ללא נושא

ChilD SouL

New member
ללא נושא../images/Emo3.gif

היום, במקרה [בחיי], בזמן שזיפזפתי לי בין הערוצים [ואני שונאת את זה], הגעתי לערוץ הילדים והיה שם המחסן של כאילו
נורא התלהבתי לרגע כי זה החזיר אותי איזה 15 שנים אחורה [וואו
] לימי הילדות העליזים בהם אהבתי את התוכנית, ועוד אלפי תוכניות לילדים [ובכל זאת, יש לי ילדות דיי עשוקה]. בכל אופן, האם אתם, בתור בוגרים צופים בסרטים מצויירים
תוכניות לילדים
או תוכניות ששודרו בזמן שהייתם ילדים ועכשיו משודרות שוב
האם זה מעניין אתכם כמו פעם או שאתם חושבים כמה מפגרים הייתם [אותי אישית, המחסן של כאילו איכזב ואני דיי הסתכלתי על זה כאילו WTF]
שתפו.

עברו כמעט 8 שנים מאז שהחלפנו את השנה מ-99

ל-2000 והמחסן של כאילו היה עוד כשהייתי ביסודי, כך עברו בהחלט 15 שנה, גם מאז קופיקו עברו גם כן אולי 15 שנה.

ScorpioID

New member
ויקיפדיה זה הדבר האחרון שהייתי סומך עליו

הפרק הראשון של המחסן של כאילו הייתה ב93-94 - פרק הפיילוט היה עם "אפילו" המדובר, שהוחלף מהר מאד ב"כמוני". הסדרה שודרה בהתחלה במסגרת "גינת ההפתעות" בין השעות 13:00 - 15:00 ולאחר מכן כסדרה עצמאית.

ChilD SouL

New member
מממ...

נראה לי זה היה משודר כשהייתי ביסודי, אז פשוט כתבתי 15 כי לפני 15 שנה הייתי בת 6 והתחלתי את היסודי.

ChilD SouL

New member
כפי שאמרתי, ילדות עשוקה.

מה זה ביטלג'וס
[מצד שני, אפשר לברר גם אצל גוגל היקר...].

אל אבל אל תגידי כאלו דברי כפירה!! ביטלג'וס שולט!!! אוחח על המטבעות לשון שלו ועל השנינות המטורפת שהייתה לו ..

החמסן של כאילו!!!!

הם וגינת ההפתעות היות כוס הקפה שלי כל צהריים (שזה הזוי כי מי שותה קפה בצהריים? ולמה שילד ישתה קפה בכלל?
). עקב העובדה שיש לי אחייניות פה ושם (ואחיינון
), יוצא לשמוע את התוכניות האלו לפעמים כשהן קופצות לביקור. אני שונא את זה...זה מחרפן
אבל מה שכן, אני אוהב את דקסטר ובוב ספוג הקורעים...באנגלית כמובן. כמובן. אחרת זה מבחיל כמו כל שאר תוכניות הילדים.

TEPELA

New member
באמת מרגישים מפגרים

אבל אין על נוסטלגיה! מי זוכר את הצצקנים? ששטוס, רובוטריקים, בולי איש השלג, בובי ובינבה.... הכי מגניב זה להיזכר בשירי פתיחה...

הצצקנים זה התוכנית היחידה שיצפאן מתפקד בה ברמה השכלית שלו ... בחיי כמה שהתוכנית הייתה דפוקה!! ../images/Emo3.gif ואני עד היום מזמזם לי את השיר פתיחה של "הלב" ולפעמים גם של "פינוקיו"

b l a c k eyes

New member
בולי../images/Emo99.gif

זה תמיד היה בחורף בשש בבוקר... והצצקנים עם אלי יצפאן ואדם והשלישית ... איזה נוסטלגיה...

למעלה