לכל מרפי הידיים

התגובה לא חייבת להיות קרקעית.../images/Emo11.gif

חיל אויר,חייב להוריד הכפפות לא עוד-רק יעדים צבאיים גם רב-קומות בעזה זה יעד לגיטימי ואפילו מוסרי-כי להם אין כל עכבות.. עין תחת עין ביחס של 1/20 על כל הרוג שלנו. מה לא בסדר כאן ? לחוסיין מותר היה להרוג להם 3000 בשנת 1969 ? מרק.

סליחה,מה לא תקין פה ../images/Emo35.gif

90% מהנפגעים אצלנו הם אזרחים.. אז גם לנו מותר לשמור על אותה הפרופורציה לי ברור,שדי בכמה ימים כאילו כדי לחסל את המרי שלהם לחלוטין.. מרק.

אלוני.

New member
אדי מרפי ?

מרקי, אף אחד לא מרפה ידיים כי אף אחד לא עשה כלום עד כה. בדיבורים כולם חזקים, למעט שרון שאפילו בזה הוא חלש.

נדמה לי..

שאתה היית "חסיד-שוטה" שלו בתחילה.. זוכר הסבריך ה"מנומקים" דאז ? מה שרואים משם,לא ראים מכאן על הפחד מארה"ב על ראיית המכלול-כראש-ממשלה.. אז על מה אתה מלין כעת ? עושים,אבל עושים בטיפשות בגלל מרפי-הידיים. מרק.

אלוני.

New member
אננננננני ../images/Emo35.gif

מרקי, לא הסתרתי את תמיכתי בברק בבחירות האחרונות. לגבי שרון, מכיר את הסיפור על האיש שנופל מקומה 100 ובקומה שישים מישהו שואל אותו:"היי , מה העניינים?" עונה האיש: "בינתיים בסדר" עכשיו פגשנו את הריצפה. אגב, אמר לי חבר שהיה פעם יותר פעיל כאן בפורום שאם מרקי התייאש משרון אז המצב קשה. ועוד שאלה: מי עכשיו המשיח התורן של הימין? את מי מיניתם שם על הגג בכפר סבא ?

סליחה שאני מתפרץ ככה לויכוח....

אבל ביביהו הומלך מזמן לקדנציה נוספת לשבת על כיסא הכבוד של ראש הימין התורן, בפעם הקודמת זה עלה לנו ברצח פוליטי. כשביבי רוצה את הכיסא, הוא גם יקח אותו בסוף. אין לי הרבה סימפטיה לאף פוליטקאי, ביחוד לא לראש ממשלתינו הנערץ בעל האסטרטגית חיסול הטרור הנפלאה שלו, אבל עצה קטנה מאזרח עוד יותר קטן יש: אנא פנה את מקומך, צא בשקט מהלישכה, השתמש במדרגות החירום. אהה... אם כבר מדברים, שרוני´לה... אני בעד חיסול הטרור, רק תגיד לי מתי אני יכול להוריד את היד, היא כבר כואבת לי... (או שמא על זה אמרת: "לא קלה היא לא קלה הדרך ???").

ביבי היה ויהיה תמיד..

המועמד המועדף. הוא פשוט ויתר על הכיסא,לפני שנה בדיוק בגלל אותה הסיבה הרכב כנסת לא מוצלח. תביא לי עוד פוליטיקאי,שיעשה כזו ג´סטה. כך ששרון,פשוט היה ברירת מחדל לא מוצלחת,זאת ראינו מן ההתחלה אבל-לבטח טוב יותר מברק-אלוני. לך,אלוני-הזכרתי את תשובותיך אחרי הבחירות,ולא לפניהן.. לפניהן,ישבת בשוחה..זוכר ? מרק.

אלוני.

New member
ואחרי הבחירות

נכנסתי למקלט אטומי..... נתניהו הוא גם הבחירה המועדפת של עראפאת, וכדאי שתבינו שעראפאת הוא זה שהפיל את שרון והוא זה שמעלה את ביבי.....ותחשוב מדוע הוא מעדיף את ביבי. בעצם לא צריך לחשוב, דבריו מתפרסמים היום. אגב, נתניהו עושה עלייה

yariv~2

New member
ביבי הוא סתם

*&%%% @##@$ #$%#$% (אסור לי לקלל) בא נלמד מטעויות העבר ונשליך את מפלגת הליכוד לעזאזל!! המפלגה הזו והעומדים בראשה עובדים וצוחקים עלינו פעם אחרי פעם, וגם אנו, פעם אחרי פעם נתפסים ב#$%# שעומד בראשה. די לליכוד!!! עדיף כבר את..... חד"ש...

sahida

New member
ביבי לא סתם ביבי הוא נשמה

שלום בודאי שאסור לך לקלל אתה יהודי (אם אני לא טועה) למה להשליך את מפלגת הליכוד לעזאזאל הרי הם אחים שלך אם לא יהיה שלום בעם לעולם לא יהיה שלום בעולם כל אחד טועה נכון!? גם אתם צוחקים אל תגיד שלא אתה מגעיל אותי!!!

yariv~2

New member
חח..

פתחו משתמש במיוחד בשבילי... אני ממש מרגיש בשמיים. מי את באמת? אני לא מדבר עם מתחזים שפלים.

sahida

New member
לבנתיים השפל היחיד כאן זה אתה!!!!../images/Emo3.gif

ולא פתחו שום משתמש "במיוחד בשבילך" פתחו במיוחד בשביל ביבי!

sahida

New member
לא עניינך!!!!!

אתה לא מכיר אותי אז מה כ"כ חשוב לך לדעת "מי אני"???

yariv~2

New member
בעיות הבנה קשות יש לך

לא מעניין אותי מי את במציאות. אבל מה שכן מעניין אותי הוא, למה החלפת שם משתמש במקום לדבר בשם האמיתי שלך? ברור מתחזה?

sahida

New member
היחיד שיש לו בעיות כאן, זה אתה!

כל השמות האחרים היו תפוסים וזה שם שאני נורא "אוהבת" כך ש...

sahida

New member
ביבי הכי טוב

אם לא הגבת עד עכשיו על זה זה כבר אומר שאתה יודע שאני צודקת לא!?

אללי... רחמנא ליצלן....

מדבריך משתמע שאתה ממש סובל את ייסוריו של אדון נתניהו... ביבי היה וישאר אלוף המסיבות, אין דם שהוא רקד על סטפס, הכוכב של כל "אפטר פארטי"... אם פרס הוא "חתרן בילתי נלאה" אז לדעתי ביבי הוא "קשקשן בילתי נלאה". אני בכל אופן, הייתי מחלק לעם 258MB תוספת זיכרון למוח, ולו רק כדי שנוכל לזכור את שיגאות העבר.

למעלה