לכל רוכבי.........

MusTanG GT

New member
אני...

שם:דין גיל:15 החווה שבה את/ה רוכב/ת:מרכז רכיבה "דני הי" סוס/ה אהוב/ה, או סוס פרטי:פוסיבל תמונה שלכם ו/או עם הסוס האהוב או הסוס הפרטי:->

OHIO

New member
פפפפ טיפה באיחור.... אבל בקטנה

שאלום
שם: רעות גיל: מחר (יום ראשון!) 14 וחצי!! החווה: תלמי מנשה (הייתי מוסיפה אימפריה אבל זה נשמע מפגר) סוס אהוב: אוהיווו סוס פרטי: זיייייייליייי!! מוווושלם!! קוראים לו זיילנד והוא פשוט מלך!
ותמונה
אני וזיילנד מה-FEI

OHIO

New member
אם לזוהר ולהילה מותר להציף....

גם אני רוצהההההההה!!! אז תמונה שלי ושל זיי מהתחרות הראשונה שלנו ב-15

OHIO

New member
ומה-FEI

למרות שכולנו מעדיפים להכחיש את ההתחרות הזאתי

charliebr

New member
אני לא הצפתי

כולא שמתי תמונה של צ'ארלי ותמונה של רוזי..... ואז זוהר החליט לשים תמונה כדי להוכיח שרוזי מוציאה לשון גם בקפיצות וזהוווו רק זוהר הציף! חוצפן! ועכשיו גם את.... אבל חפיףףףף אנחנו אוהבים לראות אותך רוכבת
!

OHIO

New member
כן כן... שמענו אותכם

וכבר הוכחתי היום שאני רוכבת איכ

אלפרדית

New member
אתם לא קולטים אההה

היא אומרת את זה כדי שתגידו לה שהיא רוכבת יפה וטוב היא רק צריכה צומת לב הילדה הזאת היא רוצה שישבחו אותה כל היום כנראה שמקום ראשון גם לא יספק אותה והיא תגיד שהיא רוכבת מזעזע כדי שכולם ידעו שהיא זכתה במקום וכדי למשוך תשומת לב.

OHIO

New member
יו איך עלית עליי....?!

אני לא צריכה שאנשים יגידו שאני רוכבת יפה... לא מזיז לי ממש מה אנשים אומרים. עובדה שלא הלך לי טוב בתחרות ועובדה שלא היו לי ציונים כאלה גבוהים... עובדה אני רק אומרת מה שאני חושבת... וחוצמזה, לא צריך להתלהב יותר מידי ולחשוב שאתה רוכב הכי טוב בארץ אני רק מציינת עובדה שלפי דעתי (!!!!) אני לא רוכבת טוב ויש לי עוד הרבההההה לשפר עד שאני אגיע לרמה טובה... נקודה

indigorules

New member
ואם היא כן אז?!? זה לא ענינך פשוט

אל תגיבי!! והיא לא תאמיני לי זה פשוט לא באופי שלה לעשות משו כזה!

למעלה