לכל חובבי הסכין Lapu Lapu

roy33itc

New member
האם הטכניקות המבוצעות בסרטון

יכולות למעשה להתבצע עם כל אולר או סכין כיס קטנה? דרך אגב פראנק זה השם הפרטי? כי הוא בלבל אותי קצת... אחלה סרטון תודה אבי

NetaSher

New member
פראנק, בראם פראנק

בראם זהו שמו הפרטי, והוא הגרנד-מאסטר של CSSD ארניס. לגבי הטכניקות, אני אשאיר למורים שלי, גיא ויובל, לענות, היות והם האוטוריטה בתחום

NetaSher

New member
אני מצטערת,

אבל רק אחותי היא משהו משהו! אולי אפילו גם יש לה trade mark על זה. שווה בדיקה. אבל אני...אני משהו אחר (-:

סיסטמתי

New member
לפו לפו או, פקה פקה?

מר בראם נשמע כמו מורה טוב, אבל יש לי בעיה עם הכלי הכחול הקצר שלו (Corto או לא?
אותה בעיה שהיתה לי עם הגונטינג שלו ואותה בעיה שיש לי עם מפזרי גז מדמיע שנראים כמו אקדחים... אם אתה הולך עם נשק שנראה כמו סכין, עדיף כבר שיהיה סכין, ולו רק בשביל לקלף תפוחים. כמו כן בשביל שכשתהיה אסקלציה לא תשאר אוחז בידך בבושת פנים, את הכלי הקצר והקהה שלך... ואם יש לך כבר סכין, אז עדיף להשתמש בה פתוחה ולא לפתוח אותה "פתיחה קינטית" על גופתו המתפתלת מצחוק של מי שעתיד לתבוע אותך על קבלת החלטה לחתוך אותו לאחר שראה אותך אוחז בכלי קהה, או על פתיחת הסכין בטעות עליו, באם הסנגור שלך יחשוב על נסיבה מקילה.

אני אשמח נורא אם לא יהיה כאן עליהום

למרות שהעקיצה היא לכיוון הגראנדמאסטר של הבי"ס שלי, אשמח אם האנשים שיענו כאן יענו לעניין הטענות, ולא "אין לך בכלל מושג בכלום" תודה טל המנהל

crane

New member
נקודה מעניינת

זו תובנה שעלתה בדעתך לאחר אימון סיסטמה גרוע במיוחד, בו התאמנת עם מישהו עם קצת יותר ניסיון ממך בסיסטמה? סיסטמה סיסטמה סיסטמה? בברכת "אולי אתם יודעים משהו, אבל סיסטמה סיסטמה סיסטמה סיסטמה סיסטמה".

../images/Emo124.gif

1. על הכלי עצמו: בראם (שם פרטי) פרנק (שם משפחה) פיתח כלי (ה"אסקיולייטור", ה"גונטינג" והאחרון: ה"לאפו לאפו") שמטרתו העצמת הכח. כל מילימטר בכלי תוכנן לצרכים ארגונומיים וטאקטיים ולמרות שיש לי השגות משלי על הפתיחה הקינטית: עדיין אינני מכיר שום כלי נשק לכף היד (קהה) המשתווה לו. 2. על כלי נשק טאקטיים: רק כדי לסדר את הבלאגן: הקבוצה הנ"ל מתייחסת לכילים המשוייכים בעידן זה להגנה עצמית ולהאכפה של החוק. בקטגוריה זו מצויים כלים להביים, כלים להעצמת כח (מיני אלות) וכלים יורים (מתחמושת אש, דרף חשמל ועד לתרסיסים למיניהם). השוואה בין כלי להעצמת כח (גונטינג / אלה טלסקופית וכיוב') לכלים להביים (כמו אולר טאקטי, דוקרן או כל כלי חודרני אחר) הינה השוואה של מין בשאינו מינו. 3. אל שרון: בוקר טוב שרון. הומור זה אחלה אבל הוא אינו מהווה עילה לבורות - לא כל שכן חוסר נימוס. עתודות הידע ומעמקי התובנה שלך לגבי יכולותיו של הכלי אינן תולדה (כך אני משער) של נסיון באימון על הכלי עצמו ועם מדריך מוסמך... אם תבוא לבקר אותנו: לא רק שתתקבל בחברות, אלא אף תקבל הסבר על הכלי. אח"כ - תכתוב. יותר מכובד ככה, חושבני. 4. נטע יקירתי: הוסמכת סרג'יו. יש לך את הידע והלגיטימציה לכתוב בשמנו ולבער את הבארות - תמיד.
להתראות ב- 10:00 בסמינר של ריקו חברנו. יובל.

מטאטא

New member
הערה טכנית

עד כמה שהבנתי, שרון הוא לא "סיסטמתי" אלא כותב תחת הניק "ransuru".

