ללא נושא

אני היחיד?

שצפה בערוץ הירדני בסדרות של התנ"ך (עם הבית המעופף וג'יזס קרייס) --->כמעט ונהייתי
והיה גם את מיסטר גאדג'ט!!!

rotesh8

New member
אתה לא היחיד!!!

יש גם את מוחמד הילד הירדני והחבר לו עבדללללללללאה
מעמאן.... מה איתם?! הם עיזות?!!

אוחח ספר הקסמים והמקבילה שלו הבית המעופף שהיו בעצם אותה התוכנית רק של חברות מתחרות ואיך הייתי חולה עליהן !! והייתי רואה שם גם את ספיירל זון ועוד משו ששכחתי איך קראו לזה ../images/Emo3.gif אוחח אופופו תחילת שנות השמונים שהייתי פישר קטן (להבדיל מהיום כאשר אני כבר פישר גדול../images/Emo3.gif)

מיטללל

New member
יחסית למה ששהילדים רואים היום

אנחנו ראינו טלווזיה איכותית
אבל אני בהחלט יכולה להתחבר למחשבה שלך לפני זמן מה, יצא שעשיתי בייביסיטר, והילד ראה הלב התלהבתי המונים אבל כעבר 20 שניות, מצאתי עצמי מתה משעמום |פיהוק| כנ"ל בנוגע לדני שובבני... :(

פעם קיבלנו טלביזיה אכותית .. מה שמראים לילדים כיום זה כל הסדרות אנימה ומנגה היפניות שמפוצצות באלימות פיזית ועוד מתפלאים למה ילדים יוצאים לרחובות ומפוצצים אחד ת'שני במכות ... אופו הדור שלי שגדל על הדרדסים והקטקטים ופינוקיו והלב וקישקשתא וטלאפלא ונייבורז והיר וי אר והמופע של מיס דינדונג (כולם קראו לזה התוכנית של שריף גודמן../images/Emo3.gif) ודבי אנד גבי ודבי אין דה הוספיטל ועוד ועוד ....... סאמאמווווווווווווו כמה שאני מרגיש זקיין ... חחחחחחח

מיטללל

New member
קישקשתא ../images/Emo5.gif

אבל באופן כוללני אתה צודק לא הבנתי משהו- אם יש בנינו פער בגיל - איך שנינו "גדלנו" על קטקטים?

מכירה את המונח RERUN ?? כי זה למה וקישקשטא היה ענק!!! טלאפלא היה דיי מעפן כי הוא נראה כמו קונצרטינה עם מקור של ברווז אבל קישקשטא היה קקטוס מדבר פור קריינג אאוט לאוד!! זה היה פאקינג אטרקציה בזמני כשהTV באה בשחור לבן .. חחחחחחח

golden energy

New member
"הופה הופה הופה

הופה היי!" מסיבת גן..מוש השור,שאלתיאל קוואק,מוצ"ש(עם "יוסההההף")בברלי הילס,זהו זה, אריזה משפחתית,שנות הקסם ועוד ועוד.. יש מלא שאהבתי.. אם הייתי רואה אותם היום? אולי מטעמי נוסטלגיה ולא מממש עניין מה יהיה בפרק,כמובן.. תמיד כשאני נתקלת בסדרות מפעם עולה לי חיוך קטן, וזה מסתכם בזה.. האמת,זה ממש עצוב..לחשוב כמה התבגרנו..(חלקנו בכל מקרה).

varui

New member
נוסטלגיה

1.אולי מישהו זוכר כיתה מעופפת 2.מישהו זוכר הייה מישחק בערוץ 6 "אוגו" 3.מישהו זוכר הייה ששטוס צייאלד אזה נוסטלגיה

והוא היה חבר של צ'ימי מארץ נהדרת ... אם אתה זוכר כשלא הלך לך אז בניסיון השני או השלישי הוא היה עושה כאילו הוא דופק על המסך ואומר : "טוק .. טוק .. טוק .. הלו יש מיצו שם ?!?" (למי שמכיר את הרינגטון של צ'ימי מארץ נהדרת [צ'ימי אלו הוא שימי החבר של פילוס../images/Emo3.gif])

למעלה