לכל רוכבי.........

לכל רוכבי.........../images/Emo35.gif

לכל הרוכבים שבפורום, שלחו הודעה עם הפרטים הבאים: שם: גיל: החווה שבה את/ה רוכב/ת: סוס/ה אהוב/ה, או סוס פרטי: תמונה שלכם ו/או עם הסוס האהוב או הסוס הפרטי:

TauraMan

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם- דורון גיל-14 מועדון רכיבה-עין המפרץ (אימפריה!!!!) סוס אהוב-טאורה MAN! ודיזל
תמונה
תודות לשי על התמונה

fillygirl

New member
אני חצי מהפורום חצי לא...

לא מכירה אותך...אני פרשתי בגלל ילדים מסוימים ואני רק קוראת... ולפעמים מגיבה שם:תמרה גיל:15 חווה:relais du pachis סוסה אהובה:מירהבל הפונית שלי תמונה שלי מצורפת ואני אצרף תמונה של המתוקה שלי...

aloniguy

New member
אני!!

שם: גיא. גיל: 14. חווה שבה את/ה רוכב/ת: מרכז רכיבה כנות. סוס/ה אהוב/ה או סוס פרטי: יש לי סוס בן 3 וחצי ששמו פורסט (Forest). תמונה שלכם ו/או עם הסוס האהוב או הסוס הפרטי: הייתי שם תמונה של הסוס הפרטי שלי אבל אין לי במחשב אז אני ישים את התמונה של הסוס האהוב עליי (חוץ מהסוס הפרטי שלי)

RoNy S

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם:רוני שנהר גיל:14 עוד 6 ימים
החווה שבה את/ה רוכב/ת: חוות הפארק סוס/ה אהוב/ה:יש כמה...אז...ברק בלנקו קוניאק ושוקו
תמונה שלכם ו/או עם הסוס האהוב או הסוס הפרטי: ממ תמונה שלי עם פנגי המושלם

puremelody

New member
אני

שם: ג'סי גיל:19 החווה שבה את/ה רוכב/ת:רילקסוס סוס/ה אהוב/ה, או סוס פרטי:בונבון - לא פרטי וסקיפ ז"ל בתמונה - סקיפי ז"ל אחרי שיעור בשטיפה.

Sweet SuGaR

New member
אני...

שם: שי גיל: 15 וחודש וכמה ימים
החווה שאני רוכבת:
תלמי מנשה אימפריה
סוסה אהובה: הסטייק הכי מושלם בעולם
צ'יקו!!
(כי אין תמונות חדשות
)

s h a c h a f 2

New member
ציקו היה אצלנו~!!!

מה שלום ציקו? הוא היה ברשפון החווה שלמדתי בה (עכשיו כבר לא) וההייתי רוכבת עליו כל שיעור כמעט.. הוא הסוס הכי מושלם.. את יכולה לשלוח לי תמונות שלו ואם את יכולה אז שהוא קופץ?

../images/Emo9.gif

שם: אלה גיל: 13 החווה: ג'וקי קלאב סוס אהוב: רמבו, טוי בוי, ג'סיקה וג'רי

Vintage Queen

New member
אני....../images/Emo26.gif

שם: סתיו גיל: 15 החווה שבה אני רוכבת: אורוות הקיסר (אימפריה!) סוסה פרטית(וכמובן שהכי אהובה בעולם!): מיסי(אל תשימו לב לילדה המכוערת שאיתה!) -->

שלי: ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif

צאלה 12 וחצי בינואר 13 (לא כל כך וחצי
) חוות איתן, קיבוץ אילות אמ מצאתיתמונה מהטיול שהיה לי... קבלו :

פפפפפפפ

שם: דרור מלמן חווה: חוות הפארק שולצצצצצת!! סוס אהוב-סוס פרטי: אפולולולולולולולו (אפולו) והנה תמונננהה שלי ושל אפולו בהתחלה בהתחלה.. בשבוע שקניתי אותו וזה היה בדיוק מתי שהייתה הכניסה של ארה"ב לעירק... תראו איך הוא השתנה!!!! אנשים מוזמנים להגיבבב

למעלה