לליאן ולפורום - בעיה.

s0uljacker

New member
תלוי באיזה הקשר

כשאני מכליל אני מתכוון לומר "תופעה שכיחה" שאפשר להשליך על הרבה דוגמאות נו באמת, מתעסקים בקטנות? לילה טוב

Barbie

New member
ומה מה אלה,

שלא רוצים לתת סיפוק לצד השני, במקרים בהם הם נדחים. כמה פעמים ראית את המקבילה הלא-ערסית ל´מי את בכלל, יא ברלה ?´ אחרי שהבנאדם התחיל עם מישהי ?

אופקקקק

New member
אוי! ספרו לי על זה...

יצאתי עם כ"כ הרבה בנים, שבתחילה תופסים ממני טיפוס קליל, וזורם. הם בעצמם מספרים לי על כך שהם אוהבים נשים "משוגעות", החלטיות, פלפליות, מצחיקות...וכו´ ואחרי חודש שהם מגלים שיש לי פה,שאני "קצת משוגעת", החלטית ומצחיקה, הם נבהלים משום מה... לכו תבינו...

מה קשור מחט ל ...

כבר אמרתי שאני לא יכול עלייך ?

Barbie

New member
עזוב את זה. מה אם אני, נגיד,

מכוער ? בגלל בלאגן. אתה רוצה את הדברים הנכונים, אבל מי תשים עליך ?

בגלל בלאגן ?

מה הכוונה ? בכל אופן, אם אתה ממש מכוער, המצב קשה, מה לעשות ? ככה זה בחיים. אבל אני לא ממש מאמין שיש דבר כזה מכוער, אלא אם כן זה באמת משהו נדיר. זה כמו לשאול אם אתה גמד (ממש) או נכה או כל דבר דומה, גם הם מוצאים אהבה לא ?

Barbie

New member
ברחו לי כמה מילים.

אני לא ממש מכוער, ואין הרבה גברים כאלה. כוונתי היא - למה תמיד אנחנו צריכים לעשות ולהיות הכל ? איך אמר רז מאילת, המקעקע שלי ? תן לה לשיר לך מתחת לחלון. תו לה להוריד לך את הירח.

אחי, אם זה קורה לך

אז תגלה לי מה הסוד, בבקשה ? קרו לי מספר מקרים בהם דווקא הצד השני היה הצד המחזר אבל משום מה אף פעם זאת לא הייתה מישהי שרציתי להיות איתה בקשר
פעם אחת זה היה ממש הדדי וזה כבר היה סיפור שונה לחלוטין, הורדנו את הירח האחת לשני ...

Barbie

New member
אמנם זה עובד, אבל אין לי מושג.

מישהי אמרה שהיא אוהבת את החיוך שלי. מישהי אמרה שאת הקשיחות. מישהי אפילו אמרה שהרווח בין השיניים שלי סקסי (יש תקווה, אה ?). אני חושב שזה פשוט להיות עצמך. לא אמרתי שתתחלנה איתי. אמרתי שלא נראה לי שהן מתחבטות כמונו. אתה מדמיין בחורה בשיחה שלנו ?

Barbie

New member
אם כך, העולם דפוק.

מה עושים ? והכי מרגיז זה שברגע שמישהו או מישהי מוצא/ת בן / בת זוג, הוא או היא כבר לא חושבים על זה. אם הסתדרת, לא אכפת לך מכלום.

למעלה