נשואה - משגע!
א אהבה ונשיקות New member 24/10/04 #18 איזו מתנת יום הולדת נפלאה!../images/Emo77.gif נהדר,את עושה וגם כותבת נפלא.סקסית ללא תחליף!
א אהבה ונשיקות New member 24/10/04 #36 ../images/Emo77.gifדיווה צריך לקרוא ולקשר,אתמול .. יום הולדת+מתנה=רישום היום בפורום תקני אותי עם אני תועה,חוץ מזה הפתעת אותי לגמרי.מצוין!את בחורה כלבבי
../images/Emo77.gifדיווה צריך לקרוא ולקשר,אתמול .. יום הולדת+מתנה=רישום היום בפורום תקני אותי עם אני תועה,חוץ מזה הפתעת אותי לגמרי.מצוין!את בחורה כלבבי
ק קצת דיווה New member 24/10/04 #38 אהההההה היום מתנות אחרות לא לציטוט חוץ מזה להיות איתי זאת מתנה (מה לא??) <דיווה ברגע של.. משהו לא מוגדר>
אהההההה היום מתנות אחרות לא לציטוט חוץ מזה להיות איתי זאת מתנה (מה לא??) <דיווה ברגע של.. משהו לא מוגדר>
א אהבה ונשיקות New member 25/10/04 #48 אין ספק,אשרי לו לאיש שחי איתך...|שי את מתנה שעטופה בפניי מלאך וסקסית להחריד.כיף לו.
א אהבה ונשיקות New member 24/10/04 #37 ../images/Emo77.gifדיווה צריך לקרוא ולקשר,אתמול .. יום הולדת+מתנה=רישום היום בפורום תקני אותי עם אני טועה,חוץ מזה הפתעת אותי לגמרי.מצוין!את בחורה כלבבי
../images/Emo77.gifדיווה צריך לקרוא ולקשר,אתמול .. יום הולדת+מתנה=רישום היום בפורום תקני אותי עם אני טועה,חוץ מזה הפתעת אותי לגמרי.מצוין!את בחורה כלבבי
R royorlev New member 24/10/04 #20 וואו מדהים ומחרמן את גם עושה דברים מעניינים כאלה באמת, או רק כותבת?
ק קצת דיווה New member 24/10/04 #21 ../images/Emo123.gif אני???. כמו שהוטמן רשם.. אני מאלו "שרצות" לספר לח'ברה
ז זיגזג New member 24/10/04 #22 למה למה למה כשאני בעבודה?.... סעמק עכשיו אני צריך למצוא דרך שהלקוחות לא יראו אצלי את הבליטה שם למטה!
ש שילוב מנצח New member 24/10/04 #35 זה בדיוק מזכיר לי... ... שפעם... לפני... אוףףףף... לא זוכר... אבל גם לי היה...