גם אנייייייייייי חיים שלייייייי
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 25/4/06 #41 חחח תיקון טעותתתת אני פה בגלל שסיוון שלחה לי הודעה לפלאפון שמאיוש במסנג'ר ובזכותהההההההההההה אני פפה ואני מתה עלייה סיוןן עכשיו טוב???
חחח תיקון טעותתתת אני פה בגלל שסיוון שלחה לי הודעה לפלאפון שמאיוש במסנג'ר ובזכותהההההההההההה אני פפה ואני מתה עלייה סיוןן עכשיו טוב???
S sivan1207 New member 25/4/06 #60 ../images/Emo108.gif לא מצחיק עכשיו תלכי למיטה שלך תחשבי טוב טוב על מה שעשית ושתגיעי לתשובה בואי ותקני אותה חח עד אז אני ברוגז איתך! (ואללללללל תעזרו לה )
../images/Emo108.gif לא מצחיק עכשיו תלכי למיטה שלך תחשבי טוב טוב על מה שעשית ושתגיעי לתשובה בואי ותקני אותה חח עד אז אני ברוגז איתך! (ואללללללל תעזרו לה )
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 25/4/06 #63 חחחחחחחח נראה לי המיטה באמת קוראת לי נשמה שלי אני חולה עלייך את יודעת את זה??????
S SPARK3 New member 25/4/06 #51 ../images/Emo121.gif איףףףףףףףףףףף כמה ללקקקקקקקקקקקקקק.... נגבי נגבי תריר סיון "אני אוהבת אותך" לא אני יותר לא את יותר לא הם יותר יאללההההההההההההה חולה עלייכן בנותיי השוות!!!!
../images/Emo121.gif איףףףףףףףףףףף כמה ללקקקקקקקקקקקקקק.... נגבי נגבי תריר סיון "אני אוהבת אותך" לא אני יותר לא את יותר לא הם יותר יאללההההההההההההה חולה עלייכן בנותיי השוות!!!!
S sivan1207 New member 25/4/06 #65 ../images/Emo108.gif אליאורייייי חחח מתה עלייך |שווה מושלם חתיך כוסון הורס דורס| כל הזכויות שמורות לסיון אין להעתיק, להפיץ או לשכפל העבריין יענש
../images/Emo108.gif אליאורייייי חחח מתה עלייך |שווה מושלם חתיך כוסון הורס דורס| כל הזכויות שמורות לסיון אין להעתיק, להפיץ או לשכפל העבריין יענש
מ מאיה בוסקילה New member 25/4/06 #52 לכולם אני יוצאת לפגישה,אבל היבטחתי שכשאני אכנס כולי אהיה שלכם אז אני אכנס שוב בשעה עשר.אני יודעת שאתם מיתכתבים עד מאוחר.תחשבו על כל השאלות שבירצונכם לשאול.היום זה היום שלכם
לכולם אני יוצאת לפגישה,אבל היבטחתי שכשאני אכנס כולי אהיה שלכם אז אני אכנס שוב בשעה עשר.אני יודעת שאתם מיתכתבים עד מאוחר.תחשבו על כל השאלות שבירצונכם לשאול.היום זה היום שלכם
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 25/4/06 #54 תודה ענקיתתתתת מאיושששש תודה על כל הסבלנות שלךךךךךךךךךךךךךך אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךך
מ מאיוש לאב מאיה New member 25/4/06 #55 ../images/Emo210.gif אוהבת אותך מאיה../images/Emo25.gif מקווה שתעני לי במסר ששלחתי לך ובהצלחה[?] בפגישה..
../images/Emo210.gif אוהבת אותך מאיה../images/Emo25.gif מקווה שתעני לי במסר ששלחתי לך ובהצלחה[?] בפגישה..
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 25/4/06 #56 טוב ולא לחזור מאוחר../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif:-
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 25/4/06 #61 חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אמא כוסית יש לי חחחחח ועסוקהההההחחחחחחחחחחחחח
S SPARK3 New member 25/4/06 #74 ../images/Emo121.gif וואוווווווווווווווווווווווווו את אמא ל 847548906 אנשים?! לא כאב? כפרה עליך! וסיון מושלמת שלי!!! }{ ליטל למה אנחנו לא אחים? חחח רותם אני גם רוצה אמא כמוך!
../images/Emo121.gif וואוווווווווווווווווווווווווו את אמא ל 847548906 אנשים?! לא כאב? כפרה עליך! וסיון מושלמת שלי!!! }{ ליטל למה אנחנו לא אחים? חחח רותם אני גם רוצה אמא כמוך!
S sivan1207 New member 25/4/06 #68 ../images/Emo108.gif היא כולה תהיה שלנו ../images/Emo3.gif היא לא מודעת לזה שהיא כבר ממזמן שלנו