לכל רווקות הפורום

DREAM111

New member
לכל רווקות הפורום

ומצערת לא לרווקות הצעירות (18-22 לערך) אלא לרווקות שגילן כבר בדר"כ מלווה בזוגיות טובה בנישואים ואפילו הורות. לדעתכן האישית מה הסיבה שאתן עדיין לא בתוך מערכת יחסיים של זוגיות, נישואים
לדעתכן יש הקשר בין עודף המשקל לבין זוגיות
אני מניחה שחלק מהנשים/בנות הן בעלות מקצוע חלקן מסודרות בעלות רכב/דירה (שכירות) עצמאיות ובעלות יכולת טובה לחיי זוגיות אבל לא נמצאות בסיטואציה הזו אשמח לשמוע את דבריכן בנושא.

tully

New member
אני משערת שיש כמה שישנאו אותי

על מה שאני הולכת לומר אבל ברור שזה קשור למשקל. עד לפני שנתים שקלתי 20 קילו פחות. אמנם הייתי בזוגיות, אבל לפניה יצאתי המון!! שניים בשבוע, היו מתחילים איתי, הייתי מתחילה עם אחרים. אני תמיד צוחקת, שעד שהשמנתי לא קרה אף פעם שמישהו אמר לי "לא". ואז עליתי 20 קילו מבחורה עם סקס אפיל מטורף הפכתי להיות שקופה. נכון, אנילא שמנה נורא, ולא לוטשים בי מבטים על מראה לא מקובל, שזו חצי צרה. אני פשוט שקופה. אף אחד לא בא לדבר איתי בלימודים, אף אחד לא זוכר אותי אני כאילו לא נמצאת כל ניסיון לתקשר עם אנשים כמו שאני רגילה (היום כבר לא אבל קרוב לתקופה שבה העליתי את המשקל) עלו לי בבריאות כי הם תמיד לוו בפרצופים עקומים חיוכים מאולצים ושיחה שהולכ לכיוון אחד - לסיומה. ברור שאם קודם קיבלתי תשומת לב גברית בגלל המראה שלי, ולהשאיר אותם בגלל האישיות אז היום, גם האישיות לא מספיקה. חברה שלי אומרת שאמנם אני לא נראית כמו קודם, אבל אם אני אשב ואדבר עם מישהו חצי שעה ברור שהוא ירצה לצאת איתי.. ובכן, לא כך הדבר... איכשהו, בחלק האחורי של הראש מפמפמת להם העובדה שאני לא דוגמנית מסלול, ולא מספיקה כל המקסימות שבעולם כדי לכבוש אותם. ואתם חייבים להבין שעד שהשמנתי לא הייתי מלכת היופי וגם לא נורא רזה והגוף שלי לא ממש פרופורציונאלי ובכל זאת אנשים היו נופלים לרגלי, מעריצים אותי. לא רק גברים, אלא חברות, בנות מהלימודים , מהעבודה, בוסים, הורים של חברים. כל מי שפגש אותי הרעיף עלי מחמאות ברמות שקשה לתאר. והיום, כלום,נדה. ואף אחד לא יגיד לי שזה לא קשור לגודל שלי. כן, אפשר לומר שאולי זה תהליך הפוך-המשקל גרם לי להיות פחות מוחצנת, יותר מכונסת, ביישנית, סגורה. אבל זה לא ככה. התגובות של האנשים למשקל שלי הם שגרמו לי להיות פחות מוכנה ועם פחות מוטיבציה להתקרב. ברור לי שגם אם אני ארד היום במשקל, אני לא אחזור בין לילה להיות המגנט הפצצתי שהייתי קודם. אם בכלל. אני לבד קשה להיות לבד. והכי קשה שאין אף אחד שרוצה לגעת.

DREAM111

New member
המון תודה על הפתיחות והכנות

וחלילה אף אחד לא יכעס חשוב לי לשמוע את כל הדעות של כל אחת ואחת מכן ואח"כ אני אומר גם את דברי בנושא. שוב המון תודה מעריכה את הכנות מאוד.

maya 25

New member
ואוווו טלי....

