לכל מרפי הידיים

לכל מרפי הידיים

לכל מרפי-הידים ============== תמיד בזמן של מצוקה,קמים ויוצאים מהכוכים-אותם "מדפרסי מורלמקצועיים". בהריחם שמצב הרוח ירוד,והקרקע בשלה,הם יספרו לך שוב ושוב,"ששבו בנים לגבולם"... זהו הפתרון לבעיה. ושוב,יזכירו לך,שלשלוט על שני מיליונים של "מדוכאים-עלי-אדמות" ,זהו הגורם המייצר רק חיכוך וטרור. ואני רק תוהה,האם אנחנו חיים באותה המדינה ? האם אנו קוראים אותם עיתונים ? או,שמא, ה"דמורליזטורים בע"מ",כל תפקידם להגיע למצב-בו ניסוג בבהלה, לפי מודל לבנון. ולגבי לבנון,אני בטוח לחלוטין,שהנסיגה ההיא,עוד תביא למלחמה כוללת עם סוריה. ואני לא נביא-זעם,אלא רק ריאליסט. אז אנא מכן,מרפי-הידיים,קצת צנעה. ראשית,למזלינו,העם הזה נבון יותר מכם. ושנית,"נוסחת-הפלאים" שלכם כבר נוסתה.כל נסיגה,הביאה לגל חריף יותר של טרור מקודמו. ולא שכחנו,שכבר היינו פעם בסרט הזה-עד 1967, ילדי המקלטים, זוכרים,או לא ? הרי מלחמת ששת הימים,היתה תולדה של הגבולות "ההם" . ובקיצור-נמאסתם. מרק.

feline9

New member
כל פסיכולוג בגרוש...

הכי עלוב יאמר שכאשר מכים אדם הנמצא בייאוש טוטאלי זה יביא אותו למעשים נואשים עוד יותר - למה הממשלה לא רואה את זה לעזאזל? הם לא "יזחלו על ארבע לבקש שלום" לעולם! אנחנו צריכים להיות חכמים מהם ולבצע את הצעדים הדרושים בעצמינו - די לטרור! ודי למילואים בשטחים!

yariv~2

New member
בוויאטנם זחלו על ארבע לבקש שלום

זאת אומרת שזה קרה כבר, וזה יקרה גם אצלנו.

אלוני.

New member
זחלו

האמריקאים זחלו.... 55,000 הרוגים ועד היום אין להם מושג על מה הם נלחמו שם, אתה בטוח שויאטנם דוגמא טובה

yariv~2

New member
לעולם אני לא אמצא

דוגמה שמתאימה במאת האחוזים...(גם לא ב20 אחוז) אבל בהתאם לשאלה שהיא שאלה אני עניתי שניתן בהחלט לסיים סיכסוך, ולכן בא נלמד מויאטנם ונתחיל מהסוף להתחלה. למה לחכות עד שיהיו לנו מאה אלף הרוגים?... סתם.. אני לא מאמין בפתרון הויאטנמי, אבל למצב הקיים אצלנו יש פתרונות רבים ודי דומים.. רק חבל שאף אחד לא מיישם אותם.

yariv~2

New member
מה הפתרונות?..

אתה קורא אותם כאן צצים כל שניה.... אם תרצה לדעת מה הפתרון שלי... בשמחה אני אפרט אותו.

yariv~2

New member
ישנם כמה דברים.

