לכל התלמידים!!

חלילה יהרוג....

אבל הוא כן ימסטל לך את הצורה

אין קשר.

אני מציע לה קפה. ואז אני ממסטל לה את הצורה. אין שום קשר בין הקפה למסטול. בא לך עוגייה אחת...?

HooK

New member
אני לא תלמיד ולא יצא לי ללבוש

תלבושת אחידה לדעתי זה באמת טיפשי וזה כן גורם לכולם להיראות אותו דבר לדעתי זה בדיוק כמו מדים בצבא (אותו דבר בדיוק) ובית ספר זה לא צבא וצבא זה גרוע אולי זאת הוראה של מישהו מגבוהה שמתבאס שכבר אין לו חיילים טובים אז הוא רוצה שיכינו אותם מגיל קטן. נהדר אני מקווה שישבתו עד שיבטלו להם תשטות הזאת

orberman

New member
אעעע

לנו יש תלבושת אחידה, אני לובש את החולצה קבוע אבל זה לא עוזר באמת נכון זה לא מראה פער וכולם נראים שווים...אבל בעצם הם לא חח...כי יש ילד שיבוא עם ג'ינס ב50 שקל ויש ילד שיבוא עם ג'ינס ב500...ומכירים את המותגים ורואים מי בא עם יקר או זול...זה לא עוזר באמת...אבל זה תורם למן סדר ואווירה של בית ספר ולא קייטנה...(וגם באסה אי אפשר לבוא בחצאית וגופיות גם כן מסכנות הבנות...חחח סתם)

חנניה331

New member
אני יצעד בשבלכם ../images/Emo6.gif

עם שלט רוצים תלבושות יותר אולמות מבנות עם תלבושות סקסיות לבנים עם עניבות. חחח תגידו תודה שאתם לא באנגליה

quawax

New member
פינוק ברמות מטורפות...

כוסעמק, אני לובש מדים כל יום, וביום שאני מסיים ב-4 אני שמח... בלי לדבר על תורנויות, אבט"שים דיגום וכל החרא של הצבא.... ואני עוד ג'ובניק עושה בית זונות אחושרמוטה... צריכים להתבייש בעצמם התיכוניסטים...

איזה משועממים.....

"השביתה הגדולה"....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה החרא הזה? נראה לי כל השובתים האלה יגיעו לצבא יאכלו שם כזה פיצוץ שיכניס אותם לכזה פלונטר שלא יהיה להם מושג איך לצאת ממנו..

y o b b o

New member
חחח טוב אז אני אתחיל להגיב...

דבר ראשון לזה שרמז שאולי אני הולך עם בגדים של "עשירים" אז ממש לא! באמת אני הולך עם מכנסי באגי וטריינינג רוב הזמן אני הולך על מה שנוח לא מה שיפה ובארון שלי יש לי 3 זוגות ג'ינס שאני הולך מחוסר ברירה מידי פעם.. ותעשה לי טובה גם במקום שאני לומד בו המצב הכלכלי "לא רע בכלל"(מקיף עומר, אם מישהו מכיר) וגם הילדים הטחונים בחיים לא שמעתי אותם צוחקים על הילדים מב"ש שיש להם פחות כסף. אצלנו מתחילת השנה הזאת עשו תלבושת אחידה ולי אין אפילו חולצה אחת כי לדעתי זה דבר מטומטם וחסר כל היגיון! מאיימים שיעיפו אותי מבצפר אם אני לא אתחיל לבוא אז אמרתי בסדר שיעיפו אותי! כי אם מעיפים תלמיד על כך שהוא לא בא עם תלבושת וחוץ מזה אני תלמיד דיי טוב ולא עושה בעיות יותר מידיי אז אם על זה יעיפו אותי שיזדיינו אני טוב מידיי בישבילם!וחוץ מזה שכחתם את הנושאים האחרים: זה שלא נותנים לצאת לשירותים, זה שנותנים לנו מלא מבחנים וזה שהמזגנים לא תמיד עובדים! באמת תראו תמיכה! ובקשר לתבושות עוד דבר, אתם אמורים להיות האנשי טראנס האנטי מערכתיים, מה נסגר איתכם?!?! POWER 2 THE STUDENTS!

Mad Sorcerer

New member
"אנטי מערכתיים"

זה שאנחנו אוהבים מוזיקה שלא משמיעים הרבה בגלגל"צ לא אומר שאנחנו אנטי מערכתיים... בכל מקרה תלבושת אחידה זה אחלה של דבר - זה מבטא מסגרת מסויימת ושייכות, אם כל אחד יבוא כמו שהוא רוצה אז בתי הספר יהפכו להרבה יותר שוק מאשר הם כבר היום, זה בסה"כ חולצה עם סמל - אז חלאס להתבכיין

תרשה לי להגיב..

כי באמת עצבנת אותי עם ההודעה שלך... עזוב את המחאה האישית שלך מול המערכת, תעשה מה שאתה חושב לנכון ואני מעריך את זה שאתה נלחם לטובת מה שאתה מאמין, רק הסוף של ההודעה שלך ממש עצבן אותי.. נותנים לכם מלא מבחנים? ממש מסכנים.. תרשה לי להזכיר לך שאתה עדיין בבית ספר ומה לעשות שבבית ספר יש מבחנים כדי להכין אותך לבגרויות. התמודדו עם זה תלמידים לפניך ויתמודדו עם זה גם אחריך. ועוד משהו- המזגנים לא תמיד עובדים..? ממש בא לי לבכות בשבילכם.. אצלי בכיתה לא היה מזגן בכלל. היה חם? פתחנו חלון. היה קר? שמנו מעיל והדלקנו רדיאטור. אני רק מנסה לחשוב מה יקרה לך כשתגיע לצבא ותעמוד לילה שלם בעמדה כשבחוץ קר פצצות ויש לך מעיל עליך וזהו. גם להם תנסה לארגן שביתה דרך האינטרנט..? תעשה טובה, זה כולה בית ספר, ובבית ספר לומדים, אין מה לעשות. תסתדר עם זה....

y o b b o

New member
חבל שלבצפר ההורים שלי משלמים!

כדי שיהיו מזגינים! בצבא אין מה לעשות ההורים או אתה לא משלמים! ובקשר למבחנים: מותר עד 3 מבחנים בשבוע והם עוברים על החוק בכיף... ובקשר לבלבושת האחידה זה לא משנה את אווירת ה"שוק" בבצפר.. עדיין מי שרוצה מבריז ומי שתלמיד טוב תלמיד טוב. ועובדה שאני לא הולך לבצפר עם תלבושת אחידה ועדיין אני מקבל ציונים לא רעים בכלל ובידיוק כמו שקיבלתי לפני כן.. אז תעשו לי טובה... ודיי להשוות את זה לצבא!!!

למעלה