כאילו דיברת עלי עכשיו, אין לי מילים להגדיר את הרגשה שלי לגבי התייחסתותם של אנשים כלפיי ואת תיארת במדוייק את המצב כיום, גם אני שהייתי פחות 10-15 קילו פחות המצב היה שונה לחלוטיין מהיום, היה הרבה יותר קל מהבחינה הזאת..... אולי אני צריכה להוריד את ה10-15 קילו, מה את אומרת?
מאיה

sigalit33

New member
אוי... איזה נושא כאוב ../images/Emo7.gif

בנות יקרות, נושא כאוב ורגיש, אין מה לומר... קראתי כאן כמעט את רוב התגובות ועם רבות מהן, הזדהתי. מעולם לא הייתי רזה, לפחות לא מגיל 4. כך שאין תקופות "רזות" להשוות איתן. ומאז ומעולם הנושא הרומנטי, אם נקרא לזה כך היווה בעיה בשבילי. שנים רבות הסתתרתי מאחורי ה"עסוקה בלימודים", "משקיעה בפיתוח קריירה" והיום, עם תואר שני ביד ואף מערכת יחסים רצינית ברזומה, אני יודעת שאמנם אהבתי ואני עדיין אוהבת ללמוד והקריירה אכן חשובה לי, אבל חלק מזה היה לגמרי קטע של לא להתמודד עם האפשרות של אכזבה. ואכזבות היו הרבה בתקופת התיכון והצבא. היום אני מנסה קצת יותר לצאת לדייטים - אין הרבה כאלה ודווקא בדרך כלל אני זו שמתאכזבת מהמראה החיצוני של בן הזוג ולא רוצה להפיגש שוב. אני יודעת שאני יפה, חכמה, משתדלת מאד לטפח את עצמי, אבל עדיין, אין הרבה "הצעות". בטח יש לי עוד הרבה מחשבות ורגשות בנושא. אבל כרגע זה מה שאני יכולה ורוצה לתרום לדיון. וגם - למישהי יש מישהו לשדך לי?
דרים - תודה שהעלאת את הנושא, חשבתי שאני היחידה שמתחבטת בו... אוהבת אתכן!

קהלון

New member
האמת לאמיתה.....................

זוהי בעייה רצינית בזוגיות (גם שלי בחיים הפרטיים)וזן מגבלה כלשהיא ושוב תלוי איך לוקחים את זה-אני בעלת עודף משקל של 35-40ק"ג ואני סובלת ויחד עם זאת לא עושה הרבה למען זה-למרות שיודעת אני טוב טוב שאני חייבתתתתתתתתתתתתתתתתתת אבל קשה לי-אני 5 שנים לאחר לידה ורק עולה במשקל.יש קשר מאד גדול בין המראה לזוגיות וגם עם חברים שלנו-הרגשה של מוזנחת ולא מתאימה-הייתי במסיבה של חברה במסעדה-ואני השמנה היחידה שישבה בשולחן-פשוט נוראאאא.

Agnetta

New member
סליחה שאני מתפרצת...

השאלה היתה מכוונת הרי למי שלא נשואה. אבל אני חייבת להתיחס לדבריה של קהלון. זה מה שישבת וחשבת כאשר היית במסיבה של חברה??.שאת השמנה היחידה בקבוצה?? זה ממש ממש לא קשור. יש אנשים בכל מיני גדלים. אני ממליצה לך ולכל מי שאומרת שהיא חייבת להרזות בשביל שיהיו לה חיי חברה, תשקיעו בכן, בחיצוניות שלכן, תתאפרו, תעשו תספורת יפה, צבע, רגליים מטופחות, ידיים מטופחות, תקנו בגדים יפים, אתן ישר תרגישו יותר טוב. תתעניינו בזולת, תפתחו שיחה, אל תהיו מרוכזות רק במחשבה שכל הזמן מסתכלים על השומן שלכן. תבליטו את מה שאתן חושבות שיפה אצלכן, תתעלמו מהערות (אם ישנן כאלה). הפתרון הוא אצלכן. אני הייתי אתמול אחה"צ במתחם של ה"הום סנטר" בראשל"צ והסתובבו שם לפחות 3 נשים שמוגדרות לפי הקריטריונים הידועים כ"שמנות". שלושתן היו בגילאים שונים, מטופחות, לבושות יפה, עם ילדים ועם בעל. ואפילו ראיתי גבר אחד שעקב במבטח חושק אחר אחת מהן וליקק שפתיים....אז תחשבו על זה..(מצטערת שיצא ארוך)

