif

שנת לימודים מהנה ,מעניינת ומלאת חוויות שלום כיתה א'

למעלה