(ללא נושא)

ashkeloni

New member
תקראי לנו איך שאת רוצה....

זה לא ישנה את העובדה שהיית מציפה פעם בכמויות ועיצבנת את כולם...

לפחות אתה מודה

אבל א. זה לא אני זה בעיקר סיון החברה שהייתה איתי ב. מגיע לכם אפילו יותר על היחס שלכם!

קרייטון

New member
קשה להודות אבל העיניין שרק אנחנו

ניכנס לפורום היא צודקת כי מה שאנחנו רוצים לעשות הוא לא נגד מציפנים אלא נגד ילדים שאומרים מקיטה (האימה!) וחושבים שקרילין נושם מהנקודות (אבאלה!)

ashkeloni

New member
טוב.......

צודק.....כי המציפנים בכל מקרה יגיעו לפורום...

אוי אני לא מאמינה!

מה הבעיה עם ילדים שאומרים מ..מ..מקיטה? מה הבעיה איתם? גם להם יש זכות להיות בפורום אם הם אוהבים דרגון בול זי... אני לא צודקת?

נאחסית

New member
בהחלט.

אני אישית חושבת שיש משהו בדברייך, נחמה. אנשים שקוראים לוג'יטה המתוק שלי מקיטה לא משנה את העובדה שהם אוהבים דרגון בול. גם אני יכולה לומר שזה לא בסדר שיש כאלה שקוראים לקאמה סנין מאסטר רושי.. ומי שקורא לו ככה לא מבין כלום! כי זה לא מהמקור השם אז זה לא בסדר! אז בקיצור, זה טמטום. תקראו להם איך שאתם רוצים. אבל אתם חייבים להודות שהיא צודקת באיזה שהוא מובן. מה גם שכשמישהו חדש מגיע לפורום אנחנו (אני אוסיף גם אותי לעניין) מתנפלים עליו ואומרים- "חסר לך שתציף אתה מבין?! חסר לך!" מסכן הבנאדם בא להגיד שלום וכבר מתנפלים עליו אז לדעתי צריך להיות יותר פתוחים פחות סגורים בחברים שלנו ויותר נחמדים אה ודרך אגב... אל תתנפלו עליי כי זה לא יועיל זאת דעתי האישית ואני שמחה שיצא לי להגיד אותה. בקיצור נחמה- כמה שהצפת והצקת בעבר, אני יכולה להגיד שיש אמת (חלקית) בדברייך. זה הכל.

ashkeloni

New member
טוב....

כבר הפסקנו להתנפל על אנשים חדשים ולהגיד להם שלא יעזו להציף... וזהו...אני אשים את זה מאחורי ונשכח מזה בSדר?

נאחסית

New member
../images/Emo45.gif

בסדר
ושלא תבין לא נכון אני לא כועסת או משהו פשוט סתם לא היה נעים לי כל העסק הזה. אבל עזוב עכשיו הכל בסדר

מה זה...

אני רואה שהפסקתם להתנפל... בטח... אני באתי להגיד שלום וישר קיבלתי תגובה ממך אשקלוני שעליי להתפגר בטרם עת...

נאחסית

New member
באמת קרייטון!!

זאת באמת הסיבה שאתם רוצים לשנות את שם הפורום?! אוף אני לא מאמינה זה כל כך מתנשא מה שאמרת עכשיו! וכמה שאני נשמעת מעצבנת, אני לא יכולה לשמור מה שאני חושבת! זה ממש לא בסדר מה שאתם עושים! אז מה אם אנשים אומרים מקיטההה אז מההה?!?! פור גאד סייק מה כבר קרה?! אז נכון זה קצת מבדר השם הזה (שנשמע כמו שם רוסי ולא כמו שם של נסיך גאוותן) אבל בסדר מה כבר קרה! אתם חושבים שאתם יודעים ההה-כל! שאתם הכי טובים, והכי חכמים! ואני מודה, אני לא יודעת הכל על דרגון בול ממש לא! אפילו לא הרוב! אתם הרבה יותר מבינים ממני! אבל אתם לא יודעים איזה לא נעים זה לאנשושים אחרים להיות כאן תחשבו איזה מעצבן זה שמישהו מגיע לכאן ואומר שהוא צופה בערוץ הקרפדים (הילדים) ואז כולם מתנפלים עליו והוא רוצה לדבר איתכם ולהתחבר איתכם אבל לא יכול כי אתם נרתעים ממנו רק בגלל שהוא צופה בערוץ... בקיצור לא חשוב מה אומר אתם רק תחשבו שאני דפוקה יותר אני חושבת שאתם לא נחמדים לאנשים אחרים חדשים מי שלא מסכים איתי מוזמן לשרשר לי תגובה אבל בלי קללות כי אני לא באה לכאן כדי לריב ולא כדי להעליב! אני רק אומרת דברים נכונים מנקודת מבטי!!

קרייטון

New member
אבל אנחנו מתכוונים לאותו דבר!!!

אמרתי שהיא צודקת ושלא צריך לשנות השם! *נעלב והולך לפינה הקבועה* *סניף* לא כולם כותבים מובן כל כך *סניף*

נאחסית

New member
אאאה!

