הסנדלים והג'ינס ואיזו חתיכה את!
M michali278 New member 28/5/12 #172 פשוט מקסימה! הג'ינס פיצוץ עליך! השילוב עם החולצה והצמידים פשוט מהמם!
T Taltul R New member 28/5/12 #174 בטח כבר אמרתי לך את זה, אבל פשוט מרגשת אותי שימת הלב שלך לפרטים! מדהים איך את מצליחה לשלב פריטים מדליקים להרמוניה נהדרת שכזו. כל הכבוד ליוגורט!
בטח כבר אמרתי לך את זה, אבל פשוט מרגשת אותי שימת הלב שלך לפרטים! מדהים איך את מצליחה לשלב פריטים מדליקים להרמוניה נהדרת שכזו. כל הכבוד ליוגורט!
מ מיסטיקנה New member 28/5/12 #257 כזאת שיקית נראה כ"כ נוח וקליל ועם זאת כ"כ מחמיא וחתיכי (מילה קצת של פעם,אז מה?) ומגניב ובעיקר עם הטאץ' של יוגורט.. אהבתי מאוד מאוד
כזאת שיקית נראה כ"כ נוח וקליל ועם זאת כ"כ מחמיא וחתיכי (מילה קצת של פעם,אז מה?) ומגניב ובעיקר עם הטאץ' של יוגורט.. אהבתי מאוד מאוד
נ נועה צמח New member 28/5/12 #291 אני מחכה בקוצר רוח למדריך המפורט שלך לקניות באייבי. בקוצר רוח!! גינס מוצלח זה כ"כ כייף- מעולם לא קניתי מכנסיים מבלי למדוד [=מאתרים למיניהם]. איך עושים את זה?
אני מחכה בקוצר רוח למדריך המפורט שלך לקניות באייבי. בקוצר רוח!! גינס מוצלח זה כ"כ כייף- מעולם לא קניתי מכנסיים מבלי למדוד [=מאתרים למיניהם]. איך עושים את זה?
T Taltul R New member 28/5/12 #177 נראה מגניב ונח! יש מצב שהיא טיפונת חשופה? ממה שאפשר לראות ההתאמה ממש נינוחה וכיפית.
N NoaLev6 New member 28/5/12 #263 תודה סתם בצילום היא צנחה טיפה למטה ברמת העיקרון אין מחשוף מפלצתי או משהו (לא שיש מה לחשוף )
נ נועה צמח New member 28/5/12 #293 קצת קשה לראות.. אבל נראה ממש חמוד. תנסי להעלות תמונת גוף ישרה להבא
E efrato1 New member 28/5/12 #141 לא מישמיש מיש-מש יענו mismatch ... החולצה באמת יפה אבל לא נראה לי שהברקתי בשאר הלוק הצעות יתקבלו בברכה
לא מישמיש מיש-מש יענו mismatch ... החולצה באמת יפה אבל לא נראה לי שהברקתי בשאר הלוק הצעות יתקבלו בברכה
ל ליאת מלונדון New member 28/5/12 #161 נו לזה התכוונתי מיש - מש לדעתי ילך יפה גם עם חצאית עפרון שחורה
T Taltul R New member 28/5/12 #179 אף פעם לא חשבתי על כך שמישמש מגיע ממיס-מאטצ'! כל יום לומדים משהו חדש החולצה מדליקה אבל אני לא מצליחה להחליט אם היא מחמיאה לך (למרות שבנינו, מה יכול להיות *לא* מחמיא לגוף הלוהט שלך) בסה"כ בעיני הכל הרמוני וחמוד
אף פעם לא חשבתי על כך שמישמש מגיע ממיס-מאטצ'! כל יום לומדים משהו חדש החולצה מדליקה אבל אני לא מצליחה להחליט אם היא מחמיאה לך (למרות שבנינו, מה יכול להיות *לא* מחמיא לגוף הלוהט שלך) בסה"כ בעיני הכל הרמוני וחמוד
E efrato1 New member 28/5/12 #194 כמה אבשלום קור מצידי גם לי קשה להחליט לגביה. אני אוהבת אותה כי היא יפה אבל בדר"כ אני לא מצליחה לשלב אותה כמו שצריך...
כמה אבשלום קור מצידי גם לי קשה להחליט לגביה. אני אוהבת אותה כי היא יפה אבל בדר"כ אני לא מצליחה לשלב אותה כמו שצריך...