לכל התלמידים!!

עדיין נשמע לי כמו בכיינות...

עדיין זה נשמע לי כמו נסיון להרוויח יום חופש. ההורים שלך משלמים למזגנים? שהם ייפנו להנהלת בית הספר שייתקנו אותם, אל תנסו להכניס את זה בתור טיעון הגיוני לשביתה. זה עדיין נשמע לי כמו חבורה של מפונקים שבוכים על שטויות (אל תפגע, לא אישי..). אגב שביתה, אם מישהו צריך לשבות זה המורים שקורעים את התחת ובסוף עוד מקבלים מכות מתלמידים בבית ספר, לא חבורה של תלמידים שאין להם כוח ללמוד למבחן או שהמזגן שלהם לא עובד...

y o b b o

New member
1. זה לא משנה את אווירת השוק בגרוש!

2. אני לא צריך להרוויח יום חופשי... בישביל מה המציאו את ה15%-20% של החיסורים, כדי שינצלו אותם למטרות טובות( להשאר בבית ולעשות מוזיקה
) קיצר אני נגד התלבושת ובעד שהמזגנים יעבדו(כי ד"א יש חוק כזה בישראל שיש חובה שהמזגנים יעבדו אפילו בבתי ספר בדואים[מצטער על ה"אפילו" זה חשוב פשוט כדי להדגיש את הפואנטה]) ובעד שייתנו לצאת לשירותים וכו'. ואם אני לא טועה אתה כבר לא תלמיד בצפר אתה לא יודע מה השתנה ואתה גם לא יודע מה קורה בשאר הארץ חוץ מהתיכון בו למדת לפי איך שאתה מדבר. באמת אל תנסו להתחכם תאמינו לי יש לנו מטרה צודקת!

Mike A

New member
ההורים בטח משלמים

מאיפה אתה חושב מגיע הכסף? מהשמיים? מהמסים שאנשים משלמים

MULAN30

New member
טוב לצורך העיניין

אני אייצג פה את ההורים! יש לי ילדה בכיתה אלף. וכן קורעים אותי בתשלומים.. המון המון כסף בשנה.. על חוגים נוספים, טיולים, הצגות .. ועוד... כולנו משלמים אין מה לעשות , טובת הילדים זה לפניי הכל.. אבל המדינה הזאת עושקת אנשים. ולא נותנת כלום למען חינוך ילדיי ישראל חוץ מאשר מורים שרוטים~~~@!@!@!@

y o b b o

New member
ואם כבר הזכרנו את המורים...

יש סעיף בשביתה שנוגע בזה שהמורים אולי יודעים את החומר אבל להסביר אותו חלק גדול מהם לא יודעים...

Art0m

New member
איזה שרשור של שטויות..

Logic Bomb - Normalised!! אבי אתה גדול

X Ripper

New member
חחחחח פלצנים

נצ"לש: Alarm Will Sound - Acoustica Alarm Will Sound Performs Aphex Twin - 05 - Fingerbib עיבודים של פילהרמונית ליצירותיו של אפקס טווין המלך...מומלץ בחום

למעלה