לכל רווקות הפורום

גילי 20

New member
אני צריכה אותכם בנים בנות תעזרו לי

אני לא אוהבת אוכל אבל אני שמנה , אני יודעת שאני יפה כי מאז שאני מכירה את עצמי כולם אומרים לי את זה , אבל עם זאת גם אומרים אם תרדי במשקל תהיה יותר יפה ,ואז אני יצא איתך כי אם את שמנה אני מתבייש , מה שהכי מעניין אןתי כשאני קוראת את ההודעות האלו זה שהחיים של כולנו כל השמנות אותו דבר ,כגון: אונס כמוני כמוכן גם אני עברתי את זה , ואני בטוחה שעוד הרבה בנות שמנות עברו , או.... חוסר ביטחון מוחלט , עובר בטחון , אנחנו כל הזמן משחקות את המשחק של לא להיות אנחנו ואנחנו נמשיך !, הירידות הדרסטיות במשקל והחזרה אליו שוב זאת גם תופעה אז אני מצאתי לי פתרון אני צריכה סופרוויזר או סופרוויזית שיעזרו לי כי בעצם זה פסיכולוגי ואני צריכה חיזוק כי הגעתי לפרק בחיים שאני רוצה להיות שלמה עם עצמי, ולהבין שיש עוד הרבה לפני למרות העבר הקשה , אני רוצה להמשיך ולהחזיר את הניצוץ שהיה פעם קיים בעיני !!!

DREAM111

New member
היי גילי

קודם כל מצטערת אבל אני לא חושבת שכל אישה שמנה עוברת את אותו הדבר בעיקר בנושא האונס. כשאני נאנסתי לא הייתי שמנה נהפוך הוא נראתי אז נפלא הייתי חתיכית לא רזה אבל לא שמנה. אונס זה משהו שקורה לצערי לכל אחת ללא הבדל במראה ללא אבחנה בגיל של הנאנסת. אולי כן כולנו חוות את הכאב של ההתמודדות ולעיתים האפליה שלפחות חלקינו מרגישות אבל הנושא של האונס מצטערת לא מאפיין שומן.

tully

New member
יש לי חברה טובה מאוד

שיש לה חבר כבר קרוב ל-3 שנים. אני מאוד לא אוהבת אותו, הוא לא יודע וגם היא לא, אבל זה לא מעניין כל כך. בקיצור, במסגרתכל הקיטורים שלי על העניין היא אמרה לי שדווקא החבר שלה חושב שאנינראית מצויין, סקסית, מטופחת, מושכתמאוד. היא אמרה שהוא אמר את זה כמה פעמים, בכל מיניהזדמנויות כשיצא להם לדבר עלי, וזה הגיע עד לרמה כזו שהיא התחילה לקנא בי . התשובה שיש לי אליה תמיד היא : אבל הוא לא בעמדה שהוא צריך להוכיח שום דבר. גם אני הייתי רשומה לכל אתרי ההכרויות, השכמתי להשתדך לכל מי שרק רצו (אפילו לצאת עם מישהו בן 29 שלא היה לו אף פעם דייט!!!!) זה לא רק תירוץ. זו סיבה אמיתית. אני חייבת לומר שהייתי בטיפול פסיכולוגי עד לא מזמן, ואחד הנושאים היה כמובן ההשמנה שלי, ואיך אני מתמודדת עם זה (למרות שכל החיים פחדתי להשמין) ואמרתי ברייש גלי - שכשהייתי רזה לא אהבתי שפונים אלי רק בגלל איך שאני נראית, ואני בטוחה שכשאחזור להיות רזה (אם ירצה השם), אני לא ארצה שמישהו יהיה איתי רק בגלל שאני נראית טוב. אני חושבת שגברים שאוהבים גם נשים שמנות הם מועטים, הם רובם תפוסים, והכי חשוב זה שלהם יש מבחר ע נ ק !! אם מישהי מרגישה רע שגברים מתחילים איתה רק כדי להכניס אותה למיטה אני רוצה להרגיע את כולן ולומר שיש גם המון המון גברים שמנסים להכניס רזות למיטה רק לשם הזיון. זה לא תירוץ!! אם עד לפני שנתיים יכולתי לפנות לגבר שנראה טוב מאוד, להתחיל איתו ולדעת שהוא יגיד לי "כן", היום אני יכולה לפנות לגבר שנראה טוב מאוד לקוות לטוב אבל כמובן ליפול על הפרצוף. אני שוב חוזרת למען הסר ספק : ז ה ל א תירוץ. וזה נורא עצוב שזה ככה.

