לכל התלמידים!!

y o b b o

New member
לכל התלמידים!!

מצטער שאני שם פה הודעה על זה כי זה לא קשור בשיט אבל זה הפורום היחידי שאני כותב בו ואני יודע שיש פה הרבה תלמידים אז כנסו בבקשה ותקראו! וכמובן גם אל תבואו ותישבתו!!!!!! http://shvita_2005.cjb.co.il/ תעבירו הלאה בשביל שכולם ידעו ולא יבואו!!

asmati

New member
שביתה מטומטמת.

סתם עושים בית זונות ולא באים לבצפר.

blue pill

New member
איזה שטויות.....

מה שאנשים מוכנים לעשות בשביל להבריז מיום אחד.... למרות שחוק דברת זה הדבר הכי מטומטם שעשו פה בכמה השנים האחרונות..... אגב, לתלמידים פה- תגידו תודה שיש לכם תלבושת ביצפר, זה דבר כ"כ חכם ונכון..... אני לא חושב שלמישהו באמת יש בעיה ללבוש את התלבושת, ואם היו מבטלים אותה הרבה תלמידים היו סובלים מזה....

blue pill

New member
אנשים לא נראים אותו דבר עם תלבושת

זאת כולה חולצה שאתה לובש מהבוקר עד הצהריים ואז אתה חופשי ללבוש מה שבא לך..... עדיף שלא תהיה תלבושת, ואז פער המעמדות יהיה גלוי לעין? אתה מעדיף שהעשירים יצחקו על אלה שאין להם כסף לבוא עם חולצה אחרת כל יום במשך חצי שנה? ואל תשלה את עצמך, זה יהיה ככה, לפחות בחלק מהמקומות....

DorDassa

New member
מעניין.

אצלנו לא ביטלו שום מגמה השנה... לא מנהל עסקים... לא מחשבים (תזונה אין לנו בכלל.. איזה רעיון מטומטם זה מגמת תזונה) אלא להפך, רק הוסיפו מגמות אצלנו בשנים האחרונות... התלבושות תלמידים מתוקים (אני בעצמי תלמד בעצם, כיתה י' :-\) זה כדי שילדים, שהמשפחה שלהם נמצאת במצב כלכלי לא הכי טוב.. ולא יכולה לקנות מותגים לילד שלהם.. (כמוך אולי?, אני מדבר אל זה שפרסם את הת'רד החסר משמעות הזה). נקודה למחשבה, דור.

DorDassa

New member
בעע מטומטם שכמוני!

עצרתי את המשפט שלי על התלבושת באמצע.. בקיצור... התלבושות תלמידים מתוקים (אני בעצמי תלמד בעצם, כיתה י' :-\) זה כדי שילדים, שהמשפחה שלהם נמצאת במצב כלכלי לא הכי טוב.. ולא יכולה לקנות מותגים לילד שלהם.. יוכלו להרגיש שווים לילדים שכן יכולים לקנות מותגים יקרים בעלות של 300+ ש"ח (כמוך אולי?, אני מדבר אל זה שפרסם את הת'רד החסר משמעות הזה)

איזה שטויות

תלבושת אחידה לא פותרת את הבעיה הזו... אם כולם ילבשו את אותה חולצה עדיין יראו פער מעמדות - הג'ינס התיק השעון הנעליים האוטו שאתה בא איתו בבוקר התספורת התכשיטים האיפור הכל הכל הכל זה לא מונע שום דבר... זה דבילי לחלוטין מה שצריך זה שההורים יחנכו את הילדים המפגרים שלהם לא לשפוט על פי הופעה חיצונית וזהו נראה לי קצת יותר פשוט

אין כזה דבר לא לשפוט לפי הופעה

גם הבן אדם שהכי מנסה לנתק את עצמו מזה, לא יכול שלא לשפוט לפי מראה. זה חלק מהיותנו בני אדם. נוראי, אבל נכון. כולנו וזה כולל את כולנו שופטים גם לפי הגורם הכי רנדומלי שקיים, שהוא כאמור מראה. אני אישית תומך בתלבושת האחידה, במיוחד בתור אחד שלמד בבי"ס שדוגל באינטגרציה, משמע שילוב של ילדים משכונות עשירים עם שכונות עוני ומצוקה. הפער בלבוש ובהופעה היה כל כך בולט, שפשוט נראה כאילו לאותם אלו שבאו מהשכונות החלשות, היו סיכויים חברתיים נמוכים הרבה יותר עוד מלכתחילה.

MULAN30

New member
מתושלח כנס מהר מהר!!!!!

עכשיו תישאר אל תצא

למעלה