לליאן ולפורום - בעיה.

הזדהות מוחלטת ...

יש לי אותה בעיה. זה כל כך שטחי להתחיל עם מישהי סתם ככה שלפעמים נראה לי שדווקא אם אני אצליח זו נקודה לרעתה, מגוחך, מטומטם, דבילי ומצחיק אבל ככה אני מרגיש. יש הרבה צדדים למטבע הזה, לא הכל בא לידי ביטוי במה שהרגע כתבתי אבל עדיין יש לי תחושה שהעולם הזה יש לו לפעמים חוקים ממש מעצבנים. אבל איך שאמרו חז"ל: חיים ומוות בידי הלשון (תרתי משמע
) והם ידעו מה הם אומרים

Barbie

New member
מה גבר, יש עבודה ?

סתם ביטוי בירושלמית, עזוב. אתה מבין אותי. זה כמו מי שאמר שהוא לא רוצה להצטרף למועדון שמקבל אותו. אני מעדיף להקסים בחורה, אחרי דיון שניהלנו בקבוצה כלשהי, במהלכו היא הפגינה שנינות וחריפות, ולאו דווקא משיכה. המשיכה תצוץ כששני הצדדים יעריכו.

s0uljacker

New member
וודי אלן

דיבר על המועדון כן, כל אדם שני יגיד שהוא רוצה בחורה שנונה, חריפה ,חזקה וכיו"ב אבל כשמגיע רגע האמת, אני נדהם כל פעם לגלות את אלה שיצאו בהצהרות בורחים מבנות כאלה כמו מאש people are strange

למה אתה נדהם ?

מה מפליא כאן ? העובדה שאני רוצה אחת כזאת לא מעידה בהכרח על כך שיש לי את האומץ להכיר אותה. דרושה הרבה בגרות, אופי, אומץ ואולי גם תושיה על מנת ללכת על מה שאתה באמת רוצה בלי שהפחד מפני כשלון יעצור אותך אי שם בהתחלה. למרות הכל, אני למשל, מודע מאוד לנקודה שהעלת ואנימשתדל לא לעשות את הטעות שבויתור מראש. עכשיו רק נשאר לחכות לזו שתגרום לי להוכיח את זה

רק שניה

יש לך אחות / שכנה / בת דודה / ידידה / אחיינית / דודה / דוגמנית על להכיר לי כדי שסוף סוף יהיה מישהו שלא יאכזב אותך ?

אז תעשה כמוני

תעצום עיניים ותעשה כאילו אף אחד לא רואה אותך. בפעם האחרונה שניסיתי זה עבד ממש טוב, לא ראיתי אותה יותר
סתם, עכשיו ברצינות, תעבוד על זה, זה לא פגם מולד, אפשר לשנות את המצב.

s0uljacker

New member
תראה

הנקודה שלי הייתה שגברים בכלל מרגישים מאוימים מנשים חזקות ובהמשך לתגובתך אומר שמודעות לענין יוצרת איזשהו רצון להתמודד עם הבעיה בקיצור: בעבר מצאתי את עצמי בסיטואציה של ´עימות´ עם בחורה שרציתי ואח"כ תירצתי את איבוד הענין שלי בה בכל מיני שטויות שאני כבר לא זוכר מה קרה אז, אתם שואלים?

s0uljacker

New member
תשובה לשאלתכם:

כלום איבדתי ענין אלה שמאז אני לא נותן לדברים כאלה לקרות

יש גם תשובה ?

או שזו הייתה שאלה רטורית ? אבל אני לא חושב כמוך, או לפחות לא מרגיש כמוך, אני לא מרגיש מאוים. הבעיה אצלי היא רק בהתחלה, אחרי שעוברים את השלב הראשון זה כבר עולם אחר. התחושה היא לא איום אלא רק פחד מטומטם מכשלון.

s0uljacker

New member
אני כל כך משתדל

לדבר בהכללות אבל תמיד יש את אלה שיסיקו לגבי הפרט

הכללות זה בסיס לטעויות

לא ניתן לשים אלפי אנשים תחת אותה קטגוריה וזה גם לא רלוונטי או מעשי לדבר על זה. אנחנו מדברים כאן עליי, עלייך, עליה, ועליו (בהכללות כמובן
) אז אני משתדל לפשט את הרמה ...

למעלה