לכל מי שביקש

The Exorcist

New member
לכל מי שביקש

רשימת הציוד שלי (המלאה פחות או יותר) פנדר סטראט אמריקאית פנדר טלקסטר אמריקאית פנדר פאט סבטראט אמריקאית (הייתה פעם פנדר בי בנדל אבל החלפתי עם חבר שלי) ועומרקסטר שזאת הפנדר קוסטיום שלי (והגיטרה הכי יקרה) גיבסון פליינג V ואקספלורר גותיות ESP KH3,KH2, V350 איבנז RG470 (שהיום אני מחליף אותה בפנדר פאוורהאוס) ששונתה והוחזרה למצב ההתחלתי שלה. אקוסטית של אדמירה ו2 גיטרות קלאסיות (אחת מהן היא פריט אספנים) ליום הולדת (עוד חמישה חודשים ועוד יום) אני שוקל לקנות לי או פנדר נוספת או גיבסון לס פול גותית, ואם חשבון הבנק ירצה אולי אפילו ריקנברייקר. מגברים: איבנז 10 וואט, מרשל 10 וואט, פנדר 15 וואט, פנדר 25 וואט, מרשל 60 וואט ומרשל מנורות 200 וואט. יש לי גם פרה מגבר עתיק של DOD (אבל הוא כבר ממש מת) ורמקול 15 אינטש של חברה לא ידועה. אפקטים: קרי ביבי של דנלופ (המקורי) וג´קהאמר של מרשל. בארה"ב יש לי גם את הקרי ביבי סטייל הנדריקס אבל החברת משלוחים פשטה את הרגל (יש התארגנות משפטית להחזרת החבילות לארץ) וזהו...זה כל הציוד שלי (בלי כבלים וחומרי ניקוי ומפרטים ופיקאפים שזרוקים אצלי) תחת השרשור הזה כולכם מוזמנים לכתוב את כל הציוד שלכם.

רשימת הציוד שלי...../images/Emo31.gif

איבנז EX-870 (כבר לא מייצרים כאלו) פנדר סטראט מקסיקאנית. סינטיסייזר (YAMAHA CS1-X (controller synth ZOOM 505II (בסוף קניתי אותו) וזהו כרגע. (רוב העבודה דרך המחשב)

mocko

New member
הרשימה שלי ( פחות או יותר )

גיטרות : ג´קסון PS4 ESP ( משהו מהפשוטים והמוקדמים , לא זוכר דגם ) וושבורן ( גם משהו ישן , לא זוכר דגם
) אקוסטית SIGMA-MARTIN 2 אדמירות קלאסיות מגבר : אחד ויחיד , YAMAHA 35W מלפני 900 שנה בערך champion של פנדר אפקטים : SANSAMP quadraverb של alesis zoom3030 ( לא לקפוץ , קיבלתי במתנה
) j-station של Jhonson כל מיני פדלים , לא ממש זוכר בתוכניות : אקוסטית handmade

ram liran

New member
אקוסטית מרטין????

וואו!
איפה קנית? כמה עלתה? NP: cut2 - pictures Ram-bo

mocko

New member
מצטער לאכזב

סיגמא מרטין היא חברת הבת הקטנה והפושטית ( שנסגרה לדעתי בינתיים ) של חברת מרטין . המטרה הייתה לייצר גיטרות מקווים זולים יותר וכמובן שמה שיצא - גם איכותיים פחות מהקווים של מרטין . אני מאוד מרוצה מהגיטרה הזו , מה גם שקניתי אותה בארה"ב לפני כמה שנים בשליש מחיר ( שווי שוק בערך 500$ ) . כמו שהזכרתי אני מחפש כרגע בגיחות שלי לחו"ל משהו חדש ואיכותי ולא דווקא בקטגוריית ה טיילור\מרטין . כרגע הפייבוריטית היא אחת מהדגמים של LOWDEN אם מישהו מכיר , ואולי גם יש איזשהן המלצות בקשר לבונים אחרים ( אני בספק
) .

Bad Horsy

New member
שלי זה....

איבנז S 470 מארשל 30 וואט וZOOM GFX8 בתיכנון לקנות ג´אם של איבנז ומגבר חדש כלומר יותר חזק משהו כמו 100-200 וואט. איזה מגברים אתם מציעים לקנות? ומה דעתכם על הסדרות של מארשל AVT?

led_dod

New member
שלי:

גיטרות: פנדר סטראטוקסטר אמריקאית אדמירה קלאסית (עם חתימות של מוניקה סקס) בס: סקוויר פי באס לבנה הופנר שנת 63´ מקורית אפקטים: זום 2100 מגברים: חשמלית- פנדר אלקטריק אס.אי (משו כמו 30 ואט אני חושב) בס- פיוי TKO115 (100 ואאט) בקרוב גם התמונות!

Petruccijr

New member
שלי

פנדר סטראט מקסיקאנית zoom gfx 4 synthisyzer roland xp-80 synthy yamaha 507

רשימת הציוד שלי....

פאלומה אדמירה - קלאסית גיטרה פרננדז + מגבר סילברהד 15 וואט, שניהם שכורים לחודש - התחשק לאח שלי. ו.... הממ... טיונר של קורג ומפרט של דנלופ...... (מאחד הקוראים השקטים של הפורום, שלא אוהב שיחות בנוסך "לי יש גיטרה יותר טובה משלך")

mocko

New member
אהלן גילגמש

דווקא בפורום בנענע אתה לא כל כך שקט

mocko

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו יודעים על כל צעד שאתה עושה .... חביבי , אני לרוב רק קורא שם , בזמן האחרון לא ממש משתתף ( והשם הוא אותו שם ) . ואחל´ה של שם משתמש יש לך

greblin

New member
הרשימה שלי

פנדר סטראט אמריקאית איבנז S470 גיבסון ES-175, נפח מלא, גיטרה פצצה!!! פדל Metal Zone של בוס מגבר 120 וואט של מרשל מיתרים, דאדאריו או פנדר או דאנג´ליקו 0.12 או 0.11 שטוחים בפנדר ובאיבנז 0.9

the strider

New member
שלי

סטראטוקסטר יפנית אקוסטית סקאילארק (כולם עושים טעויות פה ושם), נפח מלא. דיג´יטק ג´י-אן-אקס1 סילברהד 35 וואט

Jesus Wept

New member
שלי...

גיטרה: Charvel 475 Deluxe (אקטיבית-מיד בוסט, יש תמונה בגלריה) מגבר: ibanez 15W אפקטים: BOSS GT-3, Zoom Tri-metal עשיתי המון החלפות ציוד לפני זה. היו לי: B.C Rich (פשוטה) Jackson PS1 Heartfield אפקטים קודמים: Boss Hyper metal Boss Metal Zone Boss- ME-8 ועוד איזה פנל של רולנד, לא זוכר את הדגם. המגרש: איפה יש לך מקום לכל זה?!

למעלה