.
S s m o k e d New member 27/12/06 #26 ../images/Emo104.gif אים דיינג טו ללכת להופעה של אוונסנס הבעיה שנגיד והם יבואו זה יעלה משו בין 200 ל400 ומאיפה אני ימצא תקציב כזה הכי מבאס בעולם יהיה שהם יבואו ואני ישאר בבית, לא חותמת! ..................סתתם ברור שכן ,אני ימכור את עצמי בשבילם אם צריך , מישהו מעוניין?
../images/Emo104.gif אים דיינג טו ללכת להופעה של אוונסנס הבעיה שנגיד והם יבואו זה יעלה משו בין 200 ל400 ומאיפה אני ימצא תקציב כזה הכי מבאס בעולם יהיה שהם יבואו ואני ישאר בבית, לא חותמת! ..................סתתם ברור שכן ,אני ימכור את עצמי בשבילם אם צריך , מישהו מעוניין?
R Ray of Love New member 28/12/06 #35 חחחח.. כל פעם כשמישהו משרשר כאן הודעה שהוא חתם והחתים, פתאום אני רואה שבאמת יש עליה במספר החתימות העצומה :] תמיד זה בא בתיאום עם עלייה חדה בחתימות סתם משהו ששמתי לב אליו המשיכו כך!! באמת רואים שינוי ושיפור
חחחח.. כל פעם כשמישהו משרשר כאן הודעה שהוא חתם והחתים, פתאום אני רואה שבאמת יש עליה במספר החתימות העצומה :] תמיד זה בא בתיאום עם עלייה חדה בחתימות סתם משהו ששמתי לב אליו המשיכו כך!! באמת רואים שינוי ושיפור
S Shelly Rau New member 28/12/06 #37 ../images/Emo45.gif תגידו מה קרה לעצומה שפתחנו מזמן? הגענו כבר לאיזה 5000 חתימות שם, בקלות.
L Lost Lullaby New member 28/12/06 #39 922... http://evanisrael.vze.com/ והיא כלכך ישנה שאני לא חושבת שמשהו שם רלוונטי עוד X: