לליאן ולפורום - בעיה.

Barbie

New member
לליאן ולפורום - בעיה.

אני נוהג לצאת ולבלות עם אחד משני חבריי הטובים. הם מתחילים עם כל דבר שזז ולעומתם אני תמיד נמצא בקונפליקט. אני לא רוצה להתחיל עם מישהי, שתסכים לצאת איתי, אחרי כמה דקות של היכרות שטחית, במסיבה או בפאב. זה נשמע קצת טיפשי, אבל אני מניח שאני לא היחיד. ניתן להסיק מהבעיה שלי שאני לא ממש מאמין בהתאהבות ממבט ראשון, אבל זה לא ממש מדוייק. אם אני רואה מישהי שמוצאת חן בעיניי, אני מייחל לכך שאוכל להכיר אותה, בסביבה שלה, לדעת עליה יותר וכו´. מה עושים ?

dudusch

New member
הפגישה בפאב או

בבית קפה, ההתחלה עם מישהי, אמורה להיות ה"בקרוב", מה שיאפשר לך אח"כ להכיר אותה בסביבה נוחה יותר. אתה לא יחיד ולא לבד הנתקל בבעיה זו, גם לי זה קורה, במכללה, בבתי קפה ובכל מיני מקומות. מה עושים? נושמים נשימה עמוקה, ו... מנסים. אם הצלחת, יהיה המשך ואז אולי תוכל להכירה במקומה הטבעי. בהצלחה לך!

Barbie

New member
זו בדיוק הבעיה.

אני לא רוצה מישהי שתיתן לכל אחד הזדמנות. אני לא רוצה להכיר מישהי כשהיא לא טבעית (יש חוק פיזיקלי, שבהשלכה אומר שאם אני נמצא עם מישהי, למטרת קשר, היא תתנהג אחרת). אני רוצה לדעת מספיק, לפני שאני נכנס למשהו. אני לא אכנס למשהו, מכיוון שאני לא יודע מספיק.

dudusch

New member
לפי מה שהבנתי...

גם בנות יוצאות לצוד... ואולי זה שאתה מתחיל איתה, אתה בעצם ה"טרף" שלה?
ברור שכאשר המטרה היא לקשר, ההתנהגות משתנה. אבל מה אם אתה לא יודע שלשם זה הולך? או לפחות תתנהג ככה? סתם תתחיל לדבר עם מישהי, תראה אם נחמד לך לשוחח איתה, ואז, אם אתה מרגיש בסבבה, לפני שתיפרדו (כדי למנוע את המבוכה של להישאר אחרי דחייה). לא תמיד ההצלחה נובעת מתוך תכנון הזירה לפרטי פרטים, לעיתים דווקא כאשר זה לא מתוכנן, קורה ההבדל...

Barbie

New member
זה לא שאני ביישן.

אני אחדד - אני מחפש מישהי שתחשוב שאני מיוחד לא רק בגלל המראה שלי, או הלבוש שלי, או בגלל שהיא שיכורה. אני רוצה מישהי שתרצה אותי אחרי שתדבר איתי. אין לי בעיה עם הצלחה. זו בדיוק הנקודה. אני לא רוצה מישהי שכמעט כל אחד יכול לקחת אותה הביתה. וזה לא שאני אחד שאוהב דחיות (עבדתי בכמה מועדונים וראיתי מספיק מאלה), אני פשוט רוצה מישהי שתרצה אותי בגלל מי שאני.

dudusch

New member
אם ככה...

מה דעתך ללכת לחוגים בהם יש נוכחות של בנות ובהם הפוטנציאל להיכרות גדול יותר? למשל, חוג ריקודים או מוזיקה? אולי ללמוד משהו כמו הסטוריה או דברים כאלה, בשביל הידע, ההנאה, וכן, גם להיכרות? מה עם העבודה? אין אף אחת שעושה לך את זה? יש המון מקומות "טבעיים" להכיר, צריך רק לדעת להגדיר אותם... בהצלחה!

Barbie

New member
ואז מה ?

רוב הבנות שתהיינה שם כבר תחטפנה (מכיוון שהן לא כמוני, כנראה). יש כמה שעושות לי את זה, אבל אני לא יכול לעקוב אחריהן, ולצוץ בסביבה הקרובה, נכון ?

