לכל חובבי הפאנק

loligoth

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

א. היהודים יודעים לשיר! ב. הם כן מסוממים. ג. הם לא נראים כאלה :] הם נראים טוב
ד. התבלבלת! זה הולך ככה: "למישהו יש סיגריה? אלוהים אני פוחד למות..."
ה. אממ... זה קטע שתום מסומם בו או משהו :] ו. כל השירים שלהם מדברים על אלוהים ועל זה שהם לבד וזה שהם פוחדים למות וזה ניהיה מרגיז. להקה שקיימת... כמה זמן? 10 שנים? עם 3 דיסקים? [לא כולל לייב ואנפלגד] ופאקינג שיט תוציאו כבר דיסק כמה אפשר לטחון תשירים האלה?!

נראה לי שהם בשלבים של

להוציא דיסק חדש כי תמיד בהופעות הם אומרים שמעו שיר מהדיסק החדש... וחוץ מזה באף דיסק של היהודים לא תכלי לשמוע את "אם כבר" בגירסה לא אקוסטית... כי אין דיסק כזה וזה שיר מהדיסק החדש... אחותי אמרה לי שהם שרו את זה בהופעה שלהם שהיתה בנתניה... וחוץ מזה תמיד אפשר לא לשמוע את השירים שלהם תקופה ארוכה ואז לשמוע נגיד את "עוד ארון אחד" או את "פעמון מלחמה" וזה יהיה נוסטלגיה כיפית כזאת... בעעע חפרתי...

giant G

New member
היהודים אחת הלהקות הישראליות

היותר טובות בארץ הינה להקות ישראליות מומלצות!!! כנסיית השכל רוק ישראלי איכותי הלהקה הישראלית שאני הכי אוהב!!! משינה כי הם חזרו בגדול והם גדולים פשוט!!! מוניקה סקס אחת מהלהקות שאני הכי אוהב בכלליות!!! רולזזזז היהודים!!!!! סנרגיה!!! אינפקציה!!!! betzefer התחלתי לאהוב אותם לא מזמן... orphaned land בלאק מטאל רולזזזזז להקה מעולה!!! לא לאנשים שמפחדים מקולות נמוכים ואל תבהלו בהתחלה זה סתם דרבוקות אחרי זה מגיע המוזיקה השולטת!!!

giant G

New member
עולההההה עכשיו את מדברת

לבצפר יצא דיסק חדש שעוד לא יצא לי להשים את ידיי החלקלקות עליו אבל בקרוב הוא יהיה שלי בנתיים יש להם את כל הראשון שהשיר הכי שולט זה downlow new hate וbuddah שאלה השירים שלהם שאני הכי אוהב נראה לי שלארתור יש את החדש והוא מכיר אותם טוב יותר ממני שאלו אותו ובקשר לאורפנד ocean land אני ממש אוהב וlike fire to water שירים גאונים!!! אין ממש צרחות אלא יותר קולות מאגניבים כאלה!!!

SAMAR

New member
אוווו....

תאמת....אף פעם לא מתתי על היהודים... [חחח אין לי מושג למה..] אבל אין, אם כבר אז אינפקציה וסנרגיה! שליטע!

loligoth

New member
../images/Emo54.gif הם תמיד מבצעים את אם כבר

בהופעות וגם מזה נמאס כבר וגם את don't like [אם ככה קוראים לשיר.. o_O]

היית בהופעה שלהם??

הייתי בהופעה שבחיפה... (שומעת נייטוויש עכשיו... יווו איזה מוכשרים!!) איזה באסה!! היו כיסאות יענו כמו של הצגה!! אבל אף אחד לא ישב... נראה להם גם שישבו... קיצר הייתי במקום אחלה... טיטי---> מ-ד-ה-י-מ-ה!!! זה היה בפורים אז היא באה עם פאה שחורה... והכי קורע זה שאינפקציה חיממו אז הסולן עלה מחופש למכשפה... איזה שיר את הכי אוהבת לייו? אני אוהבת את "עידן האלוהים" שיר נסגד :) בעעע חפרתי...

loligoth

New member
../images/Emo54.gif כן :]

אני אוהבת הרבה שירים... אבל בעיקר את השקטים כי הטקסטים שלהם... מדהימים.

®NuLy®

New member
../images/Emo46.gif

פאנק זאת אחלה מוזיקה!!! גרין דיי, סאם 41, סימפל פלאן, ילאוכרד!! זה אחלה מוזיקה!!!

®NuLy®

New member
לבלינק יש מוזיקה מצויינת...

חבל שטום הורס אותה עם השירת צפרדע שלו!!

Lp Fairy

New member
יש פאנק טוב...

גוד שארלוט...הפוסי של לוסי...(אהמ מישו אמר ארז..?) סינרגיה גם טובים...ו...זהו.? חחח לא פאנק זה נחמד כזה..

loligoth

New member
../images/Emo54.gif לא מכירה את הפוסי של לוסי

[WTF?!] אבל גוד שרלוט זה לא פאנק... זה פאנק פופ משהו

למעלה