ללא נושא

מיטללל

New member
תמצאו גירסה של הוגו

אלוהים כמה שאהבתי את המשחק הזה היה לי חלום לעלות לשידור חי זה לא התגשם
הלו להתעורר שם ניסיון אחרון

קודם כל לא אמרתי שאמרת משו רע .. זה היה בשוונג של לצחוק מהמשפת של הגששים .. ולא יעזור לתקן אותי כי אני תמיד טועה הזה .. אני דיסלקט וסקלרוטי .. ../images/Emo3.gif

בשנה החולפת צפיתי בסרטים מצויירים ובתוכניות י

ילדים עכשוויות , מהצד של "ההורה" . בכל ערוצי הילדים של הוט. כי: לבת זוגתי שהיתה, יש (עדיין) 2 ילדות גדולות . היא גדולה ממני בכמעט 4 שנים, והילדות כיום בנות 11 וכמעט 10. אז נחשפתי בפעם הראשונה בחיי לבוב ספוג (וגם אני התלהבתי בהתחלה , והבנתי מה הלהיב את נועה לפני שנתיים שהתלהבה על גבי הפורום מבוב ספוג). וגם מעוד המון סדרות למצויירים (לא זוכר את כולם). בינהים הפיג'מות , ודודו ארז , מ.. (איך קוראים לזה?) קומי קומי . ואז גם הבנתי באיחור גם לאיזה סדרות בני הנוער של תפוז
שהיו לא מזמן ילדים בעצם , מתכוונים , ויש סדרות ילדים שהם בעצם יכולים להיות לכל המשפחחה, שהילדים רואים וגם ההורים (והתפתח על זה דיון באיזה בלוג גם , משהו שאני זוכר). וזהו בערך. 2. לגבי נוסטלגיה שלי , של הסדרות שאני ראיתי , חשבתי על זה כמה ימים , וניזכרתי בסדרה המופלאה (לא סדרת ילדים , אבל ילדים הושפעו ממנה) : סטיב אוסטין , האיש השווה מיליונים (כנראה שאני בגיל של שלום אסייג) דווקא אני רוצה להיות משהו כזה כשאהיה גדול. והיתה פירסומת גם ישנה (אני מקווה שזה חוקי מבחינת הפורומים , פירסומות וזה) שקשורה לתפוז
" קח עוד תפוז, אתה יודע למה? "
.

hafraapsichotit

New member
מיש... מיש... מיש...

יופי שבי, אמרת מישמיש פרפר נחמד רולזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!11

d e m o sthenes

New member
החתולים הסמוראים שולטים ../images/Emo70.gif כוח וידאו אימפריה

אחחחח, איזה סדרות היו פעם.

b l a c k eyes

New member
אם אני פותחת בטעות על המומינים-אני תמיד נשארת

משום מה אני מוצאת בזה משהו מעניין...
וסנופקין ממש סקסי. זה לא כמו הסרטים המצויירים המעפנים שיש היום, ה' ישמור. חוץ מזה, אני ממש אשמח לראות עכשיו איזה פרק של הופההההה היי
או בולי איש השלג
או המעופפים הנועזים
או בת הים הקטנה
או מוש השור עובד וטוב לו
או נעלולי פלא
או חה חה חה חלום עליכם
או משהו מכל הנוסטלגיות האלה.... אה, וגם הסדרות האלה שהיו פעם בערוץ 6 : צער גידול בנות, אריזה משפחתית, מי הבוס, שולחן לחמישה

למעלה