לכל חברי פורום

The Bugi

New member
זה בהחלט עדיף על "הקוראן אמר"

כי הקוראן לא מזכיר כלל את שייכותה של ארץ ישראל או ירושלים לעם הערבי ולדת המוסלמית.

ykay

New member
51% מהישראלים חילונים ?! ?!

איפה את חיה ? לפחות 70% חילונים- לפחות ! מה פתאום 51 % מה, כל אדם שני בממוצע שאת רואה ברחוב הוא דתי ?!

CountrY GirL

New member
למה? שיקימו מדינה!

ושיהיה להם בכיף! אפ'חד לא עוצר בעדם...... אבל שלא יעשו את זה פה.. במקום היחיד שמקודש ליהודים! ארץ ישראל שלנו, לא יעזור כלום! יש להם את מדינות ערב מסביב..... שיקימו שם מדינה פלסטינאית!

LordOfSpells

New member
מתי תפנימו כבר?!

אין להם מדינה אחרת! זה שהם בני אותה דת זה לא הופך אותם לבני אותו עם! ירדנים ופלשתינים הם לא אותו עם! מצרים ופלשתינים הם לא בני אותו עם! למה אתם כל הזמן ממשיכים להביא את הנימוק המפגר, לא לגיטימי, לא משכנע וילדותי הזה? למה שלא כל אירופה תהיה שייכת לנו, וכל הנוצרים ששם יעברו לארצות הברית, נעביר את כל הכושים לאפריקה, כי יש שם המון מדינות כושיות, ואת כל הערבים נסלק למצרים. ואז בנוף לישראל כל אירופה תהיה ברשותנו. תבינו-אין להם מדינה אחרת, הטיעון הזה לא תופס, לא שווה, ולהשתמש בו מוציא אתכם מפגרים יותר מפעם לפעם.

The Bugi

New member
טעות בידך

רוב אזרחי ירדן מגדירים עצמם כ"פלשתינים". לנו אין ארץ אחרת, עד כמה שזה נשמע כקלישאה. להם יש המון.

אז זהו

לא כל אירופה שייכת לנו, יש מדינה יהודית (דגש על ה"יהודית") אחת בעולם, וגם השטח שלה קטן מאוד יחסית. אם ה"מיעוט" (ממש מיעוט. למעלה ממיליון) פלשתינאים ישתלטו על אזורי הארץ לא תישאר פה מדינה יהודית בכלל (מה גם שהם רוצחים אותנו ופוגעים בבטחוננו).

Nimst

New member
הפלשתינאים לא יכולים להשתלט כרגע

על מדינת ישראל, מפני שהשטח שהם יושבים בו לא סופח מעולם למדינת ישראל.

dor1111

New member
אסור שיהיה להם מדינה בכמה סיבות

מדינת ישראל לא מאפשרת לפלסטינאים מכמה סיבות: אם יהיה לחהם מדינה אז הם יוכלו לעשות נמל מים עמוקים דבר שיפגע כלכלית במדינת ישראל וכך גם הרבה נשק יבוא לפלסטינאים שבו הם ישתמשו נגדנו ישנם עוד הרבה סיבוות שאני לא יודע אותם אבל. אני חושה שאי אפשר לשלוט על עם אבל צריך להציב להם גבולות וחוקים וכך ניתן להם מדינה אבל שתיהיה כפופה לנו כאילו שיהיה להם את כול המערכות לבד אבל הם עדיין יזדקקו לנו

הרֵעוּת

New member
../images/Emo31.gif נגד.

אני נגד ההתנתקות (גם) בגלל שאין שום סיבה להיות בעד.