bumblebee2304

New member
סיבה פשוטה

זאת דעתי הפרטית כמובן, אבל נראה לי שיש יותר רווקות שמנות מאשר רזות רק בגלל עובדה סטטיסטית פשוטה, והיא שישנם יותר גברים אשר מעדיפים נשים רזות על שמנות. לשמנות ישנו מבחר מצומצם יותר של גברים אשר יתעניינו בהן מלכתחילה. ולכן יש להן מבחר מצומצם יותר להכיר ממנו גבר אשר ימצא חן בעיניהן. לא בלתי אפשרי - אולם יותר קשה מאשר לנשים רזות.

tully

New member
שכחתי להוסיף משהו

הבן זוג האחרון שלי, איתו הייתי בזמן ההשמנה (שקרתה תוך 3 חודשים בגלל מחלה- כי זה פרט מאוד חשוב), החליט להיפרד ממני כי הוא לא נמשך אלי מאז שהשמנתי. זה לא שיש לי משהו נגד גברים שלא נמשכים לשמנות. גם אנילא נמשכת לשעירים- זה לא עושה אותי בן אדם רע. זה רק מבהיר עוד יותר את עומקה של הבעיה. אני מטופחת, צובעת שיער, יש לי תלתלים מדהימים, כל הציפורניים שלי עם לק, הבגדים שלי תפורים לפי מידה, יש לי משקפיים אופנתיות וכל החברותש לימקנאות באיך שאנייודעת להתאפר. אני הולכת 6 פעמים בשבוע לחדר כושר ויש ליחברה מדריכת אירובי שאני בכושר יותר טוב ממנה. מה כל זה עוזר לי? עוזר לילהרגיש טבו אבל ממש לא עוזר לי במה שקשור למין השני... Zה נורא עצוב אבל אין כל כך מה לעשות בעניין. יש את מי שהיא ברת מזל ומצאה מישהו שנמשך אליה בגלל או למרות לשומן, יש את מי שהיא ברת מזל ופגשה את בחיר ליבה לפני ההשמנה והוא אובה אותה כדי לא להתייחס לזה יותר מדי, ויש מי שלא. וזה לא נדיר, ואניחושבת גם שלשבת ולחשוב שהעולם לא בסדר כל הזמן , לא מקדם אותנו לשום מקום... כי אני בטוחלא אשנה את דעתם של מיליוני גברים לבד. גם אנילא אוהבת שמנים. זה עושה אותי לא בסדר? אין מה לעשות ירדתי 4 קילו עוד 16 למנאיק.

ואני כבר נמאס לי לכתוב את זה

בעיני זה קצת כמו הביצה והתרנגולת - מה בא קודם? קודם ההשמנה ואז הכשלון כמו שקל כל כך להאמין או שאולי, למרבה האימה, קודם הפחד מכשלון ואז השומן המגן והעוטף? השומן שתמיד נמצא שם בשבילנו. לנחם. לנגב את הדמעות. להיות שם כדי שנוכל להאשים אותו בכל מה שדפוק ונדפק לנו בחיים. מי היה אשם בזה שאין לנו זוגיות? שאנחנו לא מתקבלות לעבודה? לא מתקדמות? החיים שלנו בזבל? מי החבר הכי טוב של רגשי האשמה? התסכול? הדכאונות? הרחמים העצמיים? השנאה העצמית? נכון. שומנצ'יק. מזל. מזל שיש שומן. את מי היינו מאשימות בחוסר ההצלחה שלנו אם הוא לא היה שם? מפחיד לענות על זה אפילו.