ברבי

לדעתי אתה מחפש דרך ללכת על בטוח. לפנות רק למי שאתה כבר יודע שמתאימה לך, ומכירה אותך קצת. אני חושבת שקשה לעבוד בשיטה הזו, ואין ברירה אלא לעבור כמה לא מתאימות בעליל, או לצמצם אפשרויות לבחורות שאתה כבר מכיר.

Barbie

New member
אני לא ממש מכיר בחורות.

כלומר, אין לי הרבה ידידות. ואני לא ממש רוצה ללכת על בטוח. אני מחפש דרך להכיר נשים, מבלי להפוך את כל העניין לזול וסדרתי. אני גם לא מחזיק בדיעה שחייבים לצאת עם כל אחת שמסכימה, כלומר, מבחינתי אני יכול לדבר עם מישהי ערב שלם, ואז לעשות את זה שוב, מבלי לגרור אותה לכיוון הבית.

זה שעושים את זה יותר מפעם אחת

לא הופך את זה אוטומטית לסידרתי ובודאי שלא זול. ולא חייבים להזדיין (סליחה על השפה) מייד אחרי שנפגשים. אם אתה נמצא בסיטואציה נוחה בחברת בחורה שמוצאת חן בעיניך (באופן כללי, לאו דווקא מתוך הכרות עמוקה), תוכל להזמין אותה לקפה. לא תרתי. לדבר איתה, להכיר אותה טוב יותר. לא חייבים "לגרור" אותה לשום מקום. ובלי שום קשר, סיטואציות נוחות להכרות מזדמנות על ימין ועל שמאל.

Barbie

New member
על ימין ועל שמאל ?

וחוץ מזה, כל בחורה שהזמנתי לקפה (שוקו בארומה, האמת) חשבה שאני לא רציני, או שאני משחק איתה.

ליאן.

New member
יפה. אתה רוצה מישהי שתרצה אותך,

בגלל (?) מי שאתה ושאתה תרצה אותה בזכות מי שהיא ולא מה שהיא מציגה עצמה. האם משנה מקום משנה מזל ? אולי.. אבל לאו דווקא. את אותה בחורה שתפגוש בדרך מכולת ולמרפאת שיניים, תוכל למצוא גם בפאב - אם זה בפאב מעופש בטיזינאמו או אם בפאב הכי סטייליסטי ודחוס שיש.. מצד שני, קיימת האפשרות שנערת חלומותייך בכלל לא אוהבת פאבים, קונה רק בסופרים ויש לה תותבות.. אז מה הפיתרון ? איך יודעים ? קודם כל עדיף שתהיה לך עדיפות לגבי בנות מסוימות, ז"א שאם אתה חושב שאתה מכיר את עצמך דיי טוב, טוב יהיה אם תרכיב לעצמך תבנית כלשהי, שתוכל להגדיר בדיוק-מה-אתה-רוצה (חיצונית ופנימית) ומה אתה ממש-לא-רוצה (כנ"ל), ולסנן לעצמך המועמדות. רצוי במקביל להכין רשימה של מה-אני-צריך, (אולי כדאי להעזר בחברים קרובים במיוחד למשימה הזו) ואז להרכיב את האידיאלית שלך. הדבר שני, זה זמן. להכיר באמת דורש זמן והרבה. אתה חייב להקדיש זמן, כדי להכיר את הבחורה ולראות אם הקווים הבסיסיים שאתה מחפש, קיימים. טיבעי שבנות תרצנה ליצור רושם טוב במיוחד בתחילת קשר, תגששנה בעצמן כדי לראות עם מי יש להן עסק.. אבל זה בשלב הראשוני בלבד. אם תרגיש שלאחר תקופה מסוימת שאותה מישהי מתקשה להוריד בנוכחותך את מסכת ה´ייצוגיות´ שלה או שעדיף שלא תוריד את המסכה בכלל, יכול מאוד להיות שזה פשוט לא ´זה´, שהרי אתה מחפש את הבחורה האמיתית, לא המתיימרת ולא המפלצת. במידה ואתה לא מאלה שאוהבים להגדיר, להכין רשימות תמוהות וליצוק אידאליות לתבניות אלא מעדיף לשמור ראשך פתוח, אופקיך מורחבים, להפתיע עצמך ולזרום, ייתכן שהמשימה תהיה פשוטה יותר, בתנאי שכשמשהו יקרוץ לך במיוחד תחליט שאתה נותן לזה הזדמנות באמת. אני מאמינה שאם זה ´זה´, אתה תדע. אולי זה נשמע קצת קיטשי, אבל.. אתה תדע. אתה אתה חייב לדעת.. אם זה במבט הראשון או אם רק לאחר שבועיים-שלושה.. אני מניחה שבאיזשהו שלב יהיה חיבור ואולי ניצוצות שלא יעלמו גם אחרי תקופה ארוכה.. (שנתיים). ואז כל השאלות והתהיות האלה יראו לך כל כך מצחיקות. (מצד שני למה שתדע.. שהרי אנשים הם אף פעם לא באמת מה שהם נראים ותמיד משתנים, אבל עזוב..) אבל בת´כלס, על מי אנחנו עובדים ? החיים זה לא בית ברביות ואחרי 10 שנים כל בחורה תבקש ממך להוריד את הזבל, לקחת את הילד לביה"ס ולחדש לה.. ואז, כשיבזיק במוחך דה ז´ה וו של השאלה בפורום, ב א מ ת תצחק..