DREAM111

New member
אני גם לא חושבת שזה תירוץ אני

חושבת שזו מציאות. אנשים אומרים לי בחייאת מה השטויות הללו לגבי עבודה שאני אומרת שאני לא מתקבלת בגלל המשקל אבל יש לי סיפורים אמיתיים. במקצועי אני מזכירה רפואית במשך 5 שנים ניהלתי מחלקת C.T ברמת מרפא, לפני כשלוש שנים אחרי ניתוח קיצור קיבה הגעתי לראיון עבודה במכון מור שזה המרפאה "המתחרה" של רמת מרפא מפה לשם המראיין שלי היה מישהו שתמיד אמר לבוס שלי שיבוא יום והוא יחטוף אותי ובא היום והייתי אצלו אבל הוא אמר לי שהוא יקח אותי אבל לעבודה ללא קהל לפחות עד שארזה. אז כל השנים הוא היה מוכן לחטוף אותי מהבוס שלי אבל שאני באתי אליו פתאום אני לא יצוגית מספיק
הרי אותו הדבר הייתי ברמת מרפא מה קרה עכשיו
קרה לי עוד מקרה שהגעתי לראיון ולא התקבלתי הוא הודה שהסיבה היא שאני שמנה אבל לעבודה אצלו לא התקבלתי לעצמו הוא חשק בי עד אין קץ הוא חיזר בטירוף הוא היה שולח פרחים ושוקולד אבל עבודה חס וחלילה. כמובן שלא הייתי מוכנה לצאת איתו. יש עוד מיליון דוגמאות ובהרבה אני יודעת בפירוש שלא התקבלתי בגלל השומן ובחלק אף אמרו לי אחרי ששאלתי את האמת שזה בגלל השומן.

tully

New member
פעם במצוקתי חיפשתי עבודה במלצרות

לא שזו עבודה לא טובה היא פשוט לא כל כך מתאימה לי כי אנילא יודעת לשקר. הלכתי למקום ליד הבית שלי שראיתי שמחפש כבר כמה חודשים מלצריות. הלכתי לאחראי משמרת והוא נתן בי מבט בוחן מכף רגל ועד ראש ואז אמר: "אנחנו לא מחפשים מלצריות." "אבל יש לכם שלט כבר כמה חודשים.." "הוא לא מעודכן. בדיוק השבוע קיבלנו מישהי" "וואלה. אפשר להשאיר טלפון למקרה שמשהו ישתנה" "לא" וזה היה עוד שכהיה עלי עודף משקל קל של 10 קילו. כאילו מידה 44 על גובה 1.72. מעניין מה הוא היה אומר לי היום... עכשו אני טבחית ככה שהבגדי עבוד שלי הם רחבים, אני גם ככה במטבח איפה שלא רואים, וכל הטבחים שמנים, לא?!

DREAM111

New member
את יודעת את בנושא עבודה עשה אמנון

לוי תוכנית ושלח בחורה רזה ובחורה מלאה בעזריאלי לחנויות לחיפוש עבודה. נכנסה כל פעם הבחורה המלאה וקיבלה תשובה של אין צורך ובחלק מהחנויות אף היה שלט דרושה על החלון. לאחר מכן נכנסה הבחורה הרזה והתקבלה, באחת החנויות אף הוצע לה תפקיד ניהולי בחנות שהיתה מודעת דרושים על החלון והבחורה המלאה נענתה בשלילה. לאחר מכן חזרו שתי הבנות עם הצוות ושאלו ולא היה אחד שלא גימגם למה הרזה התקבלה והמלאה לא. המציאות שלנו.

hagith1

New member
דרים, לצערי, מה שאת מתארת פה

זה בדיוק מה שקורה לי בפגישות עיוורות. לצערי, גם אני לבד כבר תקופה די ארוכה, ואני בהחלט מודה שאם הייתי 15 או 20 ק"ג פחות ממה שאני היום, יכול להיות שהייתי עם בחור נאמן שתלוי לי על הכתף ויכול להיות שאף נשואה עם ילדים. אבל לצערי המצב רחוק מאוד מן המציאות ובכל הפגישות העיוורות שהיו לי (בדר"כ דרך אתרי היכרויות) כמעט כולן הסתיימו על ידי רמיזה (בחלק מן המקרים זה בלשון המעטה) לסקס בסוף הערב מבלי לשמוע על עליהם ביותר. מיותר לציין (ומצטערת על חוסר הצניעות) שאני לא בחורה טיפשה, לא מכוערת וסקס מזדמן זה הדבר האחרון שאני מחפשת עם זאת, גם אני לא ממש "טומנת את ראשי בצלחת" ואם הבחור אכן מוצא חן בעיני, אז אני לא רואה משהו פסול, אבל לא תמיד אני מסכימה לכך. חשוב לציין, שבהרבה מקרים, אכן הגברים טענו שאם הייתי רזה יותר לא היה ספק לקשר קצת יותר ארוך מאשר פגישה אחת. אז זהו, כן, גברים לא אוהבים בחורות שמנות, זאת עובדה !!!! ולצערי עלינו לקבל זאת ולהסתפק באחוז הקטן שכן אוהב בנות שמנות ולהתחיל לברור מביניהם (הרי גם לנו מותר להיות בררניות, לא?)

