ללקק...

ללקק...../images/Emo58.gif

הוא על הגב .. נכנסת בשקט, עולה על המיטה ויורדת על ברכיי לפניו מתקרבת ומעבירה לק על הזין שלו, רק על הקצה.. תוך שניות הוא מתעורר לו מלקקת מסביב ואז יורדת עם לשוני במורד הז. של האישון לכיוון הביצים לאט לאט.. עולה למעלה במציצות עדינות של השרביט המתוק ההוא שמגיעה לקצה מתחילה למצוץ רק את הראש, יונקת לתוכי בשאיבות שמשמיעות רעש מצחיק שכזה.. הוא מתחיל להזיז את אגנו רוצה לדחוף את כולו לתוך הפה החם שלי כמובן שמאפשרת לו (כמה שאפשר) הוא מתחיל לזוז ידי שם למטה מלטפת את איברו הזקור בטירוף..אני מסתובבת עם ישבני מולו..לתת לו גם לגעת לא רוצה שילקק רק שיתרכז בהנאה שלו..(רק לגעת מותר לו) הוא מתחיל ללטף את ישבני ומתחיל ללכת עם אצבעותיו לכיוו הכוס הרטוב שלי מחדיר אצבע אחת.. ככל שהוא מחדיר אותה יותר אני מגבירה את הקצב משחקת עם הזין שלו בתוך פי, מרוכזת בקולות שלו שגוברים אחרי דקות רבות אני קמה שוכבת על הצד מוציאה את הרוקט שלי.. מגורה מללקק אותו בטירוף.. הוא עומד על ברכיו לפני.. הרוקט שלי מוצא את דרכו לדגדגן שלי בעוד שזין שלו שוב בפי הוא מלטף את שיערי ומכוון את הקצב בידו הפנויה מלטף את שדיי יותר מהר ויותר מהר מזיז את אגנו ואני במקביל מגבירה את הקצב הקולות שהוא משמיע מסובבים את כולי אני גומרת בטירוף רק מלמצוץ לאישון מפסיקים..לשנייה.. הוא משנה ת'מיקום וכבר בין רגליי מרים לי את הרגל באוויר ומתחיל לזיין אותי.. חזק.. מהר.. מתפוצץ בתוכי.. ונשכב קרוב.. קרוב לב אל לב ועכשיו אנחנו שניים שהם אחד.. לילה טוב ושבוע טוב לכולם

ונשכב קרוב... תיראי מה הלכתי לחפש

לך. פיתום נזכרתי בנעים כלכך הזה. כשירד לו הלילה חיבקתי אותך את חיבוק ירח הדבש שכבנו האחד מול השני צמודים משנוכל להבין כי אפשר... שדיים אל חזה פנים אל פנים נשימות אל גניחות זה הרולסרוייס של החיבוקים החיבוק הכי פנימי שיש כשהאהבה עוד בוערת בעצמות, מורגשת בכל עורק ונים האינטימיות בשיאה, מגע חזיתי עוטפ משגל רגל בתוך רגל ירך אל מפשעה וכשבוקר יפציע מחובקים בחיבוק ירח הדבש נדע כי לא היינו חולמים...

mikame1

New member
אויש את.. ../images/Emo47.gif

אחרי תיאור שכזה קמתי לחלוטין

y007007

Member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif"שזין שלו שוב בפי..."WOW>

>can't take it anymore

איזה בוקר של כיף

דיווה עשית לי את זה ובגדול תיארת סיטואציה שמוכרת לכל הגברים ועושה תחושה שמימית !!

hotman10

New member
../images/Emo168.gifטוב.. שאת מיד רצה

לספר לחבר'ה.. תענוג לקרוא ולדמיין!

hotman10

New member
../images/Emo8.gif דווקא זה השלב הבא...??

לי.. ברור שהוא "נותן" בקלות.. לך

איך הגעת לזה?? ../images/Emo11.gif

וחוץ למדהים ההוא.. גם מוכנה להגיד שאני מה זה "נותנת" חבלז

hotman10

New member
../images/Emo8.gifלא היה לי משהו אחר לבדוק...

אצלך. ואולי לא בדקתי מספיק לעומק.. ולא רשמתי את מידת הרטיבות בכל נקודה.. פאק שלי.

b e a c h

New member
עשית לי חשק גם.

