תשובה לכל אחת מ-8 הטענות
1. כי אין שום הצדקה חוקית מבחינת הבינלאומי לשבת שם.אם היינו מקשיבים לעולם בכל צעד שמדינתנו עושה אני לא חושב שהיה נשאר ממנה משהו. זה חלק מהיותה ע-צ-מ-א-י-ת. 2. כי הישיבה שלנו שם מקלקלת את יחסינו עם מדינות אחרות שתמיכתן הפוליטית, הצבאית והכלכלית בנו, כולל יחסיהן עמנו, הם הכרחיים לנו. אם המדינות הללו כוללות את צרפת שטיפלה בעראפת וארה"ב שמעמידה תנאים כדי שנתנתק מחבלי מולדת אז לא תודה. שוב, אנחנו מדינה ע-צ-מ-א-י-ת, לא סניף של ארה"ב. 3. כי הישיבה שם היא עוד גורם שמעכיר את יחסינו עם הפלסטינים.היחסים עם הערבים תושבי יש"ע עכורים כבר יותר ממאה שנה, בטח ובטח שלפני ה"כיבוש" (1967) כאשר שיחררנו את שטחי יהודה ושומרון לאחר מתקפות מחבלים בלתי פוסקות מתוך שטחים אלו. אגב, הדייגים תושבי הגוש והדייגים של עזה היו יוצאים יחד לים לפני הסכמי אוסלו. 4. כי הישיבה שם גוררת חיכוכים עם האוכלוסייה הפלסטינית ומביאה אותם לחיות בתת תנאים.במקום להביא למהפכה מבפנים ממשיכים הפלסטינים בתהלוכות הרחוב ומפגני ההסתה והשנאה בכל מקום: מוסדות חינוך, בעיתונות ועוד. מי שהביא את החיים הללו זה הם על עצמם. לפני האינתיפאדה היו באים לעבוד כאן והכל היה בסדר. כשמתחילילם להתעסק עם פצצות-סובלים. 5. כי הישיבה שם במובלעות ובסמוך לערים פלסטיניות גובה מחיר דמים גבוה מחיילינו. מגבול הרבה יותר בטוח להגן על עצמנו. כמו כן הנסיגה מגוש קטיף לא תקרב אף מחבל לישראל, רק מעט מבין היישובים המפונים נמצאים בצפון הרצועה (אלי סיני, ניסנית, דוגית).תלוי מאיפה מסתכלים: אכן ישובי צפון הרצועה חוצצים בין משגרי הקסאם לעיר אשקלון שקרובה לעיר עזה יותר מאלי סיני. פינוי גוש קטיף לא יקרב טרור לישראל? ספר את זה לישובי הנגב המערבי שם מחזקים גגות ומתקינים מערכות התראה. 6. כי הישיבה שם במובלעות ובסמוך לערים פלסטיניות נותנת להם עוד יישובים אזרחיים לרות עליהם.לפי ההיגיון הזה, היינו צריכים לפנות את כל שכטנת גילה שבירושלים. היריות מבית ג'אלה הסמוכה מדי לילה הצריכו בניית קיר בטון מכוער בפאתי השכונה והכל באדיבות שכניהם הערבים. 7. כי ממילא נצטרך לפנות אותם יום אחד כשיחסים בינינו ישתפרו, וחבל על הכסף והדם שנשפך שם בינתיים.זה אחלה רעיון: אנו נפנה ישובים יהודיים בארץ ישראל, נעשה וויתורים,נתיר מחסומים, ניתן נשק ותחמושת לרשות, הכשרה מקצועית לשוטרים הפלשתיניים, הזרמה של עשרות ומאות מיליוני דולרים ל"פיתוח תשתיות"....משהו אומר לי שבסרט הזה כבר היינו...(רמז: מתחיל ב-א' ונגמר ב-ו') 8. כי זה ייתן לאבו-מאזן את הכוח והיכולת להילחם בטרור ואם זה יעשה בצורה הנכונה, הרשות גם תקבל את הקרדיט על הפינוי ולא החמאס.למי שלא יודע, החמאס מבחינה פוליטית וצבאית, שולט היום ברצועה. אני לא צריך להסביר מה זה אומר. ונעבור לאבו מאזן: לפני מספר שנים פירסם האדון הנכבד עבודת דוקטורט בה קבע כי תנועת הציונות העולמית ניפחה את מספרי הנספים בשואה כדי שתקבל לגיטימציה למדינה. מספר הנספים בשואה הוא כ-800 אלף יהודים בלבד ולא שישה מיליון, כפי שטוענים הציונים. ידוע שהוא עצמו היה המממן הראשי של רצח הספורטאים הישראלים באולימפיאדת מינכן ואם זה לא מספיק, גם המתכנן של טבח תלמידי בית הספר במעלות לפני שלושים שנה. לא יודע מה אתכם, לי אישית אין אמונה ברוצחי ילדים ומכחישי שואה. שבת שלום.