Agnetta

New member
צודקת מרגריטה../images/Emo45.gif

טוב שיש שומן להאשים אותו... אני באמת מבינה את כל התיסכולים של הבנות כאן (אני חושבת שכל אדם רגיש יכול להבין את זה) אבל השורה התחתונה היא: שבעצם לא ממש יש קשר בין שומן לחוסר בזוגיות. אל תשכחו שאנחנו חיים בעולם שהרבה ערכים מתנפצים בו, הרבה אנשים מחפשים את עצמם. יש המון תאים משפחתיים לא סטנדרטיים. ובגלל כל האינטרנט כיום מאוד קשה לאנשים לעשות הכרות ספונטאנית פרונטלית. יש הרבה גברים ונשים לבד שלא מצליחים למצוא זוגיות, או קופצים ממיטה למיטה ויום אחד מתעוררים ומרגישים שמשהו חסר. מה שהיה טוב להורים וסבים שלנו לאו דווקא מתאים לנו. השומן גל להאשמה, אבל בעצם הוא תרוץ ולא סיבה אמיתית. הסיבה האמיתית מורכבת מהרבה גורמים. כנראה שהגזמתי עם הפסיכולוגיה...

tully

New member
אצלי לפחות אני יכולה להעיד

בפה מלא וללא שום זייג כי קודם בא השומן ואז הכישלון. הרבה פעמים שאני נהיית עצבובית בגלל שכבר המון זמן לא יצאתי עם אף אחד אני חושבת רגע ונזכרת שהחיים שלי הם יופי: יש לי חברות טובות אני לומדת, מאוד נהנית בלימודים שלי וגם מצליחה בהם מאוד אני עובדת בעבודה שאני אוהבת וכולם במקום העבודה מערכיים אותי מאוד. יש לי משפחה תומכת לרוב אין לי (טפו טפו) שום צרות בחיים אני גאה בהרבה דבים שאני עושה וגם אם לפעמים החיים הם לא פשוטים לי, אני מרוצה מהם אני לא מרגישה כישלון כי אין לי בן זוג אני מרגישה ויודעת שהשומן אחראי לזה. החיים שלי לא דפוקים אני לא חיה כך או מרגישה כך. זו לא תחושה שמלווה אותי כל יום החיים שלי לא בזבל ואני לא שונאתאת עצמי. אולי בגלל שאני שמנה טרייה יחסית אני יכולה לומר את זה בכזה ביטחון להיפך השומן רק העצים לי את החוויה של המוספקות מעצמי - כי ל מ ר ו ת שאני שמנה, אני מצליחה בחיים שלי. זה רק מוכיח שהשומן (לפחות שלי) לא ממלא תפקיד מאוד מרכזי בחיים. מה שכן, אני לא ידועת מה קורה לאנשים שיש להם עודף משקל של יותר מ-20 קילו אולי באמת בראיון עבודה מתייחסים פחות לכישורים של מי ששמן? אנשים לא אוהבים חריגות בנוף, לא אוהבים מי שלא עומד בסטנדרט, בייחוד בארץ!! אנילא מאשימה את מי שמאשים את השומן, אני רק שואלת: מה אפשר לעשות עם זה כדי לא להישאר באותו מקום מנוון?

