ללא נושא

serpentine

New member
ללא נושא

אני משתגע.. בחור אחד שהכרתי לא יוצא לי מהראש! וזה משפיע לי על כל היום ובעיקר על השינה שלא ממש פוקדת אותי..... אנחנו בקשר מתמיד וכמעט יומיומי, אבל הוא לא בטוח בעצמו (סובל מאהבה נכזבת) או במה שהוא רוצה. הוא ביקש זמן.. וזה גורם לי להיות פסימי ולחשוב שאולי אני חי באילוזיות ואולי הוא לא יגיד את ה``כן`` המיוחל.. מה לעשות?! האם לבטל את המנוי בבלוקבסטר - משמע - להחזיר את הסרט - משמע - להירגע ולתת לזמן לעשות את שלו כמו שכולם אומרים לי לעשות? או...? (עכשיו זה החלק שלכם...) מקווה שלא חפרתי, אך חשובה לי דעתכם.. תודה ולפנות בוקר טוב.. (פאק אני שומע ציוצי ציפורים!)

J u s t m o i

New member
לדעתי אתה צריך להיות אסרטיבי...

תגיד לו שאתה לא תהיה שם לחכות לו כל חייך, עד ליום שבו הוא יואיל בטובו לסדר את המוח שלו בנוגע לאהבה הנכזבת שפקדה אותו. שיחשוב טוב טוב על מה הוא מרגיש כלפיך, ושלא ימנע קשר בין שניכם רק בגלל שהוא סבל מאהבה נכזבת [כמו 99% מאוכולוסית העולם יש לומר, ככה שהוא לא מיוחד]. אל תהיה פסימי
אם הוא ביקש זמן זה מראה שהוא כן רוצה משהו, אבל הוא עדיין בטראומת האהבה הנכזבת שלו. לדעתי אל תתן לזמן לעשות את שלו, כמו שכתבתי לך בהתחלה, תבקש ממנו תשובה ושלא ישאיר אותך תלוי באויר. אתה לא בגד שתלוי על קולב שמחכה שהוא יסיים לבחור אם לקנות אותך או לא. ולא חפרת

serpentine

New member
מממ

אני בהחלט צריך לעשות עם זה משהו, זה נוראי להיות תלוי באויר.. תודה

J u s t m o i

New member
אז תעשה עם זה משהו!

Stand up for yourself! אתה לא הכלבלב שלו, ובטח שלא תחכה לו עד שהוא יואיל בטובו לבחור בך... אתה בנאדם עם רגשות, וזה לא נכון להשאיר מישהו תלוי באוויר ככה. בהצלחה עם הכל

serpentine

New member
מצד שני

אני רוצה לחכות לו.. לא בהגזמה כן, אבל יש איכות בבנאדם שלא בא לי לפספס..

J u s t m o i

New member
מצד שלישי...

תראה, לחכות זמן מועט זה הגיוני, אני מבין את הצורך שיש לו לקחת קצת זמן... אבל אם תחכה לו הרבה זמן אתה בעצם מראה לו שאתה נתון לשליטתו... לחכות זמן קצר זה בסדר, אבל עדיף לא להגזים...

serpentine

New member
ברור

אין ספק שאתה צודק. אני מאמין גם שאני אתחיל לחטוף מזה ריקושטים של פגיעה אם זה יימשך כך.. כי אני באמת מתחיל להרגיש משהו אליו ואם לא יהיה משהו זה רק יאכזב אותי יותר ובעצם למה חיכיתי? מממ.. זה מעצבן..

J u s t m o i

New member
../images/Emo45.gif

תגיד לו את זה, תגיד לו שאתה מצפה ומפתח ציפיות, וכגודל הציפיה כך גודל האכזבה, ושהוא צריך להתחשב גם בך קצת... וגם קראתי שכתבת למטה שאתה מרגיש כאילו הוא בוחן אותך... אתה צריך לומר לו גם את זה:\ הוא לא מבין שהוא גורם לך להרגיש רע... השאלה היא- כל הציפיה, המצב רוח הרע וההרגשה שאתה נבחן שווה את כל זה? אם כן, תדבר איתו על זה, תנסו לפתור את זה אם לא, well, התשובה ברורה, לא?... אני מאחל לך המון המון בהצלחה עם העניין הזה, אתה נשמע כמו אדם שמגיע לו הטוב ביותר

serpentine

New member
וואי

מה זה תודה, באמת. אני באמת מרגיש ב``מבחן``.. אני לא כועס עליו, אני פשוט מתאכזב מזה והדבר האחרון שבא לי שיקרה זה להיפגע ממישהו.. אני אשתדל לטפטף לו את הכל מבלי שישמע תובעני מצדי, כי אני לא רוצה לפספס אותו כמו שאמרתי. thanx alot

serpentine

New member
גם אני מקווה..

האמת שלא דיברנו כבר יומיים, בגלל הלימודים שלו וכאלה אז לא יצא לי לדבר איתו על כלום לכן אני עדיין בסימני שאלה.. תודה מאוד

J u s t m o i

New member
חחחח לא נורא, אתם תדברו../images/Emo13.gif

ואגב, חשבתי על עוד דרך
אתה יכול פשוט להשתמש בשיטה הטובה והישנה- לגרום לו לקנא [רגע, אל תשלול כ"כ מהר
] אתה לא צריך בעצם לעשות שום דבר עם מישהו, רק להראות לו "היי, תראה, אתה לא לבד בעולם, אם תתמהמה יותר מדי אתה עלול לאבד אותי" אתה יודע, אנשים לומדים להעריך רק מה שכבר אין להם... שיבין שאם הוא ימתח אותך כמה שבא לו, אתה בסוף תפנה למישהו אחר...

serpentine

New member
מממ ערמומי....

האמת שפה ושם אני זורק לו עניין באנשים אחרים וכל מיני שטויות כאלה.. טיזר שכמותי.. ואפשר לשמוע עליו שזה די מציק לו.. והוא כזה חמווווד כשהוא מוטרד.. חח.. שטני מצדי..

J u s t m o i

New member
חחחחח נו אז מעולה../images/Emo3.gif

שאני אשלח לך מסר שבו יהיה כתוב כמה אני רוצה אותך ואז ב-מ-ק-ר-ה תראה לו את המסר הזה?

serpentine

New member
חחח

כמה מנוול מצידך
רעיון חביב ביותר.. אולי ככה אני אזכה לצומי שאני כ``כ מצפה לה ממנו..!

J u s t m o i

New member
בדיוק../images/Emo6.gif

אם מוחמד לא יבוא אל ההר, נגרום לו לחשוב שלהר יש קשר מהצד, ואז מוחמד ירוץ להר

M KO

New member
../images/Emo15.gif אממ אני יכול להבין אותו

אך מעידך אני יכול גם להבין אותך. יש מצב שאני אישית הייתי ממתין לבחור הנ"ל במידה והייתי אוהב אותו ובמידה שזמן ההמתנה לא עולה מספר שבועות אחרת הייתי ממשיך האלה וכך הפגיעה האישית הייתה קטנה יותר. מצטער לומר לך אבל החלטה כזאת צריכה לבוא אך ורק ממך ובלב שלם (עד כמה שאפשר). בכל אופן - שיהיה בהצלחה בכל דרך שאלייה תפנה
M _ KO

למעלה