אני שוכבת על הצד ישנה. הוא בא מאחורי. היד שלו מחליקה מתחת למותן שלי, מגיעה אל הכוס ותופסת אותו. היד השניה באה מאחור, מזיזה את התחתונים. הזין שלו מגשש את דרכו ומוצא. היד השניה עכשיו מקדימה, שתיהן מרתקות לי את האגן, מועכות את פנים הירכיים. אני כבר לא ישנה. הנשימה שלו על הצוואר שלי, מרגישה שיניים על הכתף, זין נכנס עמוק לתוכי בבת אחת. התעוררתי. הזין מוציא לי את כל האויר מהראות באנחה שבורחת לי מהגרון. הוא יוצא ונכנס עמוק יותר ויותר, הזין מרים אותי למעלה, הידיים מרתקות אותי במקום. האנחות שלי הולכות ומתחזקות, מתבלבלות ונתקעות לי בגרון. האנחות שלו נלחשות לי ישר באוזן, בתאום מושלם עם הכניסות של הזין ועם הגלים ששוטפים אותי. עמוק יותר ויותר, זה כבר לא אנחות זה צרחות, אני גומרת ואין לי אויר, מיבבת יבבות קטנות. הוא מסובב אותי על הבטן, נשכב מעלי ואני מרגישה את הזין שלו מחליק פנימה. חלק חלק. זו הרגשה אחרת לגמרי והעונג מתחיל לעלות בי מחדש. הוא נכנס ויוצא כל כך חזק ועמוק שאני חייבת לצרוח, לנשוך את הכרית ולהחזיק חזק. האנחות שלי ושלו מתערבבות, מתחזקות. אני גומרת, שומעת את נהמות הגמירה שלו, מרגישה את הזין שלו פועם לי בין הרגליים. בוקר טוב.

נשואה1

New member
"משאלת לב"

פורסם פה בפורום לפני קצת יותר משנה. ממחזרת...לטובת כל החדשים, ובהקשר לאותו נושא...
תעמוד זקוף, כולך. לא דום מתוח. נינוח וזקוף. ידיים מאחורי העורף, וחיוך. אל תשכח את החיוך הקטן, בעיקר בעיניים... אל תעשה כלום. אני אעשה הכל. הכל. אלטף אותך לאט. מהשיער הקצר, בשתי ידיים לצידי הפנים, אוחזת בצווארך, ארגיש את העור הרך אחרי הגילוח, אריח את ענן האפטרשייב שמרחף קלות סביבך. אלטף אותך בידיים ובשפתיים. אוחז בכתפיך ואלטף אותך לאורך הזרועות, חשה כל שריר וכל תנועה. אני מודעת להתעוררות הכללית שלך, ל"זקיפות הקומה" הלאומית... אבל עוד לא... לאט...יש זמן. אנחנו לא ממהרים. אלטף אותך בשפתי. סביב סביב לפטמותיך המצטמררות קלות. ארד בלשוני לאורך קו השיער העדין היורד מחזך לכיוון הטבור ודרומה. מרגישה את הדופק שלך מתגבר לאט לאט. לא...אל תזוז...תעמוד. בלי ידיים! מגיעה עם הלשון לכיוון הטבור, ומלקקת/נושכת אותו בעדינות. מנסה לשאוב אותו לתוך פי. משב האוויר מתחיל להטריף אותך. תמשילך לעמוד...כולך... ומדרימה בלשוני כלפי מטה. אל "קודש הקודשים" העומד כזקיף על משמרתו. גם אני כעת בלי ידיים. רק עם השפתיים והלשון, מקדמת אותו בברכה. שנייה...אשתה מים קרים... הבדלי הטמפרטורה מזקיפים אותו יותר... אל תזוז... החום שבגופך והקור שבתוך פי, גורמים לאנחה קלה להתפרץ ממעמקי הבטן. רעד קל אוחז בך. אני ממשיכה, לשאוב אותו לתוך פי ביניקה... מלטפת קלות בלשון, ונושכת קלות בשיניים. רק כשתרגיש שרגע השיא מגיע, מותר לך לזוז... לא לפני. בבקשה לא לפני! אחרי זה תעשה בי מה שתרצה. האש אוחזת גם בי. עוד רגע... עוד שניה... עכשיו!!!!

למעלה