למה? למה דווקה עכשיו??? דווקה בימים שכאלו........והמפלס עולה----------->
א אני שובבני New member 24/10/04 #40 למה? למה דווקה עכשיו??? דווקה בימים שכאלו........והמפלס עולה----------->
ק קצת דיווה New member 24/10/04 #41 מתנצלת ../images/Emo10.gif יותר.. לא עושה דברים כאלו בחיים.. אף פעם.. ואפילו לו חושבת/רושמת את זה.. ואם יהיה למישהו טענות.. אפשר לשלוח אלייך??
מתנצלת ../images/Emo10.gif יותר.. לא עושה דברים כאלו בחיים.. אף פעם.. ואפילו לו חושבת/רושמת את זה.. ואם יהיה למישהו טענות.. אפשר לשלוח אלייך??
א אני שובבני New member 24/10/04 #42 נראה לך? חסר לך ותפסיקי עם זה, המילים שלך יותר קדושים משיר השירים
ק קצת דיווה New member 24/10/04 #43 אוףףףףףף נרגעתי.. ואני בטוחה שעוד אחד/אחת.. שניים..וכו נרגעו איתי
ק קצת דיווה New member 25/10/04 #45 יוווווווו אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אומרים לי תפסיקי אומרים לי רדי.. תעלי ס'תובבי.. תמצצי ככה זה שאני מוכנה להקשיב <דיווה שחוזרת לקחת ת'שוט ואת כבודה בידיה>
יוווווווו אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אומרים לי תפסיקי אומרים לי רדי.. תעלי ס'תובבי.. תמצצי ככה זה שאני מוכנה להקשיב <דיווה שחוזרת לקחת ת'שוט ואת כבודה בידיה>
א אלף לילה ולילה New member 25/10/04 #46 אני אחסוך לך את הדילמה ....../images/Emo8.gif תרדי על אבע ותבליטי את הישבן שלך....
ק קצת דיווה New member 25/10/04 #47 המממ סורי.. וגם צ'טערת עברתי כבר לשלב הלא ממושמע שלי אבל בהזדמנות מבטיחה