7נתי7

New member
תולי הזכרת לי משהוא...

אחת מאהבות חיי הכרתי כשהיתי חילת,48 ק"ג...הכרנו כשנפגשו העיניים ומאז לא נפרדנו שלוש וחצי שנים. אני זוכרת ששאלתי אותו מה גרם לו להתחיל לדבר איתי והוא אמר שזה היה בלתי אפשרי לעמוד בפני.כשבררתי יותר לעומק הסתבר שהתכוון למראה החיצוני וכשהתחלנו לדבר אז גם הפנימיות. אני זוכרת שמאד נפגעתי שכאילו המראה החיצוני זה מה שהיה לו חשוב ולא דיברתי איתו כמה שעתו. היום ממרומי שנותי ומשקלי....אני מוכנה שכל אחד יגיד לי את זה...היתי מוכנה לשלם הון כדי להרגיש את נשימות הנמצאים בחדר נעתקות כשאני נכנסת. אבל,אחרי כל הלידות בע"ה אני מתכוונת לחזור למימדי הרגילים.לחזור למידה 38 ואפילו 40תתקבל בברכה. נתי

החורזת**

New member
לדעתי, הבעייה היא לא בשומן עצמו

אלא בתחושות שהוא גורם לנו, דהיינו לחוסר בטחון, חוסר קבלה עצמית, חוסר אהבה את גופינו ובושה בו ואת זה משדרים לסביבה ובמיוחד לגברים. כי כל גבר פוטנציאלי שרק מנסה להתחיל איתנו מיד נתפס כדפוק, או כמישהו שרוצה איתנו רק סקס. והסביבה מפרשת זאת כחוסר רצון, התנשאות וכו'. אני מכירה הרבה שמנות ואפילו ענקיות שיש להן זןגיות מעולה והיו בהרבה מערכות יחסים רציניות. אבל כדי להגיע לזה צריך קודם כל להשלים עם השומן, לקבל את עצמינו כפי שאנחנו ולאהוב אותנו ואז גם ניפתח לאהבת הסביבה.

DREAM111

New member
אם כך חורזת איך תסבירי

שבאמת הכרתי גברים רבים בחיי אבל משום מה כל פעם שהכרתי אותם הם היו בטוחים שאני מחפשת סקס. למה המחשבה הזו שאם אני שמנה אז מה שאני צריכה/רוצה זה מין מהם ולא מעבר לכך

שרון58

New member
אני לא בטוחה שאני יודעת איך לענות

לשאלה. קודם כל אקדים ואומר שיש גם הרבה רזות שהן לבד. אני יכולה להגיד על עצמי, שאני מקבלת את עצמי, אני מטופחת, מסודרת, מאד אסטתית ויוצאת מהבית שאני מרגישה שאני נראית טוב ואפילו מקבלת מחמאות בעבודה (בדרך כלל מנשים), ויש עוד משפט שתמיד אני אומרת שכל יום שעובר אני אוהבת את עצמי יותר. אבל אני בכל זאת לבד, כמעט 3 שנים אחרי הגירושים, הייתי עם בעלי יותר מדי שנים (8 שנים חברות+ 2 שנות נישואים) בשביל להגיד איך היה שהייתי יותר רזה, כי שהייתי יותר רזה היה לי תמיד חבר ולא שמתי לב אם מישהו הסתכל לכיווני, כזו אני כמו סוס עם שקים. היום אני רק יכולה להגיד שהיו לי המון בליינד דייטים שנגמרו בפגישה אחת בלבד, למרות שהיו שיחות זורמות ונראה היה כאילו היה נחמד, הלוואי שיכולתי לבדוק עם אותם בחורים למה זה לא המשיך. היה סיפור אחד שנמשך חודשיים עם בחור מדהים, חתיך וגבוה שאמר שבשבילו אני פשוט אישה, זה נגמר ואני לא מצטערת. אז לסיכום אני לא ממש יודעת אם השומן אשם או לא, אני רק יודעת שטוב לי בעבודה, טוב לי עם החברות שלי, אני אדם אופטימי מאד, תמיד מחייכת ומשתדלת להקרין אופטימיות וחיוביות החוצה, ללכת עם הראש למעלה. אני גם חושבת שאצלי לוקח זמן עד שזה נתפס, אז שיגיע זה יגיע. כרגע אני לא לחוצה, אני מאד רוצה זוגיות אבל אי אפשר להתווכח עם הגורל לא?

