לכל מי שביקש

mocko

New member
שאראוול !!

אוח , אני חולה עליהן . עד היום מצטער שלא שמרתי איזו קריימר קטנה לאוסף . אבל מצד שני יש לי ג´קסון ....

adiels

New member
אי אס פי........

אתה מוכר אחת מהאי אס פי שלך או כל גיטה אחרת?

Sham 69

New member
בלה .. שלי ..

Ibanez blazer21 מגבר של פנדר .. 20 וואט .. או 25 .. מולטי אפקט KORG AX1 טיונר של קורג .. ולפחות איזה 70 ומשהו מפרטים של דאנלופ שמוחבאים במעמקי חדרי

guitarman

New member
רשימת ציוד שלי...

חשמליות: Godin Gseries 5000 למכירה, יופי של גיטרה Ibanez S2020x-av בס Yamaha אני לא יודע איזה דגם אבל אחלה בס קלאסית Esteve מגברים: Fender Champion 75w לבס vantage 25w אפקטים: Boss Digital Delay 3 Boss Chorus Ensemble Boss Super Overdrive Boss Metal Zone Dod Juice box Vox WhaWha

איתמר1

New member
הציוד שלי:

לי אין יותר מדיי ציוד. גיטרה: Gibson SG Standard usa מגבר: Fender 90w Deluxe מולטי: ZOOM GFX-8 פדל נפרד : Ibanez Tube Screamer מיקסר 14 ערוצים: Mackie 1402-VLZ DBX 223 Crossover אפקטים Alesis Microverb4 ועכשיו אני מחפש בנרות גיטרה רצינית לרוק-כבד מטאל, אם מישהו מחפש למכור, אני מאוד מעוניין.

איתמר1

New member
איך שכחתי את סוניה?

סוניה היא הגיטרה הקלאסית שאני לומד עליה כבר 3 שנים, מחברת אדמירה. שואלים למה "סוניה" - כי זה השם של המודל ואני חושב שכבר לא מייצרים כאלו יותר. זה ממש עצוב להגיע לשיעור גיטרה, ולראות תלמיד שנה ראשונה שבקושי עשה אקורד יוצא עם גיטרה שנשמעת יותר טוב משלי... אבל -- עם כל התיכנונים, בחודש הבא כבר יהיה לי בבית רמירז!
ואז אני אהיה מאושר ושמח.

funkbass

New member
אז אנחנו בקטע של רשימת ציוד.......

בס musicman stingray (צריך להסביר????????????!) בס fender jazz bass מקסיקנית עם פיקאפים fender costume 60 j bass (סאונד חבל על הזמן) מגבר ampeg B100R ebs - multi comp (קומפרסור) ebs - uni chorus ebs - bass iq פילטר (למי שלא מכיר ... מעיין ווא ווא שעובד לפי העוצמה שמנגנים על המיתרים) electro harmonix -bass balls קשה להסביר .. אבל מי שמכיר את sir psyco sexy של red hot chilli peppers אז זה האפקט שיש שם על הבס! electro harmonix -big muff (דיסטורשן עצבני במיוחד) elcrtro harmonix - small stone (פייזר ) boss -loop station RC 20 akai- deep impact (אפקט סינטי לבס) ויש לי עוד איזה פייזר קטן שמצאתי יד שניה ... אין לי מושג של איזה חברה... אין עליו שם ואף פעם לא ראיתי שני לו !!

קצרה ואיכותית

באס RICKENBAKER 4001 שנת 79 [לפני שה Rosewood הברזילאי נכחד] מחוברת ל ROLAND DB500 [לא שלי] על מצב tube drive. מודול קלידים עתיק של VISCONT שמורכב מ8 אוסקילאטורים אנלוגיים שנשלטים ע"י Drowbars סטייל האמונד ועובר דרך מדמה לזלי של קורג. איזה 2 חשמליות דפוקות [אני לא מאילה שמתלהבים מהפנדר המכסיקנית שלהם] וגיטרה אקוסטית "יובל" שתפסה סאונד מפתיע לטובה אחרי שנשפך עליה יוגורט. הקלידים שלי נגנבו והשניים טבעו [אולי מנסים לרמוז לי משהו כאן].

למעלה