לכל חובבי הפאנק

מנצל"ש

לא ממש קשור, אבל אני ממליץ לכם על InFlames ו-Soilwork.. אחלה להקות, השמעתי לכמה בשיכבה ומלא היתלהבו והתחילו לישמוע גם

giant G

New member
אנשים תראו אני מבין שיש בלבול קל

שגם לי הוא היה עד לפני כמה זמן אנשנושים יש הבדל בין פופ פאנק שזה בלינק 182 סאם 41 וכל הלהקות האלה כולל גוד שארלוט בין פאנק אמיתי שזה ניינ אינץ' ניילז וכמו הלהקות שכבר כתבו פה אני אישית לא אוהב לא את זה ולא את זה ממש חוץ מניינ אינץ' שהם פשוט טובים ומומלצים אני מעדיף את הגוט' מטאל וחבריו המטאליםם...

תגידו...

alien ant farm זה פאנק? ד"א אני שומעת רק 2 להקות של פאנק blink 182 the offspring וקצת קצת green day... לא ממש אהבתי את החדשים שלהם אולי רק את אמריקן אידיוט... אני אוהבת את החומר הישן שלהם... במיוחד את השיר "טיים טוף יור לייף"

®NuLy®

New member
אממממ

בלינק כן... גרין דיי היו פאנק פופ מאז אמריקן הם יותר פאנק רוק. אפשר לראות את זה שמנגנים. בשירים היותר ישנים רובם 3-5 אקורדים פשוטים שחוזרים על עצמם, שזה מאפיין פאנק.

crZy

New member
הם דווקא טובים

חבל שרק שיר אחד שלהם מפורסם (א סמות קרימינל)

SAMAR

New member
גם movis הוא ממש מפורסם שלהם...

הם באמת לא כאלה מפורסמים....אווו, אופספרינג! איך התגעגעתי אליהם....אבל כמדומני הכול אלה הם פאנק פופ...

LunaticPark

New member
אליאן חמודים

עשו קאבר לשיר של מייקל ג'אקסון שפירסם אותם אני אוהב עוד מלא שירים שיש בניהם גם את השיר MOVIES החמוד אני די אהבתי אותם פעם הם חמודים יש להם סולן קורע!

יווו איזה קליפ קורע!!

שהוא עולה על המכונית וצועק כמו מייקל ג'קסון !! ומתי שהיה ת'קליפ אני ודוד שלי רק חיכינו לקטע הזה!! הסולן מאד קורע!!

למעלה