(ללא נושא)

מה הבעיה שלך?!

בואנה, בחיי אין לך אפילו טיפת חוש הומור אחת? סתם כתבתי תהודעה ההיא כי היא מגניבה... מה אתה מתנפל? ומי שמדבר על מציפנים, אני כתבתי הודעה מסקנה אחת במשך חצי השנה האחרונה ואילו אתה... כל הפורום מוצף בהודעות שלך... ומה? אין לך עוד קללות בלקסיקון חוץ מ"תתפגרי"? אה, אשקלוני אני לא רוצה לריב איתך כי אתה חמוד ואתה מוצא חן בעיני ותו לא!

ashkeloni

New member
איכס......

זה שאני כותב הרבה הודעות בפורום שקשורות להודעות אחרות זאת לא הצפה... מצד שני...את כותבת הודעה שהיא כל כך "מעניינת"...זאת הצפה!!! וממתי תתפגרי זאת קללה?

לא יודעת

תשאל את עצמך... והודעה מסקנה זה לא הצפה! הצפה זה לכתוב את אותה הודעה מיליון פעם בכוונה... לא?

ashkeloni

New member
הסבר:

ההודעה שלך היא כן הצפה כי אין לה שום נושא...סתם כתבת אותה כי היה משעמם לך...וההודעה שלך דחפה הודעה אחרת לדף השני...אז זאת כן הצפה...

אני מתביישת

די! איך, איך עשיתי דבר כזה?! אוי דחפתי הודעה, מסקנה... היא תשרוד? נו, אשקלוני... תעשה טובה... חחח וטעיתי כן יש לך חוש הומור אומנם מוזר אבל גם זה משהוא

saiyanit

New member
מריר?! מה הקשר?

הבן אדם הסביר את עצמו בשם הפורום כולו.. מי כותב בפורום הזה בתור טופיק "היי חזרתי?!" למה מי מת? וזה עונה לשאלה שהרבה אנשים חושבים "למי איכפת??!! גוט איט? סורי על הכנות ה"מרירה?!"

אוי תעשי טובה

א. דיברתי אם אשקלוני ב. קראתי לו מריר כי זה מה שהוא ואני רואה שגם את חושקת בתואר הזה... ג. כתבתי את ההודעה ההיא להודיע על חזרתי לפורום ד. אם זה לא מעניין אותך את לא חייבת לקרוא...

ashkeloni

New member
אפשר לענות לך?

א. אני חושב שאת מדבר תעם עצמך... ב. מי לעזאזל מריר!?!? ג. בסדר...אז תכתבי על חזרה לפורום...אבל ההודעה השניה שלך הייתה ממש מיותרת.... ד. כותבים הודעות בפורומים כדי שיקראו אותן...אז מן הסתם סאייאנית קראה את ההודעה שלך...איך היא יכולה לדעת מה כתוב בהודעה כדי לדעת אם היא רוצה לקרוא או לא?

די, אני לא מאמינה

א. אני מדברת איתך כמו נורמלי ואתה מתנפל עליי וכן אתה מאוד מריר ותוקפני ואני לא עשיתי לך כלום! 2. מה הבעיה שלך ושלה עם ההודעות שלי? אז כתבתי שחזתי לפורום. מה הבעיה? ותעזוב את ההודעה השנייה אמרתי כבר שניסיתי לעשות משהו... בואנה איזה לחוצים לכו לפורום יוגה...

sonkun

New member
אולי די לריב!!

תמשיכו את הריב הזה בפרטי, זה סתם מציף את הפורום, תגלו בגרות ותתנו להודעה הזאת לרדת לעמוד 7 בשקט.

למעלה