micpri

New member
מחוויות מי שמעל 20 ק"ג עודף

קצת מהצד השני - משנות התיכון אני שוקלת בתקופות הרזות שלי 90 קילו (וכמובן שאין הרבה רזות...). זה מעולם לא הפריע לי בכל הקשור ללימודים ועבודה. התקבלתי תמיד לאן שרציתי - לדעתי זה מה שמשדרים בראיון ולאו דווקא המשקל (מסייגת את דברי למשרות בהן חשובה ההופעה החיצונית: דיילת יופי וכדומה). בכל הקשור לחיי האהבה - אני התחלתי לצאת עם בחורים מאוחר, בסביבות גיל 20, כשברור לי שעד אז השתמשתי בשומן כמגן, ואם לא היה מי שיתעקש - אז בוודאי עד היום לא היה לי ולו קשר אחד. מאז גיל 20-27 צברתי יותר ויותר בטחון בעצמי ובמה שיש לי להציע לבן זוג ויצאתי המון לפגישות - חלק לא רצו להמשיך את הקשר, עם חלק אני לא רציתי ועם אחרים היה קשר טוב עד שנגמר.בגיל 27 פגשתי את בעלי. אז מה רציתי להגיד? אולי יש כאלו שהשומן מרתיע אותם, אבל - יש הרבה אחרים שלא, ואם משדרים המון אהבה וקבלה עצמית (אני תמיד בטוחה שאני הכי יפה באזור...) אז זו התמונה שמצטיירת גם בעיני הבחורים.

DREAM111

New member
תותינה חייבת לשאול שאלה

אני לא יודעת איך אצלך אבל מהכרות אישית שלי אני יודעת שגברים רבים חושבים שבגלל עודף המשקל שלי הכי קל זה להכניס אותי למיטה ובכל פעם שהייתי יוצאת לפגישות עיוורות (98% מהן) הגברים בסוף הערב מנסים בדרך לא דרך להגיע בראש ובראשונה למרפסת (טוב מה לעשות מרפסת גדולה יש לי
) ואחרי כן אם אפשר גם למיטה, לא זכורים לי לטובה הרבה מהפגישות הללו שהיו מוכנים לפתח קשר מעבר לכך ללא איזה בדיקה בתחום המיני לפני כן (אפשר לחשוב שאחרי בדיקה הם היו מחליטים). בכל אופן שאלתי אם נתקלת בסיטואציות מסוג זה
מכירה את העניין של המחשבה כי נשים עם עודף משקל יותר "קלות" להשגה

7נתי7

New member
בכל הבלינדיטים שלי ניסו להכניס אות

אותי למיטה.גם כשהיתי 25 ק"ג פחות. האמת מאז שהשמנתי לא יצאתי לבלינדטים כי ההשמנה באה מטיפולי פוריות וזה אחרי החתונה כך שקשה לי לומר. אבל דווקא קרה לי משהוא מעניין לאחרונה.בעלי התחיל לעבוד עם איזו חברה כבר לפני שנה ומשהוא ורק לאחרונה יצא לי להכיר את הבעלים,במקרה. שניהם אלופים במיל בצבא וכו. מיותר לציין שאני לא ניראית משהוא ואני גם בתחילת הריון,חודש שלישי,(טפו טפו טפו )לא מצליחה להתאפר וחיוורת נורא. כל מי שראה אותי שאל את בעלי למחרת איך הצליח לתפוס אותי,שאני כל כך יצוגית ומרשימה ומדהימה וחכמה וכו... האמת שהיתי די בשוק מזה.אני,שתמיד היתי הכי יפה וחתיכה בכל מקום שהיתי נכנסת אליו,אני שבשנים האחרונות מרגישה זקנה(35)ולא מושכת בגלל עודף המשקל והטיפולים שהרסו לי את המוח והגוף פתאום ככה מקבלת קומפלימנטים נדיבים.נו מה יש לומר??ובאמת לא השתדלתי לעשות רושם ולו רק משום העיפות. אז מה רציתי להגיד כאן??יש הרבה מקום לאישיות,לאיך שאת מרגישה עם עצמך. בבלינדיט תמיד מנסים להכניס למיטה וזה לא אומר לגבייך שום דבר.וכשהתחתנתי לא התחתנתי רזה וחתיכה כמו פעם כי אז התפרצה לי בעיה עם בלוטת התריס שהחלה להיות עצלה ולמרות זאת הכל היה בסדר.אומנם לא כבד כמו היום אבל בכל זאת. אז לא צריך תמיד לחשוב מה יש לאחרים בראש,איך אנחנו נראות בעיניהן ולמרות זאת גם אני הרבה פעמים מוצאת את עצמי מרגישה הכי שמנה המסעדה,בחדר ההמתנה,וכו.ומסתבר שלפעמים הכל בראש שלנו. בהצלחה בלאהוב את עצמינו.תמיד. נתי

גברים ניסו להכניס אותך למיטה? באמת?