בא נחלק את העניין לשלבים קצרצרים, מפאת עצלנותי הרבה. דבר ראשון יש לחסל את ארגוני הטרור והעומדים בראשם + כניסה לכל השטחים שוב. דבר שני, יש להקצות 30% מהגדה(חלק מהשטח סביב ירושליים של 67) למתנחלים באותו איזור יש לערך מאה אלף פלשתינאים, ולעומת זאת יש בגדה סכום דומה של מתנחלים שלא נכללים בשטח, לכן יהיה טרנספר הדדי, המתנחלים לשטח המוקצה (נא לא להשוות לגטו או משהו כזה, זה יהיה שטח שכלול בירושליים הבין לאומית) והערבים שבאותו השטח יטרונספרו לישובי המתנחלים(_סתם חבל להרוס_!!) לאחר מכן יהיה גידור הרמטי של השטח הפלשתינאי הנותר (שוב: 70%) + יציאה אחת בלבד של כביש דו צדדי שכולל מחסומים, לירדן.(שיעבדו שם לכל הרוחות) רצועת עזה, יש לעשות פתרון דומה שיכלול טרינספור משותף(אך קטן יותר) הרס רצועת הגבול עם מצריים, והקמת מחסום ישראלי בים, ובין עזה-מצרים. הצבא עדיין נשאר בשטחים לשמירה על הסדר, אך אט אט יפונו בסיסי צבא ישראליים + כוחות, עד שתישאר "מדינה" פלשתינאית שנישלטת הרמטית!!! ביד ישראל. כל הישובים הערבים שיוצרים כיום מין רצף טריטוריאלי בין עזה והגדה יטרונספרו(לעזה\הגדה + פיצויים הולמים). אט אט ואם נראה שיש שיפור בהסתה הפלשתינאית(כלי נשק כבר לא יהיה להם מאחר והשליטה ההרמטית + הריסת המתקנים הראשונית תוביל אותם לחוסיר אונים) נשלב בין הרצועה לעזה במעבר ישראלי בלבד + תעודות וכו´. כפי שהבנת זהו קצת מן הקצת מן הקצת של התוכנית, היא מסודרת אצלי לפי מפות, וכמובן הערכות פרטיות שלי שכנראה ישתנו. (הערכות פרטיות זהו קלסר די גדול וצפוף...) או בקיצור התוכנית כוללת שילוב של הפרדה+טרנספר דו צדדי+שליטה+עזרה הומנית. אתה חושב שזה יקומם עלינו את אומות העולם? אני לא חושב כך... סך הכל כולם יראו שאנו מפנים את רוב המתנחלים מצד אחד, ומצד שני רק לפני כשבוע טרונספרו זמנית 20.000 תושבי בלטה ואף אחד לא פצה פה.... הדר הנ"ל דורש טרינספור כולל של בעצם כחצי מליון איש(מתנחלים + ערבים) אגב, אני בטוח שיש המון "באגים" בתוכנית, כמו בכל תוכנית אחרת. וכמובן שה"קימפול" של התוכנית יהיה די קשה, אבל כשהכל יסתיים(אם התוכנית תתבצע) כולם יודו שהיא אחללה תוכנית... שאלות?

nightbird

New member
הפתרון פשוט

הוא כתוב על הקיר ואינו מצריך התפלספות מרובה, כי בין כה המציאות שתיווצר היא שתכתיב את התנאים. צריך לחסל את הרשות הפלשתינית במתכונתה הנוכחית. זה מה שיקרה בסוף ואין שום דרך או סיבה לעצור את זה.

yariv~2

New member
זה לא פתרון

אולי, אולי פתרון קצר טווח מאד. וכפי שכתבתי זהו אחד מהשלבים הראשונים.. אבל מה הלאה? הפתרון שהצעתי יכול להחזיק עשרות שנים.(עד מלחמה כוללת, רעידת אדמה.. ואלוהים יודע מה...)

nightbird

New member
הפתרונות שהצעת

הם לכאורה הגיוניים, אך בלתי ישימים במציאות. מה שקורה תמיד הוא שמלחמה המסתיימת בהכרעה יוצרת מציאות חדשה, וההסכם מתעצב על פיה. אבל את המלחמה הזאת צריכים להתחיל ולגמור.

yariv~2

New member
הפתרון

שהצעתי הינו מבוסס בצורה לוגית לחלוטין, ללא רגש וכל דבר דומה. ולכן, הוא גם כן ישים במציאות, רק מנהיג אמיתי ולא מיקרובים וציקלופים(אופס קיללתי...) יכול לישם אותו ללא פחד. (על אף שכפי שאמרתי אין יותר מידי ממה לפחד) אגב, התגובה שהצגת היא התגובה האולטימטיבית שחשבתי שאני יקבל... אז יש לי עתיד כחוזה עתידות..
מלחמה אולי תסתיים בהכרעה, לא כשאנו בתוכם והם בנו, מלחמות כאלה לעולם לא הסתיימו בהכרעה שלא כוללת טרנספר כזה או אחר.

nightbird

New member
הוא שאמרתי

הפתרון שלך לוגי לחלוטין, אבל עם מי תבצע אותו עכשיו? תהיה מלחמה, תהיה הכרעה, אחריה יבוא הפתרון, שייתכן מאוד שיכלול טרנספרים למיניהם ושינויים משמעותיים של חלוקת השטח.

pilovich shahaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

..9 הרוגי מלכות "בבית ישראל" הי"ד
מבחן התוצאה. פ"ש.

yariv~2

New member
מצחיק ../images/Emo13.gif

אבל אני כבר כתבתי בהודעה עצמה שצריכה לבוא מלחמה קודם לכל ההתהליך... כנראה שלא קראת נכון.. והתווכחנו בעצם על כלום

feline9

New member
כן רק שנהרגו עשרות אלפי חיילים...

אתה משרת במילואים?

למעלה