לכל חובבי הפאנק

miss evil

New member
לכל חובבי הפאנק

אחרי העלמות של שבוע (לא ששמו לב).. אחרי שבוע קשה ארוך ומתיש. שמעתי פול מוזיקת פאנק.. (אני שונאת פאנק).. יש לי כמה המלצות שוות billy talent- river belov להקה ענקית.. במיוחד השיר הזה Dream Evil - Heavy Metal Jesus nine inch nails - the hand that feeds) Black Flag <-- הלהקה הכי גרועה ששמעתי!!! וטוב המסקנה הכללית פאנק לא משו.. מטאל שולט.. *כל האנשים שפירסמו תמונות אני חייבת להגיד שכולכם אנשים יפים.. במיוחד הבחור ;)* (סורי לא מכירה שמות)

giant G

New member
פאנק זה מסריח!!!

חוץ מניין אינצ' ניילז ששמת פה אני שונא את כל הלהקות האלה הם כל כך אבל כל כך גרועים!!! שזה פשוט עצוב תשמעי מאדיוואין!!! להקה גדולה!!!

miss evil

New member
שמעתי אותם

פאנק זה משו רע.. אבל יש לי לפעמים רצונות ליבדוק דברים חדשים.. פעם נפלתי על מוזיקה ישראלית.. גם משו רע (חוץ מסינרגיה שהם ענקיים!!) ומודואין זה טוב.. אבל לא יותר מידי.. אני יותר בבלאק מטאל children of bodom. immortal משו כזה בערך

giant G

New member
children of bodom

טובים מאוד אפילו ובלאק מטאל לא הכי חביב עליי אני יותר בניו מטאל או טיפטיפה דת' וכמובן גראנג' ועדו הרבה אבל אין לי כוח חחחח

KaUrO DoNo

New member
סינרגיה רולז

מה רע במוזיקה ישראיל? למשל היהודים,מוניקה סקס וכל אלה

קאורו צודת מה עם היהודים ומוניקה

סקס?? ד"א אני שומעת הרבה מטאל גות'י... זה אחלה!!

miss evil

New member
סורי.. היהודים שולטים!!!!!

שכחתי עליהם.. לא יודעת איך אפשר.. מוניקה סקס שמעתי שיר אחד שלהם לא משו.. אה ואביב גפן זה גם טוב

WoRd LiFe WWE

New member
יש רע

הם לא יודעים לשיר ונראים ושרים כמו מסוממים... והמילים.. המילים.. אין מילים .... אלא אם אתם אוהבים שיר שהולך ככה: ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות ה' אני פוחד למות כי יש להם שיר כזה!!

giant G

New member
עזבו אותכם ג'ון סינה...

באטיסטה רולזזזזזזזז אפחד לא יכול עליו!!! הבנאדם סוס מי פה עוד אוהב wwe?

באטיסטה סוס????

אם כבר אנדרטייקר... או קיין... למרות שבאטיסטה ניצח אותו פעם נכון אדג' חתיך? חחחחח עזבו... ואני לא אוהבת ממש את JBL הוא חפר אם ה"אני אל היאבקות" בלה בלה בלה שמענו... יו סאק... אההה.... ואני רואה WWE למרות שזה תוכנית של בנים... זה מצחיק...

giant G

New member
אוששששששש

בת שרואה היאבקות אני להיות בהלם!!! וjbl בכלל פדלאה!!! לא מבין למה תמיד נותנים לו לנצח זה פשוט מסריח ועכשיו הוא גם הנמבר וואן קונטנדור זה עלוב!!! ובטיסטה המתאבק הכי גדול שקיים עכשיו לא ראית רויאל ראמבל בטיסטה ניצח שם את כולם!!! ואנדרטקר לא פרש? קיין אין מה לדבר עליו אליל שלי ממתי שהייתי קטן תמיד הייתי עושה לילדים צ'וקסלאם על שולחנות XDXDXDXD

גם ילד מהכיתה שלי היה בהלם...

חחחח שאלתי אותו אתה רואה היאבקות עם אנדרטייקר והכל? אז שאל אותי מה את רואה את זה? אמרתי כן והוא אמר לי שאני משועממת... בעעע הוא כל הזמן מקלל... הוא אמר בת שרואה היאבקות?!?! אמממ יש את מיסטריו הוא כזה גמיש והכל אני אוהבת את 619 שלו...

giant G

New member
בהחלט 619 מהלך יפה

אבל המהלך הכי יפה לפי דעתי זה שוטינג סטאר פרס או אלקטריק צ'ר דרופ או מה שפעם אנדרטקר היה משתמש בו טה לסט דרייב זה המהלכים הכי יפים לדעתי...

למעלה