לא לא סליחההה לא הבנתי מצטערת קרייטון
ואתה כתבת את זה מובן אני פשוט הייתי סתומה ולא הבנתי אז סליחה

saiyanit

New member
כנסי......

יאללה..אנחנו זוכרים אותך כילדה מעצבנת בטירוף..וככה זה נישאר בשכל!! וחזרת..תיארנו לנו שאת שוב הולכת לשגע את השכל.. (מה שבאמת קרה בעצם..אבל ברמה יותר עדינה ניקרא לזה..חחחח את לא אמורה לזכור מי אני וזה כי פשוט בפעמים הקודמות שהיית כאן רק הסתכלתי.. עכשיו זה טימטם אותי לגמרי..אז באתי באלללללה.. אנחנו לא מגעילים.. אנחנו מנסים להכניס פה לראש של מי שלא מבין שכל השמות והעובדות שנתנו להם בערוץ הילדים מוטעה..קרילין לא נושם מהנקודות! אין דבר כזה גורו בת מיזה מקיטה לעזאזל.. ופריז..יש רק בצרפת.. הם לא מבינים שזה "דפוק" נגיד לומר שטויות כאלה..שאולי לא מזיקות אבל מציקות בפורום שהוא אמור להוות משהו אמיתי ועם תוכן נכון..

אוי שה´ ישמור...

מה את ואנשים פה בפורום חושבים לעצמכם? שאתם יודעים הכל? אז לא זה לא נכון! אם כבר אז צריך לקרוא לווג´יטה בג´יטה, ולמסטר רושי קאמה סנין... אני בטוחה שאתם יודעים את השמות המקוריים שלהם ובכל זאת בוחרים להשתמש בשמות שנתנו להם האנגלים ואז יוצא שאתם מלמדים את הילדים שלא יודעים שמות לא נכונים! אז, אין הבדל אם הוא יאמר מאקיטה או ווג´יטה כי שניהם לא נכונים! והילדים האלה לא באים לפורום כדי שתתנפלו עליהם ותלמדו אותם, הם באים בשביל לדבר על דרבון בול ויש להם זכות מלאה להיות כאן ולכם אין את הזכות להתאים את הפורום לעצמכם זה אגואיזם! ולגבי... לכי לשרשור של היי ותראי מי התנפל על מי... ולא באתי לעצבן אותכם (יש לי מה לעשות בחיים!) ואין לי שום כוונה כזאת! יש לי עוד שם משתמש כאן בפורום ואותה מאוד מחבבים! אז זה מראה שאני לא מעצבנת או לפחות אתם לא רואים בי מעצבנת בשמי השני...

AciDBreeZe

New member
אללה אמרנו תרדו מהבחורה :\

כל הודעה גורמת להמשיך את הריב הדפוק הזה אז לא להגיב אחרי ההודעה הזאת :\

saiyanit

New member
עכשיו תקשיבי

בג'יטה זה בדיוק כמו וג'יטה..זה לא הבדל כמו מקיטה! זה הבנת ? יופי.. עכשיו..מסטר רושי וקמה סנין זה אותו דבר.. אין לי מושג איך להסביר לך את זה אבל זה שני שמות!! בעיברית חירבשו את כל השמות..באנגלית זה נישמע יותר טוב.. וג'יטה נחשב נכון.. דבר שני..למה את סוטרת את עצמך..שני שמות בפורום בתור מישהו אחד?! כיאילו....למה??!!!!??!! מעצבנת בשם אחד ואז את הולכת עושה שם אחר?? מי שחלא תהיי אני בטח לא ידע מי את..ואולי אני יפנה לדבר איתה..אבל רק מה..עדיף שהשם הזה יקח חופשה..

sonkun

New member
בקשר לשמות...

של קמהסנין (מאסטר רושי) למשל, ביפנית הם לפעמים קוראים לו Kamesennin ולפעמים Muten Roshi, גם turtle hermit בדרגונבול, אבל לא זוכר איך אומרים את זה ביפנית
וג'יטה ובג'יטה זה אותו דבר באמת. וביפנית הם לא הוגים ל אז הם אומרים ר, הדיבוב האמריקאי ידע את זה (על כך קרילין, בולמה, וכדומה), הישראלים לא ופשוט השאירו את השמות כמו שהם, וזה מצחיק

Gohan

New member
לא בדיוק

היפנים לא ממש הוגים ר', ולרוב זה נשמע כמו ל', לכן זה קרילין ובולמה באנגלית

נאחסית

New member
הי, וואה!

אל תעשי מאנגלית כזאת גירסא טובה! הם לא מלאכים! התרגום שם על הפנים, וגם שם הפכו את פוארו לבת והוא בן (כמו שעשו עם גורו) אבל עם גורו עשו את זה כי ביפנית זה כמו באנגלית אין הבדל בין זכר ונקבה ואוהבים להשתמש בבנות שידבבו בנים לכן זה מה שעשו לגורו וערוץ הילדים חשבו שגורו זאת בת (איזה טעות חובבנית) בכל מקרה זה לא העניין פשוט רציתי לומר שגם האנגלית זה לא סמל נכונות,

למעלה