לכןלם

../images/Emo105.gifלמאיוש..../images/Emo13.gif

אני שמחה שנהנת באילת ואני שמחה בשבילך בהכוללל שיהיה לך בהצלחה אין לי שאלות לשאול אבל אני לא יוכל להיות פה ב10
כי יש לי מחר מבחן חשוב!! אז ככה ש.. אני אומרת לך עכשיו שאני מאוד אוהבת אותך ובהצלחה!!

אביחי 33

New member
הייי מאיוש../images/Emo13.gif

אביחי, זוכרת?
חחחח חמודה
אולי ספרי לנו טיפה על הצילומים עם אגם?
נשמח אם תכתבי לנו גם בפורום.

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif ועוד משהו../images/Emo26.gif

ראיתי אותך בממדיון שנה שעברההה
או שזה היה לפני שנתיים
לוזוכרתת.. ואת מדהימהההה מאווד

למאיה בוסקילה המדהימה...

מה קורה נשמה שלי? רק שתדעי שאני מתה אבל מתה עליך ועל השירים המהממים שלך, כל הכבוד לך. לפחות אדם אחד הביא כבוד לארץ שלנו. ועכשיו לשאלה, את משתתפת בכל כך הרבה פרויקטים ועוברת מפגישה לפגישה, מהופעה להופעה. איך את מספיקה הכל? אני עכשיו בתקופת הבגרויות ואני משתגעת מלחץ.... איך את מספיקה הכל? אוהבת אותך המון....... איזבל...

לכןלם

אני לא יודעת אף פעם באופן מדויק מתי יש לי הופעות ואם יש הם בדרך כלל פרטיות.אני אבקש מחר מהמשרד לכתוב לכם את המיקומים המדויקים של יום העצמאות.הקליפ יוצא שבוע הבא,מה לעשות זה לוקח זמן לערוך אותו,אבל אני יכולה להגיד לכם שראיתי קצת ואתם לא תיתאכזבו.עוד שאלות יקרים שלי?

באילת

אז באילת היה ממש כיף ובמימונה לא הייתי הייתי לי הופעה.בקשר לפורום אני אשמך לעשות מיפגש.שדיקלוש תדבר עם איל ושהם יקבעו תאריך

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifוואי איזה באסהה בקשר למימונהה

לא נורא אבלל.. שמחה שנהנת באילתת.. כולם יוכלו לבוא למיפגש?! דיקוש דברי מהר עם איל!!!!!!!!!!!!

רותם,

מה רע בלהיות בלחץ לראות אותי,אניט מרשה להם להיות טמפונים ובמקום למצוא את המגרעות,תיכתבי משהו נחמד אחד.אני מרגישה שאנחנו מדברות על זה הרבה

urimz5

New member
אבל מאיה...

כל מה שרותם כתבה,כותבת ותכתוב,מלא ציניות,בכלל,אני חושב שבכניסה צריכה להיות אזהרה בקשר לרותם,שאסור להיפגע משום דבר שלה...

למעלה