ודרך אגבבב השיר של בעידיש יצא מהמםם
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 25/4/06 #21 בערךךךך כמע לקחו אותי אתמול לבית חולים אני במחשב רק בגלל מאיוששששששש
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 25/4/06 #30 רותם למה סגרת את החלון של המסנג'ר <??????????????????????????????????????????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רותם למה סגרת את החלון של המסנג'ר <??????????????????????????????????????????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 25/4/06 #31 חחח לאא אל תשאליי../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif הייתה לי בעייה וזה נסגר לבדדד המנייאק הזההההההההההה אעאעא עד שזה העביר חצייייייייייי
חחח לאא אל תשאליי../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif הייתה לי בעייה וזה נסגר לבדדד המנייאק הזההההההההההה אעאעא עד שזה העביר חצייייייייייי
S sivan1207 New member 25/4/06 #39 ../images/Emo108.gif חח יא מכוערת! אבל מכוערת שלי ליטל סגרה את החלון של המסנג'ר על האצבע ובגל זה רצו לקחת אותה לבית חולים.. והחצופה הזאת אומרת שהיא פה בגלל מאיה היא פה בגלל שאני אמרתי לה לבוא
../images/Emo108.gif חח יא מכוערת! אבל מכוערת שלי ליטל סגרה את החלון של המסנג'ר על האצבע ובגל זה רצו לקחת אותה לבית חולים.. והחצופה הזאת אומרת שהיא פה בגלל מאיה היא פה בגלל שאני אמרתי לה לבוא
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 25/4/06 #40 חחח../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif מתה עלייךךךךךך אהבת חיי