אני בשוק! את בטוחה שהיה מדובר בגברים?! הג'נדר החביב הזה שלעולם לא מתגרה מכל דבר שיש לו XXX אפילו אם הוא חרדון ממין נקבה? לדעתי פגשת בגברים מאוד מוזרים
וברצינות - אין לי הרבה ניסיון עם פגישות עיוורות. אני מודה. אפשר לספור אותן על יד אחת של קטוע אצבעות. אבל לא נראה לי שזה קשור לשומן. חברות רזות שלי יצאו לפגישות אינסוף וכמעט כולן חזרו מלאות התרשמות והתפעלות מהמין הגברי. אני חושבת שעידן האינטרנט, והעובדה שבפני הגברים פרושות אלפי נשים באלפי אתרי הכרויות אולי קצת מסובבים להם את הבורג ויש להם יותר תחושה של "רק להיכנס ולבחור" מאשר "וואי איזה מאגניב יש פה פוטנציאל לנישואים" אבל זו רק תיאוריה. לגבי ה"קלות להשגה" לא בטוחה אם זה משנה אם את נשים עם עודף משקל, בלי עודף משקל, עם שיער קצר, עם תלתלים או עם זנב ירוק. התקווה שתהיי קלה להשגה תמיד מרחפת באוויר כשאת בפגישה עם גבר
מה שכן שמעתי על תיאורית הנשים השמנות שיותר טובות במיטה. ושמחתי
סוףסוף תיאוריה שעובדת לטובתנו. הלכתי להתאמן. למה להרוס לכולן?

קהלון

New member
את חמודההההההה

ואף צןדקת בדברייך-אבל לי זה מציק על אף שאני לא כ"כ מתאמצת וזה משפיע עלי לרעה-אני מטפחת את רגליי-שיערי טסוף תמיד בגלל שחם לי תמיד-אך צבע עושה כל חודש וגם גוונים-קונה בגדים-אבל ההרגשה שלי האישית תמיד לא טובה עם המראה שלי-וזה מה שאומר יאללה לדחוף את הדיאטה כבר ולרזות-וגם בעלי מעיר לי-אז הסברתי לו שהאופי לא משתנה בדיאטה!!!!!!!!!! תודה לך-יום נעים