סיסטמתי

New member
איך לפגוע באגו בלי להתכוון

יובל אני לא שרון אלא תלמידו העניו והשפל בלבד, ואני מצטער עם פגעתי בבראם... ברם, אם תקרא את ההתייחסות שלי תראה שהיא נוגעת למעשה לא לכלי עצמו אלא לכלים שנראים כאילו הם כלים אחרים (סכין קהה במקום סכין, ומיכל פיזור גז בצורה של אקדח). הביקורת שלי נובעת מכך שכשאתה שולף משהו שנראה כמו סכין יתייחסו אליך כמי שמחזיק סכין. ואם אתה שולף משהו, שנראה כמו אקדח אבל מתיז נוזל תוסס וריחני, עדיין מישהו ירה בך כי חשב שאתה נושא נשק חם. אני לא מפקפק בתכנון הארגונומי של הגונטינג ביכולותיו הנוקשות של הכלי שלך וגם לא במיומנות שלך, של מר פראנק או של כל אחד אחר בשימוש בו. לא לכך התייחסתי, מכיוון שאני חושב שגם מקלות אכילה יכולים להיות נשק אפקטיבי בידיים מיומנות. ולכן איני מבין היכן חוסר הנימוס? עם זאת כמיטב המסורת הרוסית אני מחבק אותך בחיבה, טופח על גבך ומתנצל בהכנעה על שגרמתי לך כעס מיותר.

אז ככה:

עלינו לדעת לקיים סינטזה בין החשוב לדחוף וכן לדעת כיצד לתעדף בניהם - עפ"י סיטואציה ותנאי שטח: ח ש ו ב שלא להיות מזוהה כפי שאין אנו רוצים להיות (ז"א חמוש בסכין כשנו לא) כדי להפחית סיכויי פגיעה מאוחרת - פיזית ואפילו משפטית... ד ח ו ף יותר הוא נטרול האיום המיידי, כדי שנזכה להגיע אל הבעייה המשנית (החשובה) שאולי עכשיו תהפוך לדחופה... אם שימוש בכלי קהה הוא הפתרון האופטימאלי לבעיה אקוטית אזי עלינו לבחור בכלי המתאים לנו ביותר. איש איש ובחירתו. "כן גונטינג - לא גונטינג" זה לא האישיו: עצם ההשוואה שלך את הגונטינג לצ'ופ-סטיק מבהירה לי את התעקשותך לא להבין על מה אתה סח - או לחילופין על התעקשותך לפגוע במה שאתה מכנה אגו ואני מכנה זילזלול בנימוסין ורגשות של הזולת... מתוך שכך: אינני מוצא סיבה להמשיך ולנסות לקיים איתך דו שיח. אני יודע שאינך שרון ומקווה שאינך מייצג את גישת בית ספרו. הטעות הייתה בתום
וה-
עם שרון.

סיסטמתי

New member
ברוגז ברוגז לעולם?

הלוואי והייתי מבין על מה הזעם הקדוש הזה (אפשר לחשוב שמדברים על זולפיקר, החרב האגדית של האימם עלי) אבל אני מכבד את רגישותך ורגשותיך למרות שאיני מבין אותם.

אתה רוצה את זה ישר ../images/Emo35.gif ק-ב-ל :

אתה אינך "תלמיד עניו ושפל" כפי שכתבת... לפחות לא עניו
...: אתה צר אופקין, מתגרה, אדם לא נעים וחסר כבוד לחברים - לא כל שכן למי שגם אם אינם המורים שלך, הרי לבטח שלא אכלו איתך מאותו מסטינג או השתינו לאותו פאוצ'
... פתחת כאן בשירשור עם ה"פקה פקה" הכ"כ לא מכובד הזה כפי שלצערי אתה נוהג לעשות מאז דרך ככובך בשמי הפורום שלנו לאחרונה. במקום לתבוע את כבוד מורי ורבי ... במקום להעמיד אותך במקום... במקום להזכיר לך שאתה פישר קטן שעוד גירש זבובים עם הזנב שלו כשאנחנו כבר הכשרנו תחתנו חגורות שחורות, לימדנו כמעט בכל סוג של גוף וארגון והתמקצענו במה שאנחנו מומחים בו: הזמנתי אותך כאורחי
לבוא ולהיווכח... ואיזו תשובה תשובה השבת לי
העיקר זו השנינה: "אגו" / "בראם אבל" והאימם חג' אמין... המקלדת סובלת הכל... אתה אינך יותר מ
טיפוסי: מחרבן בעילום שם (כמובן)...וזורע אי נעימות וכלל אינו מחפש להפרות או להיות מופרה ממאגר הידע העצום שקיים כאן עוד הרבה לפני האמת נתגלתה לך... אני אישית הולך להתעלם מהתופעה המעכירה הנקראת "סיסתמתי" בתקווה שכמו פתלוגיות אחרות
: גם זו תעלם מעצמה. מקווה שאחרים יתעלמו ממך גם כן ונזכה לקבל בחזרה את אופיו הסובלני והסבלני של הפורום.

חברים, לדעתי יש פה קצר בתקשורת

סיסטמתי, אני חושב שייתכן והיית צריך לגלות טיפה יותר רגישות ומעט פחות "אני-מרוצה-מעצמי-כי-אני-ככ-שנון". יובל, לדעתי היית צריך לנסות להבין שסיסטמתי Is just a smartass, ולא נראה לי שהוא בעל כוונות טובות, פשוט הsmartassness שלו לפעמים מפריעה לו לשאול שאלות טובות בצורה שאנשים גם יקראו אותם.

למעלה