(ללא נושא)

נאחסית

New member
בדיוק

תגידו אתם לא שמים לב מה אתם עושים?! אשקלוני וסייאנית עזבו אותה בשקט והיא תעזוב אתכם! אם היא תחזור על הדברים האלה רוי יטבל בזה כל עוד זה היה חד פעמי אני חושבת שצריך לעזוב אותה! מספיק עם זה כבר זה השרשור הכי גדול שיש בדף הזה והוא לא מעניין אף אחד אז די.

saiyanit

New member
אוווווו איזה חמודה:\

תקשיבי כינה.. (גם כן שם..) מריר..תזכירי לי מי בשנים האחרונות אומר מריר?!.. עזבי את זה..הודעה של חזרה לפורום בתור טופיק..משמחת אותנו רק עם החבר פורום שהוא דיי "אהוב" בפורום כותב.. למרבה הצער..ילדה..את לא לפי התגובות..וגם לא היית..אם כל כך רצית להודיע..היית עושה ניצול שירשור..מה שלא בטוח שגם את זה היו ותנים לך..

סליחה?!

מה זאת אומרת היו נותנים לי? יש לי זכות לכתוב כאן בפורום וזה לא מעניין אותי אם את שמחה או עצובה או לא יודעת מה... דבר שני את לא מכירה אותי ואם זכור לי טוב לא דיברנו בעבר אז מה כבר עשיתי לך? מה סתם משעמם לך ואת מחפשת ריב?

sonkun

New member
דיי לריב!

רויצ'ו, תמחק את הנושא הזה, סתם ריב מטופש שמפריע לשלוות הפורום.

roychu

New member
האמת, שזה נורא מצחיק אותי,

עם זה יגיע למשהו קיצוני אני אמחק

saiyanit

New member
"סליחה?!" .:\..גאד.....

תקשיבי.. אני זוכרת אותך טוב מידי.. אני הייתי בפורום הז מאז שהוא נפתח..רק בשמות שונים.. עכשיו.. תעשי מה שאת רוצה..נותנים לי נותנים.. כל פעם שתרשמי משהו מטומטם כמו החזרה שלך בטופיק..אלה התגובות שתקבלי..כי אנשים פה זוכרים שאת נאג'..סורי כינה.. לא מתכוונת לריב על זה ואני לא רב בכלל..אני נותנת לך עובדות על מה שקורה ויקרה.. ובאסה לך!

AciDBreeZe

New member
טוב דיי, עזבו אותה.

א. מסכנה, לא רצתה להזיק לי סיבה להתנפל עליה ב. אל תעשי עוד נושאים כאלה ולא ירדו עליך (האנשים בפורום הזה נורא רגישים ברגע שזה נוגע לטופיקים וכאלה) ג. יפית

לא

זה לא שהם רגישים כי זה לא אמור להפריע להם הם פשוט תוקפניים בלי סיבה (ואם יש סיבה אז אשמח אם תשרשרו אותה...) חוץ מזה כאשר רויצ´ו חזר לפורום הם בירכו אותו, חיבקו, נישקו ומה לא?! אז זה ממש מגעיל מצדם, תסכים איתי! תודה על זה שאתה מגן עלי, זה ממש יפה מצדך :)

saiyanit

New member
זה מחזיר אותך לנקודה..

שרוייצ'ו זה מנהל של הפורום שלנו!!!! יש לו דיי מותרות לכתוב את זה..בתור טופיק..והוא דיי חביב על חח(חביב..חמוד..חח) על הפורום.. נההה

roychu

New member
../images/Emo9.gif ^.~

לכולם ולסיאנית בייחוד

אתם אומרים ש*אני* קרציה (תראו מי שמדבר) אוליי אז מזמן הייתי די מעצבנת אבל אחר כך ביקשתי סליחה והשלמתי עם כולם ואפילו ביקשתי מרייסטלין שיחזור למרות שהוא לא עזב בגללי ואז עזבתי את הפורום וחזרתי לאחר חצי שנה והנה אשקלוני מתנפל ולא עשיתי לו שום דבר! וגם סייאנית מתערבת... מה הבעיה שלך איתי? מה עשיתי לך? ואני המגעילה בכל הסיפור?! ובכלל לא רק אליי אתם מגעילים... אם בן אדם צופה בדרגון בול זי בערוץ הילדים הוא חוטף כאלה קריזות מכולם ואחר כך אף אחד לא מדבר איתו ובכלל אתם לא מדברים אם אף אחד נורמלי אם הוא לא חבר שלכם והוא מעל לשנה בפורום... מה זה אמור להיות? ועכשיו רוי רוצה לשנות לפורום את השם כדי שבכלל אף אחד לא ייכנס מלבדכם! ההתנהגות שלכם (לא כולכם אבל רובכם הגדול) היא ההגדרה המדוייקת לסנובים!

למעלה