את מדברת המון... פשוט תנוחי..חח
S sivan1207 New member 25/4/06 #78 ../images/Emo108.gif מה אני אשמה? שאתה מתכתב מהפלאפון?? חחחחחחחח ואין לך כוח לכתוב הרבה?
S sivan1207 New member 26/4/06 #85 ../images/Emo108.gif חחח כאילו דה....... הצלחתי להכנס לאינטרנט אבל מה כאילו איך אני אגיע לפורום? בפורום כאן למעלה כתוב רוצים לינק לפורום לחצו ושנלח אס אמ אס אבל כתוב שזה רק ללקוחות סלקום ופלאפון ובכלל יש שם רק את הקידומת 050
../images/Emo108.gif חחח כאילו דה....... הצלחתי להכנס לאינטרנט אבל מה כאילו איך אני אגיע לפורום? בפורום כאן למעלה כתוב רוצים לינק לפורום לחצו ושנלח אס אמ אס אבל כתוב שזה רק ללקוחות סלקום ופלאפון ובכלל יש שם רק את הקידומת 050
U urimz5 New member 26/4/06 #87 אני אגיד לך איך אני נכנס בדפדפן יש את דף הבית,תדפדפי עד קהילות ושם יש פורומים תפוז, תודה שקניתם-אורנג`...
אני אגיד לך איך אני נכנס בדפדפן יש את דף הבית,תדפדפי עד קהילות ושם יש פורומים תפוז, תודה שקניתם-אורנג`...
מ מאיה בוסקילה הגדולה New member 25/4/06 #28 כן קראתי על זה את בעיתון את תשירי את שיר הנושא של הסרט ימים של אהבה אם אנני טועה
S sivan1207 New member 25/4/06 #43 ../images/Emo108.gif מיכאל אם אינני טועה אנחנו נמצאים בפורום לא במשרד אצל עורך דין
מ מאיוש לאב מאיה New member 25/4/06 #53 אה יפה.. לא ידעתי על זה.. אבל רגע איפה רואים את הטלנובלה? בפלאפון?
ח חן אוהבת את מאיה New member 25/4/06 #19 את שרה יפהההה באידיש מאיה את שרה מזה יפה באידיש אני כבר מתה שיגיעה יום חמישי בשביל ליראות את זה...חחחח ואחותי הקטנה כל הזמן שרה את זה..חח
את שרה יפהההה באידיש מאיה את שרה מזה יפה באידיש אני כבר מתה שיגיעה יום חמישי בשביל ליראות את זה...חחחח ואחותי הקטנה כל הזמן שרה את זה..חח
מ מאיה בוסקילה הגדולה New member 25/4/06 #24 מאויש מתוקה יש גם בנים אבל לא נורא גם לזה תתרגלי בנוגע לכתבה השיקרית קשה לשלוט על הנעשה בדברים מסו אלה אבל גם לזה תתרגלי כמו שאמרת מתרגלים..העיקר שיש לנו אותך
מאויש מתוקה יש גם בנים אבל לא נורא גם לזה תתרגלי בנוגע לכתבה השיקרית קשה לשלוט על הנעשה בדברים מסו אלה אבל גם לזה תתרגלי כמו שאמרת מתרגלים..העיקר שיש לנו אותך
M moca היחידה New member 26/4/06 #150 כל הכבוד מאיה! רק מי שמתיחס למעריצים בגובה עיניים יצליח ובגדול! תצליחי!!את גדולה
י ירדנוש חולה על מאיה New member 25/4/06 #5 ../images/Emo105.gifמאיוש..../images/Emo13.gif הכול מצוין מאמוש ואיתך?
מ מאיוש לאב מאיה New member 25/4/06 #4 ../images/Emo210.gif מאיה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מה נשמע? זאת מאי-מנתניה , שפגשתי אותך עם רותם וליטל מהפורום אני כבר מתגעגעת, ומחכה לעוד הופעות שלך!! אוהבת מאוד מאוד מאוד מאי!
../images/Emo210.gif מאיה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מה נשמע? זאת מאי-מנתניה , שפגשתי אותך עם רותם וליטל מהפורום אני כבר מתגעגעת, ומחכה לעוד הופעות שלך!! אוהבת מאוד מאוד מאוד מאי!