קהלון

New member
הכוונה לאגנטה

כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

DREAM111

New member
זוגיות ועודף משקל

טוב אז אני אספר את הסיפור שלי ועודף המשקל. החבר הראשון האהבה הראשונה היתה בצבא (לא כוללת את כל סיפורי הילדות) הכל היה ורוד הייתי מלאה אבל נראתי טוב והוא אהב אותי כמו שאני. אחרי הפרידה ממנו שזה היה כולל גם תוכניות חתונה דיי נסגרתי התרחקתי מהכל וההשמנה באה בעקבות הפרידה ובעקבות הגילוי על האונס שעברתי. זמן רב לא יצאתי עם גברים וכאשר החלטתי להתחיל להכיר בכל מקום היה לי מאין שלט של את שמנה קחי בחשבון זה יכול להוות קצת בעיה. זה התחיל במשרד הכרויות שחיפשתי וכולם אמרו "קחי בחשבון... זה יקח זמן" ואכן זה לקח זמן וכל מה שהתבקש לא התקבל והתשובה תמיד זה את צריכה להתפשר את שמנה אז לא להיות יותר מידי בררנית. זה המשיך שבשלב מסויים החלטתי אני עושה את השינוי אני בוחרת את בחיר ליבי ופרסמתי מודעת הכרות כמובן שציינתי שאני שמנה חייכנית חמודה שמחפשת אותך לקשר רציני בלבד
הגיעו עשרות בחורים למרות שחשבתי שאם שלושה עד עשרה יענו זה יהיה נפלא הגיעו מאות בחורים אחרי כ-40 פגישות עיוורות נגמר לי, נמאס לי שכולם חושבים שאני מחפשת זיונים (סליחה על הביטוי) כולם חשבו שמותר לשלוח ידיים כאילו כתוב משש אותי אני זקוקה לכך, נמאס לי שאף אחד לא לקח אותי ברצינות. אבל מתוך כל עשרות הפגישות ומתוך מאות הטלפונים והרשימות היה אחד אחד שלימד אותי לקבל את עצמי כשמנה לימד אותי לאהוב את עצמי להתלבש ללא בגדי גוף מלמטה כדי להחזיק את משמני כי זה לא עושה את העבודה. ההוא שלימד אותי וגם גרם לי לאהוב אותו עד כלות היה לצערי הרב אחרי שנה קסומה נשוי. אז אחרי בכי וכאב נפרדנו לשלום. גם מההודעה ההיא לא באה האהבה והמסע של חיפוש הזוגיות המשיך, רשומה בכל אתר הכרות (מודה חינם) ברשת גולשת בצ'ט של כל פורטל מכירה, מדברת, שומעת את השטויות ומנסה בכל דרך למצוא אהבה, זוגיות נפלאה, כל שנמצא זה עוד הצעה מגונה ועוד אחת ועוד אחת נוספת. לבסוף מודה הרמתי ידיים ודווקא אז לפתע פתאום הוא הגיע. משום מקום פתאום שלחנו מסר אני כתבתי לו והוא ענה ואני הייתי חייבת להמשיך לשאול והוא התאהב ואני חשבתי ששוב זה אותו הדבר הוא כמו כולם אבל האמת ה
שלי שונה, הוא אחר מכולם, הוא לא חיפש רק לזיין אותי הוא חיפש ועדיין עושה זאת לאהוב להיות נאהב להעניק אהבה ולהיות ביחד עם אהבה. עכשיו חייבת להסביר מאיפה כל הנושא הזה בא וחשוב לי עדיין לשמוע את התגובות שלכם. בשיחות שלנו אחד הדברים שלא מובנים ולא מקובלים על בן זוגי ולא רק עליו כי זה שיש לי עודף משקל אינה סיבה מוצדקת לכך שאני לא נשואה עד היום, לדעתו זה רק תירוץ, אבל אני אומרת באמת יצאתי עם כל מיני בפירוש יצורים יצאתי עם אחד שכשנישק אותי הפכתי להיות שלולית רוק
יצאתי עם קמצן שאנחנו ידידים עד היום ועד היום הוא עושה לי חשבון על מסעדה שאכלנו בה ושלמנו במקום 1000 ש"ח רק 400 ש"ח יחד, יצאתי עם אחד שהיה מגיע רכוב על אופניים מהעיר הגדולה תבינו איזה ריח יש לאחד כזה שמגיע על אופנים, באמת יצאתי עם כל כך הרבה והייתי מוכנה לנסות לתת צאנס אבל זה לא הגיע אף אחד מהם מעולם לא רצה מעבר לפגישות של סקס להיות יותר.

DREAM111

New member
מצטערת שההודעה יצאה ארוכה

אבל הייתי חייבת לנסות להבין ולהסביר שבאמת אני לא חושבת שזה תירוץ ואם יש רבים שחושבים שכן עיזרו לי להבין אם כך איפה הם הגברים הללו שכן מקבלים אותנו הנשים השמנות כמו שאנחנו שאוהבים חושקים רוצים אותנו בדיוק כמו שאנחנו, איפה הם אלה שרוצים שנישאר שמנות שנהיה מאושרת שלא נרדוף אחרי הדיאטה בטירוף
הם באמת קיימים
אם הם קיימים איפה הם מתחבאים
והכי חשוב למה הם רק בודדים

למעלה