ללא נושא

dido007

New member
תן לו זמן

לפי דעתי, אסור לך להדחיק בבנאדם שביקש ממך זמן להחליט את ההחלטה. אם תעשה את זה אתה עלול לקבל לא כתשובה, ובמקרה הפחות גרוע להיות איתו בקשר לקבל את ה"כן" הזה אבל אחכ לסבול מזה משהבחור חושש שהוא לא עשה את ההחלטה הנכונה. וזה לא הכי כיף בעולם. אני אומר תן לו את הזמן תן לו ליזום, אם הוא לא ייזום כנראה ששהוא לא באמת מספיק רוצה ואם הוא לא באמת מספיק רוצה משהו ממושך וטוב לא יצא מזה. אני מבין לגמרי את ההרגשה הזו של להיות תלוי באוויר,היא מובנת ומעצבנת. נסה להסביר לו את זה ,אבל בעדינות ולא בנחרצות ! בי נייס ! :)

serpentine

New member
אני הכי נייס בארץ

אליו.. באמת, אני משתדל לא להלחיץ אותו בעניין והכל זורם בינינו אחלה, אבל פשוט אותי זה מכניס למצברוח כזה עגום עם כל הזמן הזה שאני אמור לחכות.. הציפייה הזאת גורמת לי להרגיש כאילו הוא בוחן את מי שאני ואז מחליט אם ללכת על זה או לאו.. וזה לא כל כך נעים להרגיש.. אולי זה בראש שלי, ובאמת שאין לי בעיה עם לחכות לו, כי אני מעוניין בו מאוד, אבל.. עד מתי? אני לא רוצה באמת לומר לו את זה שישמע כאילו נמאס לי כבר לחכות ואז אולי הוא יסתייג ממני ומה בעצם הרווחתי פה? אולי אני באמת צריך לתת לו עוד קצת זמן.. אוף.. תודה המון בכל מקרה דרלינג. אני אעדכן אם יהיו התפתחויות

STU XD

New member
תראה,

בדיוק דבר כזה קרה לחברה שלי והוא משך אותה כל כך הרבה זמן.. הוא אמר לה שהוא לא יודע אם הוא אוהב אותה או את חברה לשעבר שלו,שזה נושא קצת אחר, אבל בכל זאת ... הוא סתם שיחק בה וככל שהיא חיכתה לו היא הרגישה יותר רע עם זה.. לך לפי ההרגשה שלך ! אבל אל תחכה לו יותר מדי זמן..תיזהר לא להיפגע..

אני רק מקווה שזה לא צ'וריסו ../images/Emo13.gif

ואני מקווה שסוף כל סוף תמצא את האחד שלך... לאחרונה אתה מסנן אותי ואני רוצה לדעת למה
חשבתי שאתה ידיד שלי באמת ואני מממש רוצה לספר לך כ"כ הרבה דברים . אז אם אתה רוצה לדבר מתישהוא אז בכיף או.קיי?

serpentine

New member
אריאל חמוד

אני כ``כ מצטער על זה, באמת, אל תיקח את זה כסינון.. פשוט עוברים עליי כ``כ הרבה דברים לא נחמדים לאחרונה.. והדבר האחרון שבא לי עכשיו הוא להסביר לאנשים מה קורה לי. או מה עובר עליי. וזה מעבר ל``בעיות`` שכתבתי פה.. באמת מצטער. אני אצור איתך קשר - מבטיח. ולא! זה ממש לא צ`וריסו מן.. חח.. מישהו אחר, אני כבר אספר לך. שוב סליחה אמורה

אני מתגעגע אליך מותק שלי ../images/Emo24.gif

ובא לקרוע את העיר ביחד ........ זה יהיה ממש כיף ...

למעלה