voguemaster

New member
כמו שכבר ציינתי בפנייך..

כל הכבוד! אחלה עבודה עשית עם האופטימיות בחלק האחרון של ההודעה!!!

Barbie

New member
כן ולא.

אני יודע מה אני רוצה. אני אפילו שייך לאותה קבוצה נדירה שמעדיפה שכל וחוש הומור על יופי. פשוט, בכל פעם שאני מדבר עם אישה, היא מנסה להבליט מעלות כאלה ואחרות, שלא חשובות לי, וזאת בניגוד לנטייתה הטבעית (אני מניח). לפעמים אני קוטע את המשחק, ועובר לדברים אחרים (ואז אני יכול לראות את ההקלה של הצד השני), אבל לפעמים אני כועס. גם אם עברנו את המשוכה הזו, תמיד באים הקטעים של המתי-להתקשר. תמיד פתאום היא עסוקה. תמיד היא רוצה שאני אעשה כל מיני צעדים (ואני לא בטוח שהיא סגורה עליהם, או על התזמון שלהם). אם לא - יש את החברות שלה, שמסתבר שהיא לא יכולה לזוז בלי עצה שלהן. מה אני אגיד. את החברה הראשונה שלי פגשתי במחנה קיץ. רק אחרי שנה התחלנו לצאת (ידעתי למה אני נכנס, ומעולם לא התחרטתי). אחרת הכרתי ממש כשאירגנתי מסיבה לחברה הכי טובה שלה, ובמשך הזמן התוודענו. אולי קשה לי להאמין שאני אגש למישהי (לא משנה איפה), ויצא מזה משהו ?

voguemaster

New member
דבר אחד לא מובן לי

למה אתה שולל אפשרות של שיחה לא קצרה ואולי אפילו קצת יותר עם מישהי שאתה מתחיל איתה בפאב ?? יש אינספור סיטואציות ומקומות שבהם יכולה להתפתח שיחה ארוכה (או יותר נכון לא קצרה
) אז למה לשלול... בכלל, אני חושב שהדרך שלך קשה מאוד. הסיבה היא שזה מרתיע כמות לא קטנה של בחורות בימינו לתפוס מישהו אחד ופתאום לדבר איתו לאיזה שעה וחצי או משהו בסגנון. זה לא דבר שאנשים עושים היום באופן כללי, גם בגלל מבחר גדול של אפשרויות וגם בגלל הרצון לא "להתמסר" ולדבר עם מישהו אחד כל הערב... אני מציע שתנסה להתפשר קלות. נסה לפתח שיחה עם מישהי, אבל שתהיה בעלת תוכן כלשהו ולא סתמית, לא מומלץ לגרור אותה ליותר מדי זמן (אלא אם כן ב-א-מ-ת הולך ממש טוב!). אולי כך לפחות תהיה לך התרשמות מאותה בחורה (ולה ממך) וזה ישאיר לך רצון לעוד בפעם הבאה
בהצלחה שיהיה לך בכל אופן.. אלי

Barbie

New member
זה אכן מרתיע אותן.

חבל. רוב הנשים שאני רואה בפאבים ובתי קפה הן בדיוק מה שבינן לבין עצמן הן שונאות. זה אבסורד.

voguemaster

New member
אבל זה לא שולל את היותן בחורות

טובות (או אופציה לבחורות טובות
) לכן אני לא חושב שכדאי לשלול. צריך לעמוד על טיבה של בחורה (אלא אם כן אין אפילו משיכה) כדי לדעת בוודאות.. אלי

למעלה