יפה. אתה רוצה מישהי שתרצה אותך,
בגלל (?) מי שאתה ושאתה תרצה אותה בזכות מי שהיא ולא מה שהיא מציגה עצמה. האם משנה מקום משנה מזל ? אולי.. אבל לאו דווקא. את אותה בחורה שתפגוש בדרך מכולת ולמרפאת שיניים, תוכל למצוא גם בפאב - אם זה בפאב מעופש בטיזינאמו או אם בפאב הכי סטייליסטי ודחוס שיש.. מצד שני, קיימת האפשרות שנערת חלומותייך בכלל לא אוהבת פאבים, קונה רק בסופרים ויש לה תותבות.. אז מה הפיתרון ? איך יודעים ? קודם כל עדיף שתהיה לך עדיפות לגבי בנות מסוימות, ז"א שאם אתה חושב שאתה מכיר את עצמך דיי טוב, טוב יהיה אם תרכיב לעצמך תבנית כלשהי, שתוכל להגדיר בדיוק-מה-אתה-רוצה (חיצונית ופנימית) ומה אתה ממש-לא-רוצה (כנ"ל), ולסנן לעצמך המועמדות. רצוי במקביל להכין רשימה של מה-אני-צריך, (אולי כדאי להעזר בחברים קרובים במיוחד למשימה הזו) ואז להרכיב את האידיאלית שלך. הדבר שני, זה זמן. להכיר באמת דורש זמן והרבה. אתה חייב להקדיש זמן, כדי להכיר את הבחורה ולראות אם הקווים הבסיסיים שאתה מחפש, קיימים. טיבעי שבנות תרצנה ליצור רושם טוב במיוחד בתחילת קשר, תגששנה בעצמן כדי לראות עם מי יש להן עסק.. אבל זה בשלב הראשוני בלבד. אם תרגיש שלאחר תקופה מסוימת שאותה מישהי מתקשה להוריד בנוכחותך את מסכת ה´ייצוגיות´ שלה או שעדיף שלא תוריד את המסכה בכלל, יכול מאוד להיות שזה פשוט לא ´זה´, שהרי אתה מחפש את הבחורה האמיתית, לא המתיימרת ולא המפלצת. במידה ואתה לא מאלה שאוהבים להגדיר, להכין רשימות תמוהות וליצוק אידאליות לתבניות אלא מעדיף לשמור ראשך פתוח, אופקיך מורחבים, להפתיע עצמך ולזרום, ייתכן שהמשימה תהיה פשוטה יותר, בתנאי שכשמשהו יקרוץ לך במיוחד תחליט שאתה נותן לזה הזדמנות באמת. אני מאמינה שאם זה ´זה´, אתה תדע. אולי זה נשמע קצת קיטשי, אבל.. אתה תדע. אתה אתה חייב לדעת.. אם זה במבט הראשון או אם רק לאחר שבועיים-שלושה.. אני מניחה שבאיזשהו שלב יהיה חיבור ואולי ניצוצות שלא יעלמו גם אחרי תקופה ארוכה.. (שנתיים). ואז כל השאלות והתהיות האלה יראו לך כל כך מצחיקות. (מצד שני למה שתדע.. שהרי אנשים הם אף פעם לא באמת מה שהם נראים ותמיד משתנים, אבל עזוב..) אבל בת´כלס, על מי אנחנו עובדים ? החיים זה לא בית ברביות ואחרי 10 שנים כל בחורה תבקש ממך להוריד את הזבל, לקחת את הילד לביה"ס ולחדש לה.. ואז, כשיבזיק במוחך דה ז´ה וו של השאלה בפורום, ב א מ ת תצחק..