יעל י

New member
אמנם לא רווקה אבל...

שמנה השומן משפיע על כל חיינו זה ברור. אני נשואה אבל חיי לא יותר קלים בגלל השומן,הם מושפעים בכיוונים שונים כמו חברות ועבודה וכו' , מה ששונה ביני לבין הרווקות זה שאני לא צריכה לחפש זוגיות,כון.וזה המון אבל חיי מושפעים גם המון מהשומן. השומן ואנחנו זה מעגל. מעגל שקשה לפרוץ אותו.

רווקה לעוד קצת...

קודם כל , אני רוצה להגיד שהאיש שאיתי נמצא איתי לא בגלל ולמרות השומן (זה נשמע כאילו הוא עושה לי טובה...וזה לא מקובל עלי! אני עושה לו בדיוק את אותה הטובה!כמעט נעלבתי כשקראתי את השורה הזו) הוא נמצא איתי בגלל שהוא אוהב אותי !! ולמרות המגרעות שלי שהן לאו דווקא השומן, כמו שבכל אדם יש מגרעות וכל אדם שאוהב אותו מקבל אותן. רוב החיים הייתי שמנה או לפחות מלאה. תמיד הייתי רחבה וגבוהה, מה שהוסיף לי "נפח". בגיל 15 הכרתי את האהבה הראשונה שלי , אדם שככל שהשמנתי היה אומר לי שיש לו יותר לאהוב ולחבק, ובכלל לא נורא שאני משמינה. היינו יחד עד גיל 18. כמה שנים אח"כ הוא התוודה שהוא עודד אותי להשמין "כדי שאף אחד לא יגנוב אותי ממנו" . מצד אחד אולי הוא חשב שהשמנה תעשה לי רע .. מצד שני, עובדה שהוא אהב אותי כל כך שניסה לגרום לאחרים לא להתחיל איתי ,על אף שהייתי שמנה. מצחיק, אבל עזבתי אותו כי הכרתי הרבה גברים מסביב, וחשתי שלא "טעמתי" מספיק ממה שהעולם מציע לי (והוא הציע!) לא יודעת איך, אבל החברות שלי תמיד נדהמו שברוב הפעמים שנכנסו והצבעתי על "זה" עם "זה" , או לפחות עם הטלפון שלו, יצאתי בסוף הערב. כן ,כן, על אף שומני. פעם אחת הייתי עם חבר טוב (גבר מדהים לכל הדעות!!) הראתי לו איזו בחורה חתיכה שרקדה, והוא אמר לי שהיא רזה והכל טוב ויפה, אבל אין לה את הברק בעיניים ואת האופי המתפרץ (בחיי!! ככה הוא אמר!!) שיש לי, ולכן אני הרבה יותר סקסית ממנה. רוב החיים היו לי מערכות יחסים של תקופה, חוץ מתקופות שבחרתי שלא. תמיד הייתי מלאת ביטחון, אהבתי את עצמי כמו שאני, תמיד תמיד עם חיוך. אני חושבת שזה מאוד מאוד תלוי במה אתה משדר. נכון, היו כאלה שחשבו שיוכלו למצוא בי סקס קל ,אם נורא רציתי
הם באמת מצאו, אם לא , מהר מאוד הבינו שאותי לא משיגים כל כך בקלות. למה? כי זה מה ששידרתי. אני כיבדתי את עצמי ודרשתי מהסביבה לכבד אותי!! לפני כמה שנים עשיתי דיאטה, הורדתי 40 קילו. נשארתי קצת מלאה, אבל כולם הסכימו שאני נראית מצויין. לפני 3 שנים הכרתי את בעלי לעתיד(שיחיה
), בתקופה שהאקס והאקס-אקס עדיין ניסו להחזיר אותי (והם הכירו אותי שמנה !!) בעקבות כל מיני דברים שעברנו, וגם בעקבות פציעה שהושיבה אותי בבית ועל התחת הרבה זמן העלתי את הכל בחזרה. והאיש שאיתי- עדיין איתי. אוהב ותומך ברמות שלא יאמנו
לא למרות שאני שמנה!!!! בגלל שאני -אני !!!!!!!! זה לא שיש לי מזל שהוא המשיך לאהוב אותי למרות משמני, יש לשנינו מזל גדול גדול שמצאנו אחד את השניה
קצת פחות מ-4 חודשים לפני החתונה , ולהרבה נשמות טובות מסביב יש מה להעיר על המשקל שלי, ועל כמה אני צריכה לרדת לחתונה. האיש שלי מתעצבן עוד יותר ממני מההערות המטומטמות האלה. שנינו הודענו שמי שלא אוהב אותי כמו שאני- יכול לא לבוא לחתונה. ככה אני וזו אני. ואם לערב אחד אהיה רזה יותר, זה לא משנה ולו דבר ממי שאני. (ואני דווקא התחלתי, ללא קשר(!!) קצת לשמור וגם לשחות ואפילו ירדתי קצת. אבל זה למען עצמי (ולהריון המתוכנן בעתיד
) ולא למען אף אחד אחר!! אני מצטערת שיצא לי כל כך ארוך.. אבל אני באמת ובתמים חושבת שהכל תלוי באדם. יש לי חברה , שמנה. נשואה + שניים שגם כשהיא עם הילדים גברים מסובבים אחריה את הראש. כי זה מה שהיא משדרת. היא מכבדת את עצמה וחושבת שהיא שווה מספיק כדי שיעשו את זה. לאחרונה אני יותר סגורה. פחות מוחצנת, פחות "משדרת" , אולי ,בעצם, אני משדרת משהו אחר. של מישהי שממש לא מחפשת, שמצאה את "שלה". כן, מתחילים איתי פחות, ואני לא מתחילה בכלל. אני חושבת שהנוסחה היא שלפני שאנחנו מצפות שאחרים יאהבו אותנו, יכבדו אותנו, ירצו אותנו. אנחנו צריכות להרגיש את כל זה על עצמנו- בעצמנו. נשיקות. ושוב, סליחה על האורך. שרון