נגד...../images/Emo31.gif

ב"ה שלום, דעתי: נגד. הסיבה: א. ההתנתקות לא ממש "התנתקות". אנו נמשיך (ואמרו זאת שרים וח"כים) לספק להם חשמל, מים, עבודה ושאר שרותים חיוניים. ב. בלי להכנס לוויכוח איך התקבלה ההחלטה. דעת הרחוב כפי שהיא מוצגת כיום היא נגד ברוב קולות. ג. נכון, לא יתכן שאנו "נשלוט" על עם אחר. והרעיון שהעלו ודיברו עליו הוא כדלקמן: תושבי ישובי גוש-קטיף יפונו. אך למקום הזה יועברו ערביי רמלה, יפו, עכו, חיפה, וכו'. ליצור התנתקות. הרי מה יהיה בעוד מספר שנים? יהיה רוב ערבי במקומות האלו, ושוב תחל תסיסת אוכלוסיה שמרגישה בלאו הכי מקופחת. מה נרוויח? ד. דבר כזה לא יעבור, היות ולא עושים "טרנספר" לעם. אם כך, למה ליהודים עושים כן? מסיבה פשוטה: זה רעיון יהודי לעשות זאת. ושיהודי נותן רעיון למשהו, ונלחם בעם שלו למען זה ומצליח איך שהוא לגבש לכך רוב במוסדות הפרלמנטריים אף אחד בעולם לא יגיד לו לא. ה. אף פעם הימין לא קיבל תשובה ברורה: מה יהיה ביום שאחרי? שפתח-תקווה תחטוף קאסמים. שירדו פצמ"רים על שדרות, נתיבות, באר-שבע ואשקלון. אין תשובה לזה. ו. הימין בצעקותיו התברר כצודק. צרחו "אל תתנו להם רובים" וכו' וכו' וכו'. התברר שכל הסיסמאות האלו שרבין ז"ל התייחס "כפלופלורים" התבררו כנכונים. ואף אחד לא אומר דבר פשוט: "רגע, הם הוכיחו את עצמם כבר, נעצור שניה ונראה מה הלאה". הולכים כעדר והפעם לצערי ללא רועה. שבת שלום.

בעד

1. לא צריכים את המקום הזה שמביא לנו רק פיגועים והרג חיילים כבר המון שנים (פיגועי חדירה לבסיסים וכו') 2. הגיע הזמן שניתן לפלסטינאים להתפוצץ שם בתוך עצמם ולהסתדר לבד ואז הם יעריכו אותנו, תאמינו לי. 3. פחות פיגועים אם בכלל בתוך הארץ (עכשיו יקפצו כל אלה שאומרים שזה רק יגביר את הטרור, אז להם אומר שזה באמת בולשיט והם יודעים את זה) 4.פחות דאגות על הראש. ממתי רצועת עזה היתה שלנו ? כל השנים זה רק עשה לנו שם כאב ראש אחד גדול. הגיע הזמן להגיד שלום יפה

E טי

New member
לא מבין...

1. אז לא צריכים את ירושלים כי היה שם מלא פיגועים והרג, לא צריכים גם את נתניה, תל אביב וחיפה, הם רק מביאים לנו פיגועים והרג. 2. ניסינו כבר, בג'נין, בטולכרם, בשכם, לא עבד. 3. מומחים ביטחוניים (הרמטכ"ל, ראש אכ"א, ראש השב"כ) אומרים אחרת... בולשיט. 4. רצועת עזה היתה שלנו מאז שירושלים היתה שלנו. ת'אמת בתל אביב יש לי יותר כאב ראש. הגיע הזמן להגיד שלום יפה.

yiffah

New member
אני נגד

כי אני לא מאמינה שזה יעזור להגיע להסכם של קבע עם הפלסתינאים. אני מסכימה בהחלט שיש לנו בעיה קשה, מוסרית ומעשית, עם הפלסתינאים, אבל אני לא מאמינה שנתינת עזה תפתור או תקדם פתרון. זה נראה לי כמו ויתור פשוט שיגרום רק נזק למתיישבים ש בלי תוצאוח מספיקות. במילים פשוטות אין תועלת בהתנתקות. סתם פינוי אנשים ללא שום רווח

adishu

New member
את לא מאמינה. יופי. ולהשאר ככה זה

בסדר? המשך הכיבוש, פיגועים מצד אחד וקיפוח מצד שני זה בסדר?

yiffah

New member
מה דעתך

על למצוא הסכם ביחד במקום לעשות פעולות חד צדדיות מטופשות?

adishu

New member
לחכות להסכם זה אומר לחכות למשיח

אנחנו צריכים לבצע פעולות חד-צדדיות שישרתו את האינטרס שלנו. מעל מליון ערבים תחת שליטתינו זה פצצת זמן בביטנינו. תנו להם מדינה בגבולות שאנו (הרוב) יכולים לבלוע, והם יהיו עסוקים במדינה שלהם. ירי ממדינתם - נכבוש, נהרוס נמחק. שקט - שיבנו מה שהם רוצים לבנות.כך אולי יהיה מוצא מהמעגל הסגור בו אנו נמצאים.

למעלה