לכל חברי הפורום

Ray of Love

New member
לכל חברי הפורום

אני בטוחה שהופעה של אוונסנס בישראל חשובה לכולנו.אז בואו נראה לאוונסנס עד כמה הם חשובים לנו! יש לנו כאן את העצומה שלנו, שאנחנו אחראים שהיא תגיע למימדים הרצויים (כמעריצים של הלהקה) עם כולה איזה 400 חתימות, שזה די עלוב, לדעתי.. מה אתם חושבים על המספר הזה? נראה לי שכדי שנוכל בכלל להזיז לאיזה סוכן או אמרגן כדי שישקול בכלל להעיף מבט לכיוון שלנו, נצטרך לפחות 5000 חתימות, במינימום. אז: האם חתמתם בעצמכם? האם העברתם הלאה לחברים ומעריצים נוספים? ביקשתם מאותם חברים שיעבירו גם הם הלאה? עם קצת אמונה ורצון טוב, אנחנו יכולים לגרום לדברים גדולים! תהיו אופטימיים :] בשביל ידע כללי, כל מי שחתם וגם העביר את העצומה הלאה, שיסמן
כתגובה להודעה זו. http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitionWatch.asp?subAppId=846&pId=100 רעות

eliadat

New member
../images/Emo45.gif

אגב, דיברתם עם סוכנים/אמרגנים/מפיקים בקשר לזה?

Ray of Love

New member
לא, משום ש..

שאין עדיין מספיק חתימות, והעניין עדיין נורא ראשוני והתחלתי. עוד איזה 1000 חתימות ואולי אז אני אתחיל לחשוב מה אפשר לומר לסוכנים, וכמובן שאני אדבר איתכם לפני ונחשוב ביחד מה אפשר להגיד.. :]

EvRules

New member
../images/Emo45.gif

כבר החתמתי את עצמי ואולי עוד איזה 10 אנשים..

Ray of Love

New member
כל הכבוד! המשיכי ככה!

רק אם כל אחד יחתים כמויות כאלה של אנשים נוכל להתקדם לאנשהו..! אפילו תמשיכי להחתים, כמה שיותר - יותר טוב.

Rose Madder

New member
../images/Emo45.gif

צריך לעשות עוד משהו חוץ מעצומה. לאורג' יש איזה מבצע להביא להקות לארץ. אנחנו צריכם לכתוב להם.

Ray of Love

New member
יש להם מבצע? ../images/Emo12.gif

מעניין.. אני אכנס לאתר של אורנג' ואראה למה את מתכוונת עכשיו.

Rose Madder

New member
עכשיו?

תיכננתי עוד משהו? אני לא בטוחה בעניין המבצע בכל אופן, פשוט גם AFI מתכננים לכתוב בעקבות המבצע [?] הזה.

Im Not Dead

New member
../images/Emo45.gif

ו400 זה ממש עלוב. לא יביאו אף אחד לארץ עם כזה מספר של חתימות :S

למעלה