ויק1

New member
שרונקה לא נותר לי אלא לומר

שאני מקנאה בך מאוד (קנאה בריאה) והלוואי והייתי מוצאת את עצמי במקומך. אני לא חושבת שאני משדרת חוסר בטחון (אולי קצת לפעמים) ואני עדיין חושבת שהגורם להיותי לבד הוא השומן הארור הזה ואף אחד לצערי לא יצליח לשכנע אותי אחרת !!! יקירתי שיהיו לך חיים נפלאים עם האיש שלך שנשמע נפלא רק טוב והרבה אושר ובריאות

אז גם לי יש מה לומר :)

אז נכון אני רק בת 20 ואני שוקלת 95 קילו על 173 ומידה במכנסים 46-48 אני יכולה להגיד שהמון התחילו איתו ואני יכולה להגיד שזה חברה בין 25 - 30 שנראים טוב מאוד! (החברות מקאנות) אני לא חושבת שזה שאנחנו שמנמנות זה מפריע לגברים אני דווקא חושבת שהם יותר אוהבים בסה"כ אם את חושבת שאת מדהימה גם אחרים יראו את זה ככה!
וזהו

ויק ../images/Emo24.gif

אני מאמינה באמת ובתמים שכאשר תמצאי את המקום בתוכך שישכנע אותך אחרת, ברגע שאת תאמיני שלא השומן הוא האשם.. גם אחרים יאמינו.

וקיבוצניקית כל הכבוד על הגישה ../images/Emo45.gif

אני באמת ובתמים מאמינה שהרבה פעמים השומן שלנו הוא תרוץ עבורנו כדי לא להתמודד עם דברים אחרים... וחבל שכך. בנות, ממה שקראתי אתכן כאן, יש פה בנות מדהימות שאין שום סיבה שאם הן יאמינו בעצמן אחרים לא יאמינו בהן וירצו להיות איתן!!

DREAM111

New member
שרון אני כל כך מזדהה עם מה שכתבה

ויק. אני גם יודעת מה אני יודעת לתת אני יודעת כמה אהבה אני רוצה לפזר אני כל כך מכירה את עצמי אבל עד לפני שנה וקצת זה ממש לא עזר לי. כל פגישה נגמרה שוב בהרגשה של איכסה, עוד פעם המשפט הזה של תשמעי את שווה .... חבל על הזמן, של הנסיונות המגעילים הללו של המגע. מאחלת לויק ולכל הרווקות למצוא את אהבתן את אותו אחד שיאהב אותן כמו שהן שאהובן יקבלן עם כל משמניהן ויאהב לגעת לאהוב ולהיות